Let op: deze oproep is verlopen


Kattenliefhebbers die vanaf 24 juli ruim 3 weken (tot 17/18 augustus) op ons huis, onze tuin en onze poes willen passen.

Laatst bijgewerkt: 23 juli 2024


Donderdag 25 juli vertrekken wij voor een vakantie naar Engeland. Onze Ragdoll Roos kan dan niet mee. Omdat ze niet dol is op een verblijf in een pension, zoeken wij oppas voor een periode van goed drie weken, rond 17/18 augustus zijn we weer terug. Is dit te lang, is korter bespreekbaar, voor enkele dagen is er altijd wel 'achtervang' beschikbaar. Jullie verblijven in onze ruime twee-onder-één kap woning in Zonnemaire, een klein dorpje vlak bij het gezellige Zierikzee. Het is een heerlijk gebied om te fietsen, het strand is niet ver weg en de Grevelingen nog dichterbij. Leuke steden als Goes en Middelburg liggen op een half uur tot drie kwartier met de auto en ook Antwerpen is maar een uurtje. Roos heeft aandacht nodig en een schone bak etc. maar houdt jullie zeker niet aan huis gekluisterd. Helaas houdt ze niet van (kleine) kinderen. Als jullie van tuinieren houden, is die mogelijkheid er ook :), maar je kunt ook gewoon genieten van ons gezellige tuinhuis en de bbq.

Verantwoordelijkheden

Goed zorgen voor onze kat, ze mag niet naar buiten en heeft tamelijk veel aandacht nodig. Zeker nu we afscheid hebben moeten nemen van haar maatje, is ze dolgraag bij je in de buurt. Af ten toe de vijvervissen voeren.


A map is loading..

Wanneer
24 juli 2024 - 17 augustus 2024
OppasdierenKatten
DienstenDieren verzorgen
Locatie Zonnemaire, Zeeland, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen