Let op: deze oproep is verlopen


Oppasser Arne

Laatst bijgewerkt: 22 mei 2019


Hallo! Update: Ik heb inmiddels al een paar keer op katten opgepast en nog een paar andere woningen veilig gehouden (Utrecht, Eindhoven, Hengelo), leuk om zo wat van Nederland te zien! Ben vanaf Begin Juni weer beschikbaar om op te passen, het liefst op katten in het Westen van het land. ____ Ik ben Arne, 37 jaar en ik vind het leuk om op te passen, voor dieren te zorgen, met dieren te spelen/knuffelen of andere klusjes te doen. Ik ben nu al een tijdje terug uit het buitenland (Singapore, Taiwan, Japan), werk vanuit huis en zit niet vast aan een locatie met mijn (part-time) werk. Het is leuk en gezellig om samen te wonen (met het liefst poezen) en wat meer van Nederland te zien . Ik ben afgestudeerd Industrial/Interaction Design aan de TU/Eindhoven, en heb in Nederland en Singapore op universiteiten gewerkt in deze richting. Heb daarna nog wat gereisd en ben toen o.a. oppas geweest in een nieuw appartement. Ik heb dat klaargemaakt voor de verhuur (en alles geregeld om een een lekkage te repareren). Ik ben sportief (heb altijd getennist en nu ben ik golf aan het ontdekken dus het zou leuk zijn in de buurt van een baan te zitten). Verder hou ik natuurlijk ook van dieren. Katten en honden zijn erg leuk (daar heb ik al vaker op gepast), en ik heb vroeger vaak een aquarium gehad. Ik vind het ook erg leuk om foto's te maken van van alles, ook van dieren.


Beschikbaarheid
31 mei 2019 - 30 juli 2019
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand
Oppasdieren Katten Vogels Vissen Geen Kippen
Diensten Dieren verzorgen Tuin Technisch Gasten ontvangen
Voorkeurs landen Spanje Denemarken Polen België Italië Nederland Portugal Verenigd Koninkrijk Noorwegen Frankrijk Zwitserland Luxemburg Griekenland Zweden Duitsland Hongarije
Provincies NL Noord-Brabant Utrecht Groningen Zeeland Zuid-Holland Friesland Limburg Noord-Holland Flevoland Gelderland Overijssel DrentheReageren op deze oppasser?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen