Zorgzame huisgenoot voor onze 2 katten in de zomervakantie (22 juli-28 aug) in Utrecht > DANK VOOR DE INTERESSE, VOLDOENDE AANMELDINGEN

Laatst bijgewerkt: 17 september 2024


Wij zijn al een jaar bezig met de voorbereiding van een verre reis met het gezin. Dit spannende avontuur zorgt ervoor dat we een huis-en kattenoppas zoeken voor de periode van 5 weken. (Korter kan ook, buren en familie zouden wat dagen kunnen bijspringen). We vinden dit best spannend, omdat we geen ervaring hebben met dit concept. Tot nu toe hebben er bekenden in ons huis verbleven bij (korte) vakanties. We wonen centraal, 10 minuten fietsen van het centrum van utrecht. In een groene, veilige en vriendelijke wijk, met supermarkten, winkelcentrum en bushalte/station op loop/fietsafstand. Achter ons huis hebben we een groot speelveld met schommel en glijbaan en de katten zijn kinderen gewend. Fietsen zijn beschikbaar, speelgoed ook. Onze 2 poezen zij allebei erg makkelijk; de moeder is wat schuw in het begin, de dochter eerder nieuwsgierig. Ze houden van gezelschap, liggen graag op hun rug op de grond in je nabijheid, en zo nu en dan ook wel op schoot.

Verantwoordelijkheden

We zoeken een dame, een koppel of een klein gezinnetje die onze katten wil vertroetelen. Daarnaast de plantjes water geven en de tuin sproeien op hete dagen. En natuurlijk de kattenbakken verschonen, 2x per week. Het verblijf zal wellicht meer een vakantie- dan echt verzorgend karakter hebben ;-)


A map is loading..

Wanneer
22 juli 2025 - 28 augustus 2025
OppasdierenKatten
DienstenDieren verzorgen Tuin
Locatie Utrecht, Utrecht, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen