Alleenstaande dame met een grote liefde voor katten en veel tijd die in de vakanties op mijn 2 Ragdolls en Siberische poes wil passen

Laatst bijgewerkt: 15 juli 2023


Het liefst zou ik iemand vinden die vaker in de vakantie periodes zou willen oppassen zodat de poesjes niet steeds aan een nieuw iemand moeten wennen. Iemand die bijv. klein woont in Amsterdam (of ergens anders) en het fijn vindt om een paar keer per jaar in een ruime woning met zonnige tuin te verblijven. Ik zoek een lieve, betrouwbare, rustige dame met een grote liefde voor katten die op mijn 3 prachtige, lieve, zachtaardige katten wil passen. Ik heb 2 Ragdolls (poes en kater) en 1 Siberische poes. De poezen zijn 3 en het katertje is 2 jaar. Ik woon zelf met mijn 11 jarige dochter in een hele fijne, ruime, woning met, voor de katten, afgezette tuin op IJburg, Amsterdam. Water is hier overal vlakbij en op de fiets zit je zo in de natuur of in de stad. IJburg heeft een eigen strand. Met het OV is het centrum van de stad ook snel te bereiken. Ik heb een eigen parkeerplaats achter de woning die gebruikt kan worden tijdens het verblijf. Fiets kan ook gebruikt worden. Ik ben zelf altijd veel thuis en de katten zijn gewend om veel aandacht te krijgen. Het zijn mijn kindjes en ik ben pas 1x eerder weg geweest sinds ik ze heb. De Ragdolls mogen absoluut niet los buiten komen, alleen in de afgezette tuin. Daarom zoek ik iemand die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en die alert is zodat de katten niet in een onbewaakt moment kunnen ontsnappen. Iemand met veel tijd (dus geen full time baan; thuiswerk kan natuurlijk wel) en ervaring met katten. Mijn Siberische poes is een rescue poes die ik 3 jaar geleden uit de Oekraine heb geadopteerd. Ze is heel lief maar angstig voor mannen. Daarom alleen op zoek naar single dames. Ik ben zelf netjes en opgeruimd en zoek iemand die ook netjes met het huis en de dieren om gaat. IJburg is in de zomer een soort vakantie eiland, overal kun je zwemmen, suppen of op het water vertoeven. Een fijne plek om vakantie te vieren.

Verantwoordelijkheden

Verzorgen 3 katten; dagelijks eten en drinken geven, 2x daags de bakken uitscheppen, veel aandacht geven aan de poesjes. Indien nodig de planten in de tuin water geven.


A map is loading..

Wanneer
16 februari 2024 - 25 februari 2024
OppasdierenKatten
DienstenDieren verzorgen Tuin
Locatie Amsterdam, Noord-Holland, NederlandReageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen