Gezocht: 25 juli - 22 augustus: een rustige oppas voor onze sociale kat Sam en ons fijne huis met tuin (dichtbij Utrecht)

Laatst bijgewerkt: 11 juni 2024


Wij zoeken een win-win! We willen graag dat beide kanten blij zijn. Jij omdat je een paar weken op een heerlijke plek nabij Utrecht terecht kunt en geniet van het gezelschap van een lieve knuffelkat Sam. En wij omdat wij met een gerust hart een paar weken samen op vakantie kunnen na een intensief jaar. Wat bieden we? - een heerlijke plek met dito tuin en een sociale kat Sam - nabijheid bij Utrecht (bus op een halve minuut lopen, tram op 10 minuten lopen afstand, ook te fietsen!) - 2 stadsfietsen om te gebruiken - een 2-persoons (bubbel)bad - een grote serre die wij zelf ook veel gebruiken voor trainen en yoga (we hebben veel gewichten, kettle bells, trainingsbank, step, yogablokken, yogamatten etc.) - een tuin die we net aangelegd hebben met terras waar je heerlijk kunt zitten, bbq'en, deels zonnig, deels schaduw door een oude pruimenboom en Japanse sering - een voortuin met overdekt zitje waar je ook lekker kunt zitten (daar is schaduw als de achtertuin zon heeft en andersom) - behulpzame lieve buren die je graag helpen als je ergens een vraag over hebt (en die je, als je een nachtje niet hier bent, kunt vragen of zij Sam even verzorgen) - de mogelijkheid om hierna nog vaker te komen oppassen als je het naar je zin had! (schoolvakanties omdat mijn vriend leraar is en/of losse weekends) Wie zoeken we? - iemand die rustig is - iemand met enige ervaring met katten en die zelf geen huisdier meeneemt - iemand die niet rookt in ons huis en ons huis niet gebruikt als een plek om gasten te ontvangen (en geen feestjes houden dus) - iemand die zorgvuldig met Sam, ons huis en onze spullen omgaat - iemand die het leuk vindt de tuin licht te onderhouden (zeker omdat deze net is aangelegd vraagt het misschien wel dagelijks water sproeien) - iemand die de egels ondersteunt die onze tuin elke avond en nacht bezoeken op zoek naar eten en drinken (waterschaal en kittenbrokjes, schoonmaken voerhuisje en schalen)

Verantwoordelijkheden

We vragen je: - Sam liefde en aandacht en veel knuffels te geven :-) :-) (het is meer een hond dan een kat soms...) - Sam 2x per dag eten en drinken te geven en zijn kattenbakken uit te scheppen - Sam elke dag in de tuin te laten als jij thuis bent (de tuin is afgezet zodat Sam de tuin niet kan verlaten, hij brengt er vaak uren door en komt af en toe een knuffel halen) - onze planten binnen en buiten water geven - in de weken dat je hier bent het huis een beetje schoon houden (stofzuigen etc.). Daarnaast kunnen we onze schoonmaakster 2x langs laten komen als je dat fijn vindt. - de egels te ondersteunen die onze tuin bezoeken, met dagelijks voer en vers water. Bakjes en voerhuisje schoonmaken hoort erbij. - de brievenbus te legen - liefdevol met ons huis en onze spullen om te gaan. - af en toe een berichtje te sturen hoe het gaat :-).


A map is loading..

Wanneer
25 juli 2024 - 22 augustus 2024
OppasdierenKatten
DienstenDieren verzorgen Tuin
Locatie Nieuwegein, Utrecht, NederlandReageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen