Let op: deze oproep is verlopen


Dikke Knuffel, Kobus, Rapper en Pipper zoeken een lieve oppas van 23 september tot 25 september. Centrum Amsterdam. Groot huis met tuin

Laatst bijgewerkt: 9 september 2021


Wij gaan even Hans zijn verjaardag vieren! Ons huis ligt in een brede rustige straat in Amsterdam Centrum met tuin. Dikke Knuffel en Kobus zijn twee katten. Kobus, rode kater, is een oude straatkat uit onze straat. Hij is 13 maar altijd bang gebleven van mannen. Hij heeft een klein probleem met zijn balans. Misschien is hij geschopt? Iedere avond spelen we het spelletje 'Mag ik Kobus aaien'. Dan moet ik hem achterna lopen en mag ik hem uiteindelijk pakken om te aaien op schoot. Dikke Knuffel hebben we een tijdje geleden geadopteerd via Stichting Amsterdamse Zwerfkatten. Zij is super relaxed en alleen maar lief en ze is erg knuffelbaar, en dus te dik! Maar dat was ze al! Rapper is een energieke wat angstige vogel. Hij is 54 en ik heb hem 38 jaar. Hij was zwaar mishandeld. Hij verdedigt zijn vriend Pipper die we anderhalf jaar geleden geadopteerd hebben. Pipper zijn pootjes zijn niet meer zo goed. Hij is zeker 40 jaar oud. Hij wil heel graag vliegen maar kan dat nog niet zo goed door een ontbrekende staart. De papegaaien moeten 's nachts in de slaapkamer, Pipper in de kooi en Rapper erop, staan anders worden ze erg angstig. Je moet echt in je autoriteit gaan staan soms, bij Rapper dan.

Verantwoordelijkheden

2x per dag Kobus en Dikke Knuffel eten geven en water verversen. Aandacht geven. Kobus eens per dag of vaker zoeken en aaien. Rapper en Pipper eens per dag eten en drinken verversen. Eens per week douchen met plantenspuit en kooi schoonmaken. Om 9 uur/ half tien 's ochtends de duiven eten geven in de tuin. Ons huis is schoon en alles krijgt veel aandacht. We willen graag in een schoon en opgeruimd huis terugkomen.


Locatie

Helaas, er is geen locatie opgegeven.

Wanneer
23 september 2021 - 25 september 2021
Oppasdieren Katten Vogels
Diensten Dieren verzorgen
Locatie -Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen