Dierenliefhebber gezocht voor oppassen in ons huis met liefdevolle en goede verzorging van de paarden, honden, katten en kippen

Laatst bijgewerkt: 9 april 2024


Dierenliefhebber gezocht voor oppassen in ons huis met liefdevolle en goede verzorging van de paarden, honden, katten en kippen. De dieren houden van aandacht en gezelschap. Het huis is een kleine, oude woonboerderij, zeer rustig gelegen in Drenthe, vlakbij het Drents-Friese woud. Het is het laatste huis aan het eind van een doodlopend weggetje, met veel grotere bomen in de tuin, en een boomwal om het weiland. Om het huis heen ligt het eigen weiland en de akkers van boeren in de buurt. Tegen het huis aan is een ruim terras van ong. 45m2, in de luwte van het huis met volledige privacy aan alle kanten. Bij het huis staan rozenstruiken, rhododendrons en andere struiken. In het bloeiseizoen is er bijna altijd wel iets dat bloeit in de tuin. Er is een groot gazon, een grote tuin met vijver, vruchtbomen, en een paardrijbak. Op en rond het erf zien we met regelmaat konijnen, reeën, kerkuilen en veel tuinvogels. Daarnaast heb ik hier ook onder andere een vos, een das, buizerd, sperwer, spechten en eekhoorns gezien. Veel natuur dus om het huis heen. Door de ruimte om het erf heen, en de afstand tot buren zie je heel mooi sterren hemels, de maan, of de zonsopgang of -ondergang. Ik zou het liefst een oppasser (of stel) hebben die flexibel zou kunnen oppassen omdat de wens er is te emigreren naar het buitenland. Daardoor zal ik bij een bezichtiging bijvoorbeeld in het buitenland oppas thuis nodig hebben voor enkele dagen tot een week, en vervolgens als het goed lijkt zal ik er nog een aantal keren heen moeten gaan. Daarnaast zou ik 1 of 2 x in 2024 (juni en september) een tot 2 weken op oriëntatiereis willen gaan. Wie wil mij helpen door hier met liefde voor mijn dieren te zorgen, op mijn huisje te passen en tegelijk te genieten van de mooie plek?

Verantwoordelijkheden

Zie boven. De 2 honden leven in huis, evenals 1 poes op leeftijd, op stal leven 2 poezen. Honden moeten uit gelaten en verzorgd worden. Katten moeten verzorgd worden (kattenbakken reinigen). Er zijn 3 paarden die overdag buiten staan en in de nacht op stal. Dat betekent dus ruwvoer op het land voeren, uitmesten en verzorgen op stal. Het kippenhok wordt 1x per week uitgemest, en overdag mogen de kippen uit de ren en vrij in de tuin scharrelen. In de nacht sluit ik de ren, en doe ik het binnenhok ook dicht (tegen roofdieren). De musjes willen ook graag elke dag gevoerd worden ;-)


A map is loading..

Wanneer
25 april 2024 - 30 april 2024
17 juni 2024 - 30 juni 2024
12 september 2024 - 22 september 2024
OppasdierenKatten Honden Paarden Kippen
DienstenDieren verzorgen
Locatie Smilde, Drenthe, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen