Avontuurlijke dierenliefhebber past graag op

Laatst bijgewerkt: 15 januari 2019


Hier een avontuurlijke vrouw van 43 die erg flexibel is in wanneer ze waar kan zijn. In de winter probeer ik aan de kust van oost- of zuid-Spanje te zijn, omdat ik last heb van de kou in Nederland. Andere warme plekken zijn natuurlijk ook geen probleem. En ook meerdere maanden zou geen probleem zijn. Zelf heb ik altijd katten gehad, en ik ben vrijwilliger bij het dierenasiel, ook heb ik ervaring met poezenbevallingen en kittens. Met knaagdieren, vogels en het één en ander aan kleinvee ben ik ook bekend. Ook heb ik zelf een aantal kasten met bijenvolken gehad. Met honden heb ik ook ervaring, maar of dat gaat werken moeten we even overleggen, want dat ligt aan de mate van zorg die de hond(en) nodig heeft (of hebben). Bij oppassen voor een langere tijd is klein tuinonderhoud ook geen probleem. Verder rook ik niet, Spreek ik naast Nederlands goed Engels, redelijk Duits en wat Spaans. Ik ben heel benieuwd wat deze site mij gaat brengen, en of ik hiermee mensen kan helpen waardoor ik misschien weer eens een nieuw stukje van de wereld ga zien.


Beschikbaarheid
25 februari 2019 - 31 december 2020
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand
Oppasdieren Katten Vogels Vissen Kippen Kleinvee
Diensten Dieren verzorgen Tuin Technisch
Voorkeurslanden Nederland Oostenrijk Tsjechië Maldiven Andorra Kaapverdië Zuid-Afrika Verenigd Koninkrijk Ver afgelegen eilandjes van de Verenigde Staten Italië Frankrijk Nieuw-Zeeland Canada Dominicaanse Republiek Portugal Norfolk Verenigde Staten van Amerika Japan Cuba Aruba Zwitserland Liechtenstein Cyprus Sint Maarten (Nederlands deel) Denemarken Bonaire België Sint-Maarten (Frans deel) Slovenië Polen Curaçao Belize Hongarije Zweden Kroatië Thailand Luxemburg Spanje Duitsland Griekenland Australië Noorwegen Verenigde Arabische Emiraten Slowakije Suriname IJsland Finland
Provincies NL Gelderland Groningen Zuid-Holland Drenthe Overijssel Friesland Flevoland Zeeland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland LimburgContact opnemen met deze oppasser?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen