Opzoek naar avontuur en andere omgeving

Laatst bijgewerkt: 26 mei 2020


Hallo iedereen, ik ben Anika. Op dit moment ben ik 22 jaar en studeer ik Tourism Management aan de NHL Stenden in Leeuwarden. Komende zomer heb ik veel tijd en daarom ben ik opzoek naar een verandering van omgeving en een nieuw avontuur! Ik heb ervaring met het oppassen op huizen van kennissen en het omgaan met honden. Verder ben ik een aanpakker en ik hou van doen, mochten er dus taken aan het oppassen verbonden zijn is dit geen probleem. Ik sta open om bijvoorbeeld op kleine boerderijdieren te passen of eventueel mee te helpen in een B&B. Voor mijn opleiding is het handig om verschillende talen en culturen te leren, daarom zou het voor mij ook geen probleem zijn om in het buitenland een tijdje op uw huis te passen. Mocht u meer willen weten kunt u mij altijd een berichtje doen, ik antwoord vaak direct.


Beschikbaarheid Geen specifieke periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand
Oppasdieren Honden Katten
Diensten Dieren verzorgen Gasten ontvangen
Voorkeurs landen Nederland Noorwegen Sint Maarten (Nederlands deel) Bonaire Bahama's Maagdeneilanden Finland Australië Curaçao Zwitserland Luxemburg Nieuw-Zeeland Duitsland Zweden Thailand Denemarken Griekenland Frankrijk Aruba Verenigde Staten van Amerika Malta België Verenigd Koninkrijk Italië Spanje
Provincies NL Utrecht Zuid-Holland Zeeland Overijssel Noord-Holland Flevoland Groningen Noord-Brabant Limburg Friesland Gelderland DrentheReageren op deze oppasser?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen