Wil jij in de zomervakantie een paar weken op mijn twee katten passen in mijn heerlijke appartementje aan de hei in Hilversum?

Laatst bijgewerkt: 15 mei 2023


Hoi, ik ben Esther, 52 jaar, heb twee volwassen, uit huis wonende kinderen en twee katten. De laatste week van juli en de eerste twee weken van augustus, wil ik op vakantie en ik ben op zoek naar iemand(en) die dan op mijn superlieve kater Noah (de rode) en poes Nora (de Cyperse) wil passen. Ze zijn twee jaar oud, broer en zus en hebben elk echt hun eigen karaktertje. Noah is heel aanhankelijk en zit het liefst de hele dag bij je op schoot of bij je in de buurt. Nora is soms iets meer 'kat uit de boom'- kijkend, maar ook heel ondeugend en speels. Ik woon heerlijk rustig, in een groene omgeving, op 100 meter lopen van de Westerheide en het bos. Mijn appartement is op twee hoog (zonder lift). Het is van alle gemakken voorzien, heeft drie slaapkamers en een balkon. Het centrum en het centraal station van Hilversum zijn 7 minuten fietsen en station Media Park is zelfs nog dichterbij. Vanuit daar ben je in 20 minuten met de trein in Amsterdam of in Utrecht. Supermarkten en andere winkels zijn op een paar minuten afstand. Je mag gebruik maken van mijn 'gewone' fiets. Als je zin hebt om op een mooie plek in de natuur tot rust te komen en te wandelen en fietsen of wat dan ook te doen en tegelijkertijd voor mijn katten te zorgen en af en toe mijn planten water te geven, dan maak ik graag een afspraak met je om kennis te maken. Ik zoek één of twee mensen, oud/jong, student, ouder met kind etc. Voor nu gaat het om (waarschijnlijk) 22 juli tot en met 13 augustus 2023. En als het goed bevalt wil ik je graag vaker vragen om op te komen passen.

Verantwoordelijkheden

'S ochtends en 's avonds de katten natvoer geven. Brokjes staan de hele dag klaar. Een keer per dag water verversen en kattenbak leeg scheppen/verschonen. Veel knuffelen en spelen met de katten. Het zijn binnenkatten en ze kunnen wel op mijn balkon. Af en toe de planten water geven, binnen en op balkon.


A map is loading..

Wanneer
22 juli 2023 - 13 augustus 2023
OppasdierenKatten
DienstenDieren verzorgen
Locatie Hilversum, Noord-Holland, NederlandReageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen