Dierenliefhebber, die van aanpakken weet

Laatst bijgewerkt: 7 april 2021


Mijn naam is Ben Mars, ik ben 68 jaar jong, alleenstaand en ik hoef niet meer te werken. Ik kan dus gaan en staan, waar wanneer en hoe lang ik maar wil. Ik ben dol op dieren en reis graag, voel me snel ergens thuis en ben zorgzaam en consequent in de omgang met dieren. Ik heb in mijn werkzame leven in HRM (personeelszaken) gewerkt, de laatste 20 jaar in managementfuncties. Daarnaast heb ik 7 jaar gewoond en gewerkt in Brazilie, waar ik een bungaowparkje heb geexploiteerd. Ik spreek Engels, Duits, Frans en Portugees. Ik kan dus ook heel goed uw B&B waarnemen als u met vakantie gaat. Ik heb inmiddels een ruime ervaring in het oppassen opgebouwd, in Nederland, maar ook in Frankrijk, Hongarije en Polen. Binnenkort ga ik nog oppassen in Frankrijk, Ik heb ervaring met honden, katten, paarden, ezels en kippen.


Beschikbaarheid Geen specifieke periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand
Oppasdieren Honden Katten Kippen Kleinvee Paarden Vogels
Diensten Dieren verzorgen Tuin Gasten ontvangen
Voorkeurs landen Nederland Verenigd Koninkrijk Spanje België Griekenland Denemarken Italië Brazilië Zweden Curaçao Zwitserland Duitsland Polen Portugal Luxemburg Hongarije Frankrijk Noorwegen
Provincies NL Friesland Limburg Drenthe Groningen Flevoland Noord-Brabant Noord-Holland Utrecht Gelderland Zeeland Zuid-Holland OverijsselReageren op deze oppasser?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen