Kattenliefhebber die tussen kerst en oud en nieuw 2023 op Skippy en haar huis gaat passen en daarnaast wellicht Enschede wil verkennen

Laatst bijgewerkt: 16 september 2023


Skippy is dit jaar 12 jaar geworden en slaapt heel veel. Toch vindt zij het leuk om in gezelschap te zijn. Als ze jou heel leuk vindt, komt ze op schoot, geniet van de krabbetjes achter de oren en van een "borstelminuutje". Ze gaat naar buiten en heeft daarvoor iemand nodig, die de deur voor haar opent. Spelen doet ze eigenlijk niet, je hoeft dus niet permanent met haar bezig te zijn. Op mannen reageert ze soms zeer schuw, wellicht heeft ze in haar verleden (ik heb haar uit het asiel) iets meegemaakt. Ze mist een poot en doet soms wat zielig - maar dat is zij echt niet, ze is wat dat betreft een boefje. Tussen kerst en oud en nieuw 2023 (exacte data nader te bepalen/jaarwisseling ook mogelijk) zoekt Skippy iemand (het liefst een vrouw of een stel), die haar voer geeft, de deur open doet als zij naar binnen of buiten wil en haar een knuffeltje geeft als zij daarom vraagt en natuurlijk iemand die op ons huis past. Wij wonen in Enschede, redelijk centraal, stadscentrum op loop- of fietsafstand, winkelcentrum idem. Ook is er een bushalte om de hoek. Het treinstation is lopend of met de bus bereikbaar. Het jaren 30 huis staat in een rustige woonstraat met gratis parkeerplaatsen. Er is geen vaatwasser en geen televisieaansluiting, wel snel internet met een gasten-wifi. Ik zou het fijn vinden als je de kamerplanten zo af en toe nog een slok water geeft en het huis netjes weer achterlaat.

Verantwoordelijkheden

Voor Skippy zorgen, 's ochtends natvoer geven en droogvoer/water klaar zetten. Kattenbak eventueel schoonmaken, meestal gebruikt ze hem niet omdat ze naar buiten gaat. Voor het laatste moet je haar naar buiten laten (en ook weer naar binnen). Bij onze eerste kennismaking zal ik uitleggen hoe gemakkelijk dat gaat. Verder kunnen de kamerplanten eventueel een slok water gebruiken en vind ik het fijn als je het huis opgeruimd en schoon achterlaat.


A map is loading..

Wanneer
25 december 2023 - 1 januari 2024
OppasdierenKatten
DienstenDieren verzorgen
Locatie Enschede, Overijssel, NederlandReageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen