gezocht in zuid-limburg,oppas voor 2 katten en twee kippen van 8-24 juni 2018


Voor onze twee katten en twee kippen zoeken wij oppas in ons huis in Brunssum in Zuid-Limburg.Wij wonen in een rustig wijkje aan de rand van Brunssum (tegen Amstenrade/Oirsbeek aan.Je kunt hier in de buurt heerlijk wandelen en fietsen en met de auto ben je in een kwartiertje in het limburgs heuvelland. wij hebben heel veel wandelroutes in huis.Ons huis is van hout en vrijstaand met veel tuin er om heen. Wij hebben ook een moestuin bij het huis. Tuinonderhoud; alleen planten in bakken en potten water geven .Wij wonen aan een pleintje met dezelfde houten huizen , het is er rustig.Wij zoeken oppas voor de periode van 8-24 juni 2018.

Verantwoordelijkheden

Katten, kippen, vissen(buitenvijver) eten geven. Verschonen van kattenbakken en kippenhok. Planten binnenshuis en buitenshuis water geven. Deuren sluiten en lichten aan bij afwezigheid. Geen overlast bezorgen bij buren of in de buurt. Huis en omgeving in zelfde staat houden zoals je deze aankomst hebt aangetroffen.
Bij ernstige ziekte van katten een dierenarts bezoeken. (Wij hebben een dierenarts in België maar die is mogelijk te ver weg.)


Periode Geen vaste periode
Oppasdieren katten, kippen
Diensten dieren verzorgen
Contactgegevens Word lid voor slechts €10,- per jaar, registreer nu!