Kattenliefhebber/ster of echtpaar/stel die Jan gezelschap wil houden van 11/12/13 oktober tot 25/26/27 oktober in Zuid- Frankrijk

Laatst bijgewerkt: 3 oktober 2024


Jan en ik, Laura, wonen in het zuiden van Frankrijk bij het dorp Saint Pierre de Vassols: aan de voet van de berg Mont Ventoux (Provence) op 36 km ten noordoosten van Avignon. We wonen n een gite (vakantiehuis) op een domaine, zoals dat heet hier, in alle rust tussen de olijfbomen en wijnranken. Ik ben op zoek naar een kattenliefhebber/ster of echtpaar/stel die Jan gezelschap wil houden en wil genieten van de regio hier. Jan heeft slechte ervaringen met honden dus ik kan helaas niet kiezen voor een oppas die zijn/haar hond wil meenemen. Deze streek is een paradijs voor wandelaars en fietsers. Talloze markten in verschillende dorpen in een prachtige bosrijke omgeving. De Provence in al zijn glorie. Om de omgeving te verkennen is een auto wel noodzakelijk. Er is een goede wifi verbinding hier. En last but not least: rust en ruimte gegarandeerd. Op verzoek stuur ik graag meer foto's.

Verantwoordelijkheden

Zorg en aandacht voor Jan. Hij is een makkelijk manneke. Hij houdt niet van het geluid, over liever lawaai, van de stofzuiger. Hij heeft het erg naar zijn zin hier tussen de olijfbomen en wijnranken.


A map is loading...

Wanneer
11 oktober 2024 - 25 oktober 2024
OppasdierenKatten
DienstenDieren verzorgen
Locatie Saint-Pierre-de-Vassols, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen