Over ons

Wij, Arend en Meike, zijn twee gepassioneerde huizenoppassers. In 2012 zijn we een jaar gaan reizen, met ons kleine autootje volgeladen naar het zuiden van Europa. Het leek ons leuk al ‘huizenoppassend’ rond te reizen door Spanje en Portugal. En het bleek ook erg leuk! Je maakt veel meer mee dan ‘gewoon op vakantie’. Zo zaten we in luxe villa’s waar we mee mochten naar feestjes, en kwamen we terecht in een blokhutje zonder keuken, waar we oppasten op vijf enorme honden met gedragsproblemen. Ook hebben we geitjes als ‘huisdier’ gehad, genoten we van verse eitjes als we op kippen mochten passen en kwamen we terecht in de schattigste dorpjes en prachtige natuurgebieden.


Wat we misten, was een goede en betaalbare Nederlandstalige website om oppasadressen te vinden. Aan het einde van het jaar reizen, wisten we de oplossing hiervoor: wij kunnen die website maken!


Arend is programmeur en Meike is opgeleid als communicatiedeskundige, en zo hebben we samen deze website kunnen maken. Verder zijn we dierenliefhebbers, en zetten we onze passie en kunde ook in om honden- en kattenbaasjes te helpen met het vinden van passende voeding voor hun huisdier met de website www.voerwijzer.com
Adresgegevens (geen bezoekadres)

Huizenoppassite.nl

Roseboomlaan 68

6717 ZB Ede

email – info@huizenoppassite.nl

KvK: 01122153