Dierenliefhebber die in het groen in de Achterhoek wil oppassen van 23 juli tot en met 16 aug of een periode hierin van minimaal een week.

Laatst bijgewerkt: 28 februari 2024


Van 23 juli tot en met 16 augustus zijn wij 3,5 week op vakantie. Wij wonen op een grote boerderij midden in de natuur. Wie heeft er zin om deze periode of een deel hiervan (minimaal een week) te verblijven in de natuur en zorg te dragen voor een hele lieve grote hond, een kat en drie paarden. Paarden zorg doe je niet alleen maar met een verzorger die een aantal dagen komt. En er zijn nog twee woningen op het erf waar vrienden van ons wonen. Dus je bent alleen maar er is ook hulp indien nodig. Ook een super leuke uitvalsbasis voor een verblijf met kinderen. Op tien minuten fietsen een heerlijke zwemvijver met strandje. Genoeg bourgondische restaurants ind e buurt en op een kwartier fietsen het toeristische dorpje Zelhem met alle voorzieningen bij de hand. Dus een prachtige kans voor een mooie vakantie in de zomer in Nederland! Lijkt dit je leuk reageer dan graag! Groetjes Arundatti

Verantwoordelijkheden

De zorg voor de hond, uitlaten en eten geven, kat eten geven. Voor de ponys zal een schema zijn met andere verzorgers, zodat je ze niet elke dag hoeft te verzorgen. Verzorgen bestaat uit hooi voeren.


A map is loading..

Wanneer
23 juli 2024 - 16 augustus 2024
OppasdierenKatten Honden Paarden
DienstenDieren verzorgen
Locatie Zelhem, Gelderland, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen