Let op: deze oproep is verlopen


Oppasser

Hallo!

Ik ben Arne, 36 jaar en 197cm, en het lijkt me leuk om op te passen, voor dieren te zorgen of andere klusjes te doen. Omdat ik nu een paar maanden terug ben uit het buitenland (Singapore, Taiwan, Japan)  heb ik nog geen vaste woning en zit niet vast aan een locatie met mijn (part-time) werk. Vandaar dat dit me een leuke manier ljkt om wat meer van Nederland te zien en anderen te helpen.

Ik ben afgestudeerd Industrial/interaction design aan de TU/Eindhoven, en heb in Nederland en Singapore op universiteiten gewerkt in deze richting.  Heb daarna nog wat gereisd en ben toen o.a. oppas geweest in een nieuw appartement, ik heb dit klaargemaakt voor de verhuur (en alles geregeld om een een lekkage te repareren)

Ik ben/was altijd sportief (heb altijd getennist en nu ben ik golf aan het ontdekken dus het zou leuk zijn in de buurt van een baan te zitten) en hou van dieren. Katten en honden zijn erg leuk (daar heb ik al vaker op gepast), en ik heb vroeger vaak een aquarium gehad.  Ik vind het ook erg leuk om foto’s te maken van van alles, ook van dieren.

Tussen 13 April 2018 en 22 Mei heb ik waarschijnlijk tijd.. Ik heb dit profiel aangemaakt en ben benieuwd of er wat uit kan komen. In elk geval bedankt voor het lezen. groeten!

 


Periode vrijdag 13 april 2018 - dinsdag 22 mei 2018
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand en tijdsduur
Samenstelling alleen
Wil oppassen op katten
Bereid om mee te helpen met dieren verzorgen, tuinonderhoud, technisch, gasten ontvangen
Overige niet-roker
Provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Landen België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, GrootBrittannië, Hongarije, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland
Contactgegevens Contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor leden, meld je nu aan!