Rustige permanent oppassende dierenliefhebber (47), past op alle dieren, en vooral goed met ('moeilijke') honden

Laatst bijgewerkt: 18 november 2020


Ik ben Martin, 47, houd van wandelen, dieren, natuur, rust en ruimte. Niet rokend, geen drugs, hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ik heb in juli 2016 mijn huis verkocht, en leef sindsdien permanent als huis- en huisdierenoppasser (af en toe afgewisseld met vrijwilligerswerk, oa bij stichting AAP en bij een ezelopvangcentrum in Spanje). Referenties in ruime mate beschikbaar (maar aangezien ik pas recent lid ben van deze oppassite, hier nog weinig). Ik spreek naast Nederlands ook vloeiend Engels en redelijk Spaans en Duits. Ik ben een ontzettend dierenmens, gek op vrijwel alle dieren, maar vooral gek op en erg goed met honden, groot of 'moeilijk' geen bezwaar. Ik heb ruim ervaring met het zorgen voor honden, katten, kippen en ezels, en tevens maar in iets mindere mate met het zorgen voor konijnen, schapen, geiten, en paarden, vissen, schildpadden en vogels. En sta open voor alle diersoorten. Ik leer elke oppasklus weer bij, of het nou om dieren gaat waar ik ervaring mee heb of niet. Uitgangspunt van hoe ik elk dier benader is wat de baasjes me op voorhand aan informatie en richtlijnen meegeven, waar vanuit er vanzelf iets ontwikkelt wat voor zowel de dieren als mezelf goed werkt. ben gek op het leren kennen van elk dier op zich, hun karakter, gewoontes, en wat bij ze werkt en wat juist niet. Specifiek richting honden ben ik een roedelleider die zich zonder gebruik van enige vorm van agressie manifesteert. Ik houd van rust en ruimte, en heb dus voorkeur voor meer ruimtelijke plekken, ik pas minder goed in de stad. Ik sta open voor kortdurende en langdurige klussen, in zowel binnen- als buitenland Ben in het bezit van eigen vervoer. Een tegemoetkoming in de reiskosten wordt op prijs gesteld, in goed overleg uiteraard. Ik ben plan momenteel niet al te ver vooruit, en heb al redelijk wat klusjes gepland staan. Maar vragen mag natuurlijk altijd!


Beschikbaarheid
1 november 2020 - 28 november 2020
30 november 2020 - 29 december 2020
Reiskostenvergoeding Vergoeding gewenst
Oppasdieren Katten Honden Vogels Vissen Paarden Kippen Kleinvee
Diensten Dieren verzorgen Tuin Technisch Gasten ontvangen
Voorkeurs landen Nederland Sint Maarten (Nederlands deel) Curaçao Denemarken België Duitsland Bonaire Portugal Finland Canada Hongarije Verenigd Koninkrijk Polen Costa Rica Zwitserland Spanje Ierland Suriname Tsjechië Bulgarije Gibraltar Aruba Oostenrijk Nieuw-Zeeland Jamaica Zweden Sint-Helena Colombia Frankrijk Thailand Luxemburg Peru Italië Noorwegen Griekenland
Provincies NL Zuid-Holland Noord-Holland Overijssel Limburg Flevoland Utrecht Groningen Zeeland Noord-Brabant Drenthe Friesland GelderlandReageren op deze oppasser?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen