Dierenliefhebber met passie voor tuinierenIk ben Fee van Bruxvoort (41 jaar), trotse moeder van een dochter van 8 en werkzaam als voedingskundige vanuit twee praktijken in Utrecht en Arnhem en vanuit huis in Utrecht. Toen ik 26 was heb ik zo'n 4 jaar als kattenoppas gewerkt. Dit deed ik altijd met veel plezier en toewijding. Ik nam alle tijd voor de katten om het gemis van de aanwezigheid van het baasje te compenseren. Daardoor weet ik dat het voor katten beter is als je er echt een poos bent, zoals via deze weg als huizenoppas. In mijn jeugd hebben wij altijd veel dieren thuis gehad: hond, kat, konijn, cavia, parkiet, hamster, vissen. Sinds mijn studententijd heb ik altijd een kat gehad en nu ook. Ik hou ontzettend veel van die beesten, vooral omdat ze zo eigenzinnig zijn. Bij mijn eigen kat poets ik zelfs zijn tanden omdat dat zichtbaar werkt! Mijn voorkeursomgeving voor doordeweeks is de stad Utrecht en Arnhem. In de vakantieperiodes en weekenden kan het elders zijn en voor langere tijd zoals 1 tot een paar weken. Let op: voor deze zomervakantie (2018) zit ik al vol. Daarna ben ik weer beschikbaar.


Beschikbaarheid Geen specifieke periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand
Oppasdieren Katten Honden Vogels Vissen Kippen Kleinvee
Diensten Dieren verzorgen Tuin Technisch Gasten ontvangen
Voorkeurslanden Nederland Griekenland Italië Hongarije Frankrijk België Verenigd Koninkrijk Portugal Noorwegen Zwitserland Duitsland Zweden Spanje Luxemburg Polen
Provincies NL Friesland Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant LimburgContact opnemen met deze oppasser?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen