Gezocht: voor schoolvakanties en weekenden een fijne oppas voor onze sociale kat Sam en ons fijne huis met tuin (dichtbij Utrecht)

Laatst bijgewerkt: 25 juli 2024


Wij zoeken een win-win! We willen graag dat beide kanten blij zijn. Jij omdat je een paar dagen of weken op een heerlijke plek nabij Utrecht terecht kunt en geniet van het gezelschap van een lieve knuffelkat Sam. En wij omdat wij met een gerust hart samen een weekendje weg of op vakantie kunnen. Wat bieden we? - een heerlijke plek met dito tuin en een sociale kat Sam - nabijheid bij Utrecht (bus op een halve minuut lopen, tram op 10 minuten lopen afstand en het is ook te fietsen!) - 2 stadsfietsen om te gebruiken - een 2-persoons (bubbel)bad - een grote serre die wij zelf ook veel gebruiken voor trainen en yoga (we hebben veel gewichten, kettle bells, trainingsbank, step, yogablokken, yogamatten etc.) - een tuin die we aan het aanleggen zijn met terras waar je heerlijk kunt zitten, bbq'en, deels zonnig, deels schaduw door een oude pruimenboom en Japanse sering - een voortuin met overdekt zitje waar je ook lekker kunt zitten (daar is schaduw als de achtertuin zon heeft en andersom) - behulpzame lieve buren die je graag helpen als je ergens een vraag over hebt (en die je, als je tijdens een vakantie een nachtje toch niet hier kunt zijn, kunt vragen of zij Sam even willen verzorgen) - de mogelijkheid om hierna nog vaker te komen oppassen als je het naar je zin had en wij ook! (schoolvakanties regio midden omdat mijn vriend leraar is op een middelbare school en/of losse weekends) Wie zoeken we? - iemand die een beetje rustig is - iemand met enige ervaring met katten en die zelf geen huisdier meeneemt - iemand die niet rookt in ons huis en ons huis niet gebruikt als een plek voor een feestje of om veel gasten te ontvangen (af en toe bezoek ontvangen helemaal prima!) - iemand die zorgvuldig met Sam, ons huis en onze spullen omgaat - iemand die het leuk vindt de tuin licht te onderhouden (zeker omdat deze net is aangelegd vraagt het in droge periodes soms wel dagelijks water geven) - iemand die de egels ondersteunt die onze tuin elke avond en nacht bezoeken op zoek naar eten en drinken (waterschaal en voerschalem schoonmaken en vullen met water en kittenbrokjes).

Verantwoordelijkheden

We vragen je: - Sam liefde en aandacht en knuffels te geven :-) :-) (het is meer een hond dan een kat soms...) - Sam 2x per dag eten en drinken te geven en zijn kattenbakken uit te scheppen - Sam elke dag in de tuin te laten als jij thuis bent (de tuin is afgezet zodat Sam de tuin niet kan verlaten, hij brengt er vaak uren door en komt af en toe een knuffel halen) - onze planten binnen en buiten water geven - in de dagen/weken dat je hier bent het huis een beetje schoon houden (stofzuigen etc.). - de kliko’s aan de straat te zetten op de dagen dat ze geleegd worden - de egels te ondersteunen die onze tuin bezoeken, met dagelijks voer en vers water. Bakjes schoonmaken hoort erbij. - de brievenbus te legen - liefdevol met ons huis en onze spullen om te gaan. - af en toe een berichtje te sturen hoe het gaat :-).


A map is loading..

WanneerGeen specifieke periode
OppasdierenKatten
DienstenDieren verzorgen Tuin
Locatie Nieuwegein, Utrecht, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen