Koppel dat - in monumentale Frankische Carré Boerderij in Well (L)- wil oppassen. April & Mei 2024 (eventueel ook juni & juli & aug '24)

Laatst bijgewerkt: 31 januari 2024


Onze Frankische Carré Boerderij is een monumentaal pand uit 1662 op een perceel van 1,1 hectare en met een totaal vloeroppervlakte van 900 m2. We gaan graag met regelmaat (voor ons werk) naar Sardinië en zoeken dan een goede huismeester voor onze pand. We zoeken daarom voor langere periodes een leuk, handig koppel, dat bereid is fulltime op de locatie te verblijven en ook af en toe de handen uit de mouwen wil steken. We hebben twee honden die je gaat verzorgen. Ze hebben een groot afgesloten erf waar ze naar hartelust kunnen rennen. Dus wandelen met de honden hoeft niet. Wel onderhoud van de binnentuin, met haar bloemen en planten en daarnaast kleine technische klusjes. Daarvoor in de plaats woon je in een adembenemend vakantieparadijs. We zoeken altijd een koppel. Dus een reactie van jou, als je alleen wilt komen, heeft echt geen zin!

Verantwoordelijkheden

Fulltime verblijven op de locatie gedurende de oppasperiode en in ieder geval zorg voor honden, onderhouden tuin en bloemen/planten.


A map is loading..

Wanneer
31 maart 2024 - 2 juni 2024
1 juni 2024 - 31 augustus 2024
OppasdierenHonden
DienstenDieren verzorgen Technisch Tuin
Locatie Well, Limburg, NederlandReageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen