Oppas gezocht voor zomervakantie. Vrijstaand huis met vrij uitzicht, 1 hond, 2 katten, 2 hangbuikzwijnen. Midden Nederland.

Laatst bijgewerkt: 4 mei 2024


Van maandag 5 augustus t/m zaterdag 24 aug zoeken wij oppas voor onze beestenboel. We hebben 1 hond (herder-rottweiler kruising dus lekker energiek en heeft duidelijkheid nodig), 2 buitenkatten en 2 hangbuikzwijnen. De hond is gewend om rond te lopen op het terrein, hoeft dus niet iedere dag buiten het hek uitgelaten te worden. De katten zijn altijd buiten en krijgen 2x per dag eten. En de hangbuikzwijnen krijgen 1x per dag eten en scharrelen verder lekker op het weiland. Wat bieden we? Vrijstaand huis, vrij uitzicht over de weilanden, BBQ, dicht bij bossen, centraal bij Hilversum en Bussum, volledig zon gelegen. Er is een apart chalet met keuken, badkamer enz. waar geslapen kan worden, mocht je niet in het huis willen verblijven. Uitzicht vanuit het chalet is geweldig!

Verantwoordelijkheden

Hond af en toe meenemen voor een lekkere wandeling/uitlaten en verder 2x eten geven. Katten 2x eten geven, zwijntjes 1x eten geven en als je het leuk vindt rommelen in de tuin. En vooral genieten van het mooie uitzicht en hopelijk de zon.


A map is loading..

Wanneer
5 augustus 2024 - 24 augustus 2024
OppasdierenKatten Honden Kleinvee
DienstenDieren verzorgen
Locatie Kortenhoef, Noord-Holland, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen