Betrouwbare en zorgvuldige dieren-, stad- en natuurliefhebbers zorgen graag voor uw huis en dier

Laatst bijgewerkt: 26 februari 2019


Wij houden graag onze routines tegen het licht en bekijken ons leven eens vanuit een ander perspectief. Een andere omgeving is daarbij heel behulpzaam. Daarnaast zijn wij erg geboeid door nieuwe vormen van diensten ruilen om elkaar daarmee te helpen. Kortom, we willen graag op jouw/jullie huis en dieren passen! Wie zijn wij? Frank is 67, geoloog en ICT-er en sinds een paar maanden ook weer aan de studie, Monique (56) is wetenschappelijk medewerker. Wij hebben twee volwassen kinderen. We kunnen het met werk, studie, kinderen en vrienden prima combineren om een paar keer per jaar ergens anders te verblijven en te genieten van een nieuwe omgeving. We hebben een lichte voorkeur voor het buitenland, maar geen uitgesproken voorkeur voor binnen of buiten een stad. We vinden het heerlijk om voor dieren (met uitzondering van reptielen) en tuin te zorgen, maar zijn geen tuinexperts. We hebben ervaring met honden, poezen en een beetje met paarden; we hebben vroeger een merrie met veulen gehad.  Een huis waar niet gerookt wordt, dat vinden we erg belangrijk. We hebben een paar jaar via Airbnb gasten ontvangen, een B&B draaiend houden doen we met veel plezier. We zijn betrouwbaar, zorgvuldig en gastvrij. Wil je meer weten of kennismaken? We horen graag van je!


Beschikbaarheid Geen specifieke periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand
Oppasdieren Katten Honden Vogels Paarden Kippen Kleinvee
Diensten Dieren verzorgen Tuin Technisch Gasten ontvangen
Voorkeurs landen Spanje Verenigd Koninkrijk België Duitsland Nederland Zwitserland Italië Hongarije Denemarken Zweden Griekenland Polen Noorwegen Luxemburg Frankrijk Portugal
Provincies NL Utrecht Zuid-Holland Groningen Friesland Limburg Noord-Brabant Zeeland Overijssel Flevoland Gelderland Noord-Holland DrentheReageren op deze oppasser?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen