Avontuurlijke dierenliefhebber past graag op

Laatst bijgewerkt: 10 juni 2019


Ik ben een avontuurlijke vrouw van 43 die erg flexibel is in wanneer ze waar kan zijn. In de winter probeer ik aan de kust van oost- of zuid-Spanje te zijn, omdat ik last heb van de kou in Nederland. Andere warme plekken zijn natuurlijk ook geen probleem. En ook meerdere maanden zou prima zijn. Zelf heb ik altijd katten gehad, en ik ben vrijwilliger bij het dierenasiel. Ook heb ik ervaring met poezenbevallingen en kittens. Met knaagdieren, vogels en het één en ander aan kleinvee ben ik ook bekend. En ik heb zelf een aantal kasten met bijenvolken gehad. Met honden heb ik ook ervaring, maar ik heb niet de energie om daar dagelijks mee te gaan wandelen. In de zomer ga ik graag weekendjes kamperen, mocht het geen probleem zijn om de dieren (vooral met katten is dat meestal prima te doen) een paar nachten alleen te laten, dan kunnen de meeste periodes waarin ik niet beschikbaar lijk genegeerd worden, en kan je me gerust vragen. Bij oppassen voor een langere tijd is klein tuinonderhoud ook geen probleem. Verder rook ik niet, Spreek ik naast Nederlands goed Engels, redelijk Duits en wat Spaans. Zowel in binnen- als buitenland heb ik al heel wat ervaring opgedaan met het passen op huizen en dieren. Indien gewenst heb ik meerdere referenties. Ik vind het oppassen op huizen en dieren een mooie manier om elkaar te helpen. Het huis niet onbewoond, en de dieren krijgen de zorg die ze nodig hebben, en ik ontdek weer een nieuw stukje van het land en de wereld.


Beschikbaarheid
24 juni 2019 - 4 juli 2019
23 september 2019 - 31 december 2020
28 juli 2019 - 22 augustus 2019
8 juli 2019 - 18 juli 2019
26 augustus 2019 - 4 september 2019
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand
Oppasdieren Katten Vogels Vissen Kippen Kleinvee
Diensten Dieren verzorgen Tuin Technisch
Voorkeurs landen Nederland Slowakije Zweden Norfolk Zuid-Afrika Kroatië Verenigde Arabische Emiraten Portugal Zwitserland Sint Maarten (Nederlands deel) Kaapverdië Cuba Italië Suriname Noorwegen Sint-Maarten (Frans deel) Polen België Liechtenstein Oostenrijk Andorra Canada Duitsland Japan Hongarije Luxemburg Spanje Australië Bonaire Nieuw-Zeeland Thailand Slovenië Griekenland Belize Verenigd Koninkrijk Ver afgelegen eilandjes van de Verenigde Staten Finland Curaçao Aruba IJsland Verenigde Staten van Amerika Frankrijk Tsjechië Dominicaanse Republiek Maldiven Denemarken Cyprus
Provincies NL Overijssel Gelderland Zuid-Holland Friesland Flevoland Groningen Noord-Brabant Noord-Holland Limburg Zeeland Drenthe UtrechtReageren op deze oppasser?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen