Wij zijn Jan en Dirkje, houden van reizen en wandelen in de natuur, oppassen op katten prima, tuinonderhoud geen probleem.

Laatst bijgewerkt: 7 mei 2024


Wij houden van reizen, en omdat we beiden met pensioen zijn hebben we er ook tijd voor. Dat houdt niet in dat we altijd kunnen, maar wel heel vaak. Het liefste doen we periodes van 1 - 4 weken, niet langer want dan ga ik mijn kinderen en kleinkinderen teveel missen. Nieuwe (stedelijke) gebieden ontdekken vinden we leuk, maar het liefst gaan we naar de natuur, dus een huis buiten de stad heeft onze voorkeur. We wandelen graag in de bergen of bossen. We houden ook van kanoën op een stromende rivier. Jan heeft trouwens zijn klein vaarbewijs, dus oppassen op een boot kan ook. We zijn best avontuurlijk aangelegd, dus een vreemd huis ontdekken is voor ons geen probleem. Jan is handig met uitvinden hoe apparaten werken, en als er iets stuk gaat, kan hij het ook wel vaak repareren. Ik heb wel verstand van planten en tuinieren, dus (een beetje) tuinonderhoud is geen probleem. Voor we verhuisden naar een appartement had ik een grote tuin, met een kasje, een moestuin en 4 kippen, we hebben zelfs een tijdje een geit gehad. Het verzorgen van dieren doen we graag: katten zijn gezellig, maar we willen ze niet in de slaapkamer, dat vinden we niet fijn. Honden doen we niet, ik ben niet sterk dus ik zou niet met ze kunnen wandelen. En verder: Kippen, konijnen, vissen, allemaal prima. Een huis in het zuiden met een zwembad lijkt me heerlijk ! Een huis in een afgelegen gebied is helemaal niet erg, des te meer kunnen we van de natuur genieten. We zijn niet bang aangelegd, en we hebben een auto, zelfs als we over kleine paadjes er naar toe moeten rijden is niet erg, we hebben een 4x4 auto. We hebben een Volkswagen Transporter en een kleine electrische auto voor 2 personen (een carver). Jan heeft er een aanhanger voor gemaakt zodat de carver en de fietsen mee kunnen naar oppashuizen, zodat we ook daar dieselvrij de omgeving kunnen verkennen. We passen niet op buiten Europa, want dan moeten we vliegen, en vanuit duurzaamheid hebben we besloten dat niet meer te doen. Tenzij misschien voor een echt lange periode. Zie je het zitten met ons, stuur dan een berichtje, dan kunnen we kijken of het mogelijk is. Hopelijk tot ziens, Dirkje.


BeschikbaarheidGeen specifieke periode
ReiskostenvergoedingGeen
OppasdierenKatten Vogels Vissen Kippen
DienstenDieren verzorgen Tuin Technisch
VoorkeurslandenServië Luxemburg Tsjechië Estland Zwitserland Verenigd Koninkrijk Roemenië Portugal Moldavië Bosnië-Herzegovina Polen Frankrijk San Marino Kosovo Zweden Letland Italië Slowakije Spanje Montenegro Malta Monaco Oostenrijk Liechtenstein Slovenië Duitsland België Nederland Bulgarije Denemarken Gibraltar Kroatië Macedonië Griekenland Ierland Noorwegen Hongarije



Reageren op deze oppasser?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen