Ervaren dierverzorger, schoonmaker en graag bezig in de tuin

Laatst bijgewerkt: 26 april 2019


In 2005 heb ik de opleiding mbo dierverzorging niveau 4 afgerond. In de jaren erna heb ik 1 vast oppasadres gehad en heb ik nog steeds. Daarnaast ook verschillende andere adressen. De dieren waar ik ervaring mee heb zijn honden, katten, vogels, knaagdieren, vissen, varkens en konijnen.  Ik vind het heel leuk te doen en ik hoop op deze manier mijn netwerk uit te breiden. Naast het oppassen kan ik ook evt. huishoudelijk werk doen en planten verzorgen binnen en buiten. Ik ben een vrouw van 36 jaar en ik woon in Groningen. Zelf heb ik op dit moment 2 hamsters. Ik ben niet een vaste periode beschikbaar, maar in overleg is er veel mogelijk. In september 2019 heb ik nog een dag of 10 vakantie.


Beschikbaarheid Geen specifieke periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand
Oppasdieren Katten Honden Vogels Vissen Paarden Kippen Kleinvee
Diensten Dieren verzorgen Tuin Gasten ontvangen
Voorkeurs landen Nederland België Portugal Griekenland Noorwegen Frankrijk Zweden Polen Denemarken Hongarije Italië Verenigd Koninkrijk Luxemburg Zwitserland Duitsland Spanje
Provincies NL Noord-Holland Drenthe Utrecht Zeeland Gelderland Flevoland Friesland Limburg Overijssel Noord-Brabant Groningen Zuid-HollandReageren op deze oppasser?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen