385 oppassers met eigen oproep gevonden.

oppassen

Ik ben Naiara van Raaij 20 jaar oud en vind het leuk om op te passen op huizen en dieren als de eigenaren op vakantie zijn. Ik doe het nu… Lees meer »

Oppas voor in de schoolvakanties en weekenden

  Hallo Moeder en dochter bieden zich aan als oppas /verzorgers Voor uw dieren en huis Graag in de schoolvakanties (noord) en/of weekenden Mag door heel Nederland zijn. Voor meer… Lees meer »

Gek op dieren, betrouwbare huizenoppas

Ik ben een vrouw van 61 uit Gelderland en heb ervaring in het op een huis passen. In bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en ik kan ook een referentie… Lees meer »

Honden en Katten en tuin liefhebber

Wij zijn Rebekka en Wouter, we hebben een Beagle hij heet Boris. We vinden het leuk om op jullie huis en huisdieren te passen. Tevens zijn we tuin liefhebbers. We… Lees meer »

Oppas gezin biedt zich aan voor de zomer van 2018

Hallo, Wij zijn een nu nog in Finland woonachtig gezin maar komen weer in Nederland wonen en zoeken een leuk oppas adres vanaf 23 juni tot medio eind augustus (of… Lees meer »

Lieve zorgzame rustige oppas

Ik ben 32 jaar en dol op dieren. Ik heb ruime ervaring met de verzorging van honden, katten, knaagdieren en tevens paarden en ander kleinvee. Ik vind het heel erg… Lees meer »

Gelukkig oppaskoppel vanaf 1 juni weer beschikbaar

Wij zijn een gelukkig koppel en vinden het ontzettend leuk om een afwisselend leven te beleven en andere mensen te kunnen helpen. Zo zijn we op deze site terechtgekomen. Inmiddels… Lees meer »

Nette dierenliefhebbers.

Hallo, Wij zijn Anke en Maarten de Jong uit Ridderkerk. Ik Maarten 17 jaar ervaring in de bouw en 30 jaar ervaring in de beveiliging. Anke 30 jaar bij v…. Lees meer »

1 2 3 26