Ik zoek betrouwbare nette mensen om voor onze poezen Puck en Dessie te zorgen als wij op vakantie willen. Voorlopig voorzien.

Laatst bijgewerkt: 16 juni 2020


Wij zoeken voor onze lieve poezen Puck en Dessie een oudere vrouwelijke oppasser. Puck is een poes die altijd eten wil. Ze is te dik en daar moet wat rekening mee gehouden worden. Maak je de kelderkast open, dan heb je kans dat je Puck daarin opsluit. Daar staan namelijk de brokjes. Puck is een gemakkelijk poesje die graag bij je op je schoot kruipt. Dessie hebben we in februari uit het asiel gehaald. Ze was een angsthaasje die steeds boven op de kast zat. Nou dat veranderde erg snel. Ze kan soms nog wel wat banger zijn, maar heeft ontzettend graag aandacht. Ze gooit het balletje de trap af en dan is het de bedoeling dat je die weer omhoog gooit. Ze vinden het heerlijk als er iemand thuis is. De poezen hoeven geen medicatie of zo. Het gaat dan over soms een weekend en over 1of 2x een tot twee weken per jaar. Dat is waarschijnlijk teveel voor 1 oppasser en zoeken we er dus 2. Liefst mensen die vaker willen komen. Altijd alles in overleg. Onze voorkeur gaat naar alleenstaanden. We wonen in Mill Noord Brabant. Je kunt in de buurt prachtig wandelen en fietsen.

Verantwoordelijkheden

Het belangrijkste is dat de oppas goed is voor Puck en Dessie en dat ze het huis schoon achterlaat zodat we niet direct hoeven te beginnen met poetsen.


Locatie

Locatie markers zijn bij benadering

Wanneer Geen specifieke periode
Oppasdieren Katten
Diensten Dieren verzorgen
Locatie Mill, Noord-Brabant, NederlandReageren op dit oppasadres?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen