Let op: deze oproep is verlopen


Wie past er op ons heerlijke huis, en op Joey, Ben & Jerry, begin Augustus?

Laatst bijgewerkt: 28 juli 2021


*** we zijn voorzien voor deze periode!*** Hi! Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze hond Joey, en onze katten Ben en Jerry. We zijn weg van 29 juli tot en met 14 augustus. Joey is, natuurlijk, de leukste hond van de wereld, met een kleine gebruiksaanwijzing. Soms een bange poeperd in het algemeen, maar altijd lief. Hij is een tikkie afwachtend bij nieuwe mensen, maar z’n vertrouwen is snel gewonnen, en dan is het een echte knuffelkont. We vinden het fijn als je van tevoren een keer langs komt om uitgebreid kennis te maken. Ben en Jerry zijn lekker onderhoudsarm, Ze kunnen via het kattenluik het huis in en uit. Er hoeft dan ook geen bak worden te verschoond. We hebben een slaapkamer met een lekker tweepersoonsbed, met een frisse topdekmatras erop. De deur naar het puberdomein (de zolder) blijft gesloten. We zoeken daarom oppas-stel, of een solo-oppas. Verder is er een heerlijke tuin, en een goeie kokkerel-keuken.
 Ons huis ligt achter “de Gijsbrecht”, een fijne winkelstraat met o.a. een AH en verse croissants bij de franse bakker. Ons huis is rookvrij. We horen graag van je!

Verantwoordelijkheden

Joey is gewend om 2 keer per dag 30-45m (los) te wandelen op de hei (op 5 min afstand), en een laatste kort loopje ’s avonds in de wijk. De ‘Kolhornse Hei’ is echt zijn thuis en eigenlijk elke dag een feest. ’s Morgens eet hij droge brokken en ’s avonds blik. Ben en Jerry eten ’s morgens wat brokjes, en ’s avonds blik. Verder af en toe sproeien in de tuin als het erg droog is.


Locatie

Kaart met locatie
Locatie markers zijn bij benadering

Wanneer
29 juli 2021 - 14 augustus 2021
Oppasdieren Honden Katten
Diensten Dieren verzorgen Tuin
Locatie Hilversum, Noord-Holland, NederlandReageren op dit oppasadres?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen