Vlotte 61-er wil oppassen tussen 8 aug. 2018 tot maart 2019

  • Beschikbaar voor kortere maar ook langere aaneengesloten periodes, door het hele land.
  • minimaal 2-3 weken, maar ook maanden zou ideaal zijn.
  • Van 6 mei tot 7 augustus ben ik al voorzien
  • Ik heb ervaring met het oppassen van huizen, AirBnBs, huisdieren, kippen, tuin.
  • Betrouwbaar, huishoudelijk, referenties, bewijs van goed gedrag, goed aanpassingsvermogen, heb nog niet besloten of ik een auto aanschaf, ik heb wel een rijbewijs.

Ik ben een Nederlandse-Nieuw Zeelander. Ik wil weer dichter bij de verouderende familie wonen. Ga mij weer in NL vestigen, maar krijg pas begin 2019 een NL-paspoort, wat ik was kwijt geraakt door Nieuw Zeelander te worden.  Ik heb wel een rechtmatige verblijfs- en werkvergunning in afwachting van het herverkrijgen van mijn Nederlandschap. Ik begin weer helemaal bij af. Huis/tuin/dier oppassen is daarom ideaal voor mij. Ook leuk om in verschillende delen van Nederland te verkennen, want heb nog geen idee waar ik mij in Nederlands wil gaan vestigen. Ik werk digitaal (sitdance.com) en geef soms een half-dags cursus in mijn zit/hand dans techniek voor mensen met dementie. Ik ga ik ook in NL doen als ZZP-er, en zal hoofdzakelijk thuis werken. Misschien ga ik ook creatief aan het werk, of met therapie honden werken.

Ik vind dieren erg leuk en gezellig, maak niet uit wat. Heb eigen honden en katten gehad. Kan ook voor (AirBnB) gasten en de tuin zorgen. Ik ben ook architect en weet hoe ik met een huis moet omgaan. Ik rook en drink niet (best little boy in the world). Ik heb referenties (engels) en een bewijs van goed gedrag van de federale politie van Australia ( nodig voor mn werk met kwetsbare bejaarden), waar ik de laatste 3 jaar gewoond/gewerkt heb. Voor mn werk reisde ik continu en ben gewend om uit een koffer te leven, overal thuis te voelen, en meteen aan te passen.

Wat ik nodig heb is woonruimte and internet voor mn werk, zal waarschijnlijk geen auto hebben, dus bereikbaarheid met fiets of openbaar vervoer zal fijn zijn. Unieke woonplaatsen en woonvormen vind ik interessant. Ik zit nu nog in Australia, kom begin mei naar Nederland. Beste contact tot dan is via email en Skype.

Met vriendelijke groeten, Marcel Baaijens

 

 


Periode Geen vaste periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand en tijdsduur
Samenstelling alleen
Wil oppassen op honden, katten, kippen, kleinvee, paarden, vogels
Bereid om mee te helpen met dieren verzorgen, tuinonderhoud, technisch, gasten ontvangen
Overige niet-roker, referentie(s), doorlopend beschikbaar
Provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Landen
Contactgegevens Contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor leden, meld je nu aan!