Avontuurlijke dierenliefhebber past graag op

Laatst bijgewerkt: 12 februari 2019


Ik ben een avontuurlijke vrouw van 43 die erg flexibel is in wanneer ze waar kan zijn. In de winter probeer ik aan de kust van oost- of zuid-Spanje te zijn, omdat ik last heb van de kou in Nederland. Andere warme plekken zijn natuurlijk ook geen probleem. En ook meerdere maanden zou prima zijn. Zelf heb ik altijd katten gehad, en ik ben vrijwilliger bij het dierenasiel. Ook heb ik ervaring met poezenbevallingen en kittens. Met knaagdieren, vogels en het één en ander aan kleinvee ben ik ook bekend. En ik heb zelf een aantal kasten met bijenvolken gehad. Met honden heb ik ook ervaring, maar ik heb niet de energie om daar dagelijks mee te gaan wandelen. Bij oppassen voor een langere tijd is klein tuinonderhoud ook geen probleem. Verder rook ik niet, Spreek ik naast Nederlands goed Engels, redelijk Duits en wat Spaans. Zowel in binnen- als buitenland heb ik al heel wat ervaring opgedaan met het passen op huizen en dieren. Indien gewenst heb ik meerdere referenties. Ik vind het oppassen op huizen en dieren een mooie manier om elkaar te helpen. Het huis niet onbewoond, en de dieren krijgen de zorg die ze nodig hebben, en ik ontdek weer een nieuw stukje van het land en de wereld.


Beschikbaarheid
25 februari 2019 - 31 december 2020
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand
Oppasdieren Katten Vogels Vissen Kippen Kleinvee
Diensten Dieren verzorgen Tuin Technisch
Voorkeurslanden Nederland Aruba Maldiven Slovenië Polen Kaapverdië Griekenland Andorra Curaçao Denemarken Norfolk Sint-Maarten (Frans deel) Finland Verenigde Arabische Emiraten Kroatië Portugal Nieuw-Zeeland Belize Suriname Italië Zuid-Afrika Zweden Cyprus Noorwegen Liechtenstein IJsland Thailand Spanje Ver afgelegen eilandjes van de Verenigde Staten Frankrijk Zwitserland Hongarije Bonaire Japan Slowakije Sint Maarten (Nederlands deel) Canada Oostenrijk Luxemburg Dominicaanse Republiek België Duitsland Verenigd Koninkrijk Cuba Australië Verenigde Staten van Amerika Tsjechië
Provincies NL Friesland Noord-Holland Limburg Drenthe Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Groningen Zeeland Zuid-Holland Noord-BrabantContact opnemen met deze oppasser?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen