Rustige zorgzame oppas voor bejaarde hond en kat (7jr) gezocht, op steenworp afstand van Veluwezoom, vanaf 11 juni t/m 30 juni 2024

Laatst bijgewerkt: 18 april 2024


In een rustige eengezinswoning met tuin, zonder verkeer voor de deur, zoek ik een oppas voor mijn bejaarde jachthondje en mijn kat van 7 jaar. Beide hebben wel wat zorg nodig: de hond moet 3x per dag oogdruppels en de kat 1x per dag een pilletje. Amy de hond is niets dan liefde, maar wel op leeftijd. Erg lange wandelingen (> 1 uur) zitten er niet meer in en overdag slaapt ze best veel. De kat is erg rustig en erg gesteld op mensen, als hij je eenmaal kent. Mijn (goed geïsoleerde) rijtjeshuis is eenvoudig maar wel comfortabel ingericht. Er is goed internet, met rustige buren, dus ideaal voor thuiswerken. De laatste 2 foto’s zijn van de voor- en achterzijde van de woning. Hier kun je zien dat je erg veel privacy hebt. Ik zoek een rustig persoon die het leuk vindt 2,5 week hier te verbijven en bijvoorbeeld vanuit huis werkt en houdt van de prachtige natuur van de Veluwezoom. De ingang van natuurpark De Veluwezoom is op 10 min. lopen, de andere toegangen als Laag-Soeren en Loenen zijn met enkele minuten met de auto te bereiken. De buurtsuper is op loopafstand, grotere supers een paar minuutjes met de auto. Zutphen en Doesburg zijn 15-20 min rijden en prachtige stadjes.

Verantwoordelijkheden

De kat moet elke dag zijn halve pilletje hebben. Hij is hieraan gewend en in combinatie met een beetje ham, rosbief etc gaat dat erg gemakkelijk. Wel is het handig als je ervaren bent met een pilletje in zijn bek te doen. Hij houdt ervan om gezellig bij je te slapen, dus een kattenliefhebber is echt wel gewenst. 's Avonds rond 11 uur als hij weer binnenkomt doe ik het kattenluik achter hem dicht. De hond heeft nog maar 1 oog, vanwege glaucoom. Dat oog moet 3x per dag gedruppeld, wat erg gemakkelijk gaat. Tussen de middag en rond 6 uur wandel ik altijd met haar in het bos, tot max. 3 kwartier. Ze is een bejaarde dame en heeft niet meer zulke goede heupen, dus de tijd van ellenlange wandelingen is voor haar helaas voorbij. In huis en tuin hoeft niet veel te gebeuren, alleen de plantjes water geven en (hopelijk) genieten van de tuin bij mooi weer.


A map is loading..

Wanneer
11 juni 2024 - 30 juni 2024
OppasdierenKatten Honden
DienstenDieren verzorgen Tuin
Locatie Dieren, Gelderland, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen