Dieren

Diensten


Geitjes.jpeg

Spontaan, zorgzaam en grote dierenvriend!

Hallo! Mijn naam is Hansje, 27 jaar en woonachtig in Zaandam. Ik ben gek op dieren, maar helaas zijn in mijn eigen huis geen huisdieren toegestaan. Het een tijdje mogen verzorgen van een lief beestje op een nieuwe verfrissende plek, lijkt mij ontzettend leuk. In mijn vrije tijd dans ik graag en maak ik muziek. Ook ben ik dol op lezen, mediteren, fietsen, hardlopen en wandelen. | Oppasser bekijken

IMG-20190706-WA0021.jpeg

Verantwoordelijke, gepensioneerde, maar vitale dame met liefde voor katten, honden en...

Graag stel ik mij beschikbaar als oppas voor zowel appartementen als huizen met of zonder dieren. Ik heb ervaring met katten, honden, kippen en geitjes. Mochten er andere dieren verzorgd worden dan kan dat in overleg. Zelf ben ik een gepensioneerde dame van 70 jaar, maar ik ben wel vitaal. Ik zal u regelmatig op de hoogte houden hoe het bij u thuis gaat en indien van toepassing hoe het met uw d... | Oppasser bekijken

CJ planten.PNG

Flexibele, verantwoordelijke oppas met liefde voor plant en dier

Ik ben Chris-Jan, 28-jarige man en kom uit Zeist. Voor mij is het gewoon om in het huis van een ander te verblijven. Voornamelijk via Airbnb (15+ keer) of via bekenden in binnen en buitenland. Zelf woon ik in een gemeenschappelijk huis (leefgemeenschap) met meer dan 80 huisgenoten, naast het bos. Ik ben groot liefhebber van efficiëntie, planten (40 stuks op 20 m2), dieren (vliegend, of alles klein... | Oppasser bekijken

20191011_164259.jpg

Sociaal, rustig persoon die graag komt oppassen

Ik ben Priscilla, 40 jaar en woon alleen in Delfgauw en werkzaam als begeleider in de psychiatrie. Een baan waarin ik mij heb laten omscholen in mijn 30-tiger jaren en wat ik met veel passie doe. Op dit moment heb ik zelfs niet eens een balkon dus ik zie hier tuinen om jaloers op te zijn 😀 . Wel het Delftse hout en wat andere gebieden in de buurt gelukkig. In mijn nieuwe huis die ik eind oktober ... | Oppasser bekijken

ger en moon.jpg

Wij Monique en Ger willen graag voor uw hond, huis en tuin ( tje ) zorgen.

Wij Monique en Ger vinden het leuk om op uw hond, huis en tuin te passen. We hebben lange tijd gezorgd voor onze honden een Bobtail, Schapendoes en een boeren fox uit het asiel. We zijn net met pensioen en vinden het leuk om dit te doen. Graag een persoonlijk contact op het oppas adres. Afspraken op langer termijn vastleggen. Wij horen graag van u. | Oppasser bekijken

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_c026.jpg

Ervaren, net en rustig stel met twee welopgevoede meisjes van 3 en 5 zoeken een oppas...

Wij zijn een stel van eind 30, ik ben schrijfster en event planner, mijn man werkt voor Binnenlandse Zaken als secretaris. Wij hebben twee meisjes van bijna 3 en 5 en zijn dol op dieren en gewend deze te verzorgen. Wij hebben zelf een hondje maar omdat zij een rescue beagle is die uit een proefdiercentrum is gered gaat zij absoluut niet graag op reis. Zij logeert altijd bij mijn vader als wij weg ... | Oppasser bekijken

IMG_1180.JPG

Dieren en tuin, zorgvuldig en netjes

Ik hou van dieren en tuinieren, van een schoon huis en ben zorgvuldig met spullen, en gezellig en sociaal. Heb geen moeite met opdrachten en kan goed plannen. | Oppasser bekijken

IMG_0860.jpeg

Veilig en rustig op vakantie gaan.

Ik ben Diem Goudmijn 20 jaar, en ben geslaagd voor mijn mbo diploma alleen ik weet niet of ik in het vak waar ik mijn diploma gehaald heb door wil gaan. Toen dacht ik reizen vind ik geweldig. Dus ik dacht laat ik eens kijken hoe ik daar wat mee kan doen. Zo doende ben ik hier. Ik zorg ervoor dat u veilig, rustig en zonder zorgen op vakantie kunt gaan. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Kattenliefhebber, zorgvuldig

Ik ben hanane een 21 jarig en woon in Brabant. Na de zomervakantie begin ik aan mijn studie maar voor nu ben ik opzoek naar een leuke oppas adresje. | Oppasser bekijken

20210514_210005.jpg

Zorgzame dierenliefhebber Eva

Hallo! Ik ben Eva (38), woon in Amsterdam met twee lieve poezen, Spin en Kikker. Zo nu en dan wil ik een poosje de stad uit, de rust en het groen in. En als daar dieren bij komen kijken is dat nog beter! Ervaring heb ik met de verzorging van poezen, honden en paarden. Dieren weten me al gauw voor zich te winnen, van koe tot hamster. Ik rijd graag paard en wandelen vind ik ook heerlijk. Ik ben lie... | Oppasser bekijken

IMG-20210625-WA0008.jpg

Dierenliefhebber, veel in de natuur te vinden.

Ik ben Anne, 28 jaar, woonzaam in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, aan het sporten en wandelen. Omdat ik mijn huidige woonsituatie minder geschikt vindt voor huisdieren, heb ik deze niet. Ik mis het wel, dus zou graag op andermans huisdieren willen passen. Bij voorkeur in Utrecht en omgeving! | Oppasser bekijken

Lieselot-IJsendoorn.jpg

Ontmoetingen met dieren en hun unieke karakters, daar hou ik van

Hallo lieve dierenvrienden, Ik ben Lieselot 54 jaar Beeldend kunstenares (fotografie / video) & Intuïtief energetisch healer. Ook heb ik op dit moment nog een bijbaan als PGB hulpverlener. Ik ben van kinds af aan opgeroeid met honden, katten, konijnen, kippen, cavia's, hamsters, vissen en vogels, eenden en ook heb ik mijn eigen paard zelf zadel mak gemaakt en alles mogen aanleren. Het kon niet ... | Oppasser bekijken

virtuele maagband else 1.jpg

Hou van tuinieren en de natuur en verzorg met liefde uw dieren

Ik ben een vrouw van 67 jaar, woon in Onna (overijssel) en reis graag rond. Heb zelf een mooie tuin met een lieve poes die als ik weg ben goed wordt verzorgt. Doordat ik graag op verschillende plekken ben heb ik mij opgegeven als oppas voor de tuin en dieren van andere mensen. Helaas kan ik niet op honden en/of paarden passen. Ik ben er een beetje bang voor en dat lijkt mij als oppas niet handig... | Oppasser bekijken

20210717_135337.jpg

Dierenliefhebbers en passie voor tuinieren

Wij zijn een minima gezin die de afgelopen jaren veel obstakels en tegenslagen hebben meegemaakt m.b.t bewindvoerder die fraude gepleegd heeft, waar door wij vaak zonder duidelijke reden zonder weekgeld zaten. We zijn nooit op vakantie geweest we hebben 4zoontjes 7jr,5jr 3jr en 0jr. Dit jaar zouden we dan eindelijk een weekje weg gaan was al toegezegd aan de kinderen maar door toedoen van bewindvo... | Oppasser bekijken

P8210068

Ouder echtpaar met liefde voor honden en katten.

Wij zijn een ouder echtpaar en wonen voor een groot gedeelte van het jaar in Spanje. We hebben ervaring als huis oppasser en hebben lange tijd gewerkt voor een Nederlands bureau, waarvan ik de naam niet meer weet. In de andere maanden van het jaar zijn beschikbaar voor bijna elk land in Europa. Wij passen op huizen met, zowel als zonder dieren. Paarden gaan ons helaas te ver. Ook kleine technische... | Oppasser bekijken

Pasfoto JMI.jpeg

Ervaren kattenliefhebber; biodiversiteit en tuinieren is mooi en dankbaar werk

Ik ben een vrouw en heb 3 volwassen kinderen, allen uit huis. Ik heb psychologie gestudeerd en werk nu bij de rechtbank voor Familie- en Strafzaken als gecertificeerd mediator MfN. Ook ben ik bewindvoerder en mentor van mensen die hulp nodig hebben - tijdelijk of voor langere tijd. Als vrijwilliger heb ik lang bij het Ronald McDonaldhuis in Nijmegen gewerkt. Ik ben een harde werker, levensgenieter... | Oppasser bekijken

20200604_190928.jpg

Rustige nette dierenliefhebber uit Amsterdam

Mijn naam is Merel en ik ben een 27 jarige vrouw uit Amsterdam. Ik ben logopedist en ben bezig met een carrière switch waardoor ik bij mijn ouders met 2 katten inwoon. Het is een prima adresje, maar ik vind het soms ook erg lekker om even alleen te zijn en vind het dus erg leuk om tijdelijk ergens anders te verblijven/wonen en op het huis te passen, bij voorkeur in Amsterdam. Ik ben dol op katten... | Oppasser bekijken

29747.jpg

Groot liefhebber van dieren, natuur en gezelligheid

Samen met mijn twee katten Fritz en Raaf woon ik in een mooi plaatsje aan het IJsselmeer, in Noord-Holland. Ik ben werkzaam als woonbegeleider van mensen met psychiatrische problematiek. Via deze weg zoek ik leuke adressen zodat ik weer eens iets anders van Nederland zie, en voor het verzorgen van beestjes (en planten / evt wat kleine tuinklusjes) en wie weet ooit vice versa. Ik ben beschikbaar ti... | Oppasser bekijken

WhatsApp Image 2021-07-22 at 20.03.57.jpeg

Betrouwbare dierenvriend

Hoi! Mijn naam is Sophie, ik ben 22 jaar oud (volgende week 23) en ik studeer de master Burgerlijk Recht in Nijmegen. Ik heb zelf thuis altijd katten gehad en tijdens mijn studie heb ik nog een half jaartje de kat van ouders in huis genomen toen zij weg waren. Daarnaast heb ik lange tijd paardgereden. Ik ben netjes en betrouwbaar en zal naast de dieren uiteraard zorg dragen voor de planten en het... | Oppasser bekijken

oppas.jpg

gepensioneerd echtpaar met liefde voor dieren

Wij houden van wandelen en fietsen in de natuur, maar ook een stad bezoeken is leuk Wij vinden het leuk om dieren te verzorgen, zodat de eigenaars ook onbezorgd op vakantie kunnen, en wij genieten van een andere omgeving en de dieren. | Oppasser bekijken

118402336_3343365845706812_2237658232584875088_n.jpg

Dierenvriend opzoek naar een oppasadresje

Beste vakantieganger, Wat lekker dat je op vakantie gaat! Mijn naam is Michelle en ik ben 26 jaar oud. In verband met de beëindiging van mijn relatie ben ik opzoek naar een aantal oppasadresjes tot mijn nieuwe appartement wordt opgeleverd. Ik ben een echte dierenvriend en ik vind het heerlijk om tussentijds op een paar huizen en dieren te passen. Ik ben nog op zoek naar een (aantal) adresje(s) in... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Gezin dol op dieren

Wij zijn een samengesteld gezin die in een drukke Vinexwijk van Amsterdam wonen maar dol zijn op natuur en dieren. Daarom op zoek naar gezellige diertjes en veel natuur! | Oppasser bekijken

WIN_20180905_11_57_33_Pro.jpg

prima aardige mensen ervaring met katten ondernemende mensen beiden gezond en 79 jaar

Wij zijn 2 oudere mensen nog heel gezond en ondernemend houden van op stap gaan wandelen fietsen en altijd opgewekt en nieuwsgierig naar de wereld om ons heen. | Oppasser bekijken

20200731_200655.jpg

Experienced female house and cat sitter

I am Cener, and I am a Leadership Coach and Consultant in the Diversity & Inclusion field, and I am normally based in London. I am a big fan of cats. So where possible, I aim to arrange looking after friends' and family's cats. I love giving them as much or as little attention as they need. Two of my siblings live in Amsterdam, and I am already house/cat sitting in Ijburg from mid-July until ... | Oppasser bekijken

IMG_20210703_133006119.jpg

Heel veel ervaring met en zicht op tuinen; houd van dieren

Ik ben Marianne, 67 jaar oud en getrouwd met Tim(72). Ik kom oorspronkelijk uit St. Gallen/Zwitserland, maar woon al geruime tijd in Nederland. Samen hebben wij ook in Duitsland en Frankrijk (camping) gewoond, maar na onze pensionering wonen wij weer in NL. Ik heb veel ervaring met tuinieren en heb naast mijn eigen tuin bij huis ook een volkstuin voor groente etc. Ook heb ik ervaring met dieren (h... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Creatief, rustig en betrouwbaar gezin zoekt oppashuis in Alkmaar

Wij, gezin van 4, 2 (bijna) volwassen kinderen, zijn op zoek naar een huis in Alkmaar voor de maand oktober, vanwege de verbouwing van ons eigen huis. Man leeft van het schrijven, vrouw werkt in het onderwijs, zoon studeert aan de Uva en dochter is in haar tussenjaar werkzaam in de horeca. We houden erg van dieren, maar kunnen vanwege allergie helaas geen dieren binnen verzorgen, behalve als het h... | Oppasser bekijken

foto trouwkaart niet origineel.jpg

Verantwoordelijke huizenoppassers zorgen voor uw huis, tuin en dieren

Wij zijn Fred (56) en Eveline (55) en wonen in Rotterdam. Voor mijn huwelijk met Fred heb ik al een aantal keer op huizen gepast en vind het zo leuk, dat ik het vaker wil doen, nu samen met mijn man. Wij zijn verantwoordelijk en handig met huis, tuin en dieren. In mijn dagelijks werk zorg ik voor ouderen thuis, en Fred is bouwmanager en heeft z'n eigen bedrijf. Onze vijf gezamenlijke kinderen zijn... | Oppasser bekijken

hedy_cactus.jpg

Erudiete kat- en tuinliefhebbers

Echtpaar leeftijd 58 en 66, altijd zelf katten gehad. We wonen buitenaf en hebben zelf een tuin van 2000 m2 dus ervaring genoeg wat dat betreft. We vinden het leuk om ook eens tijdelijk ergens anders te wonen. Beroepen : ICT developer, docent , musicus en orthomoleculair therapeut, verdeeld over twee personen. Met vriendelijke groet, Hedy en Aaldert https://www.facebook.com/aaldert.vanweelden ... | Oppasser bekijken

IMG-20180615-WA0006.jpg

Ervaren en rustige dierenliefhebber. U kunt met een gerust hart op vakantie.

Beste dierenbaasjes, ik kom graag bij u oppassen. Ik ben beschikbaar vanaf oktober. Ik doe dit al jaren en vind het een leuke manier om even in een andere omgeving te zijn. Ik heb veel ervaring met honden, katten, knaagdieren en vogels. Ik geef ook de planten water en zorg voor de post. Uiteraard stuur ik af en toe een berichtje of foto, zodat u weet hoe het gaat. Mijn voorkeur gaat uit naar een l... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Natuur- en dierenliefhebber

Ik ben Diana, ik ben 28 jaar en ik werk parttime op een basisschool en volg de opleiding tot juf. De hele zomervakantie heb ik weinig te doen dus en zou graag tijdelijk in een andere omgeving zijn, zonder op vakantie te gaan. Ik hou van wandelen, dieren, fietsen en natuurlijk kinderen, omgaan met mensen. Ik ga respectvol om met andermans woning en natuurlijk dieren. Zou het heel leuk vinden om ... | Oppasser bekijken