545 oppassers met een eigen oproep gevondenDieren

Diensten


IMG_20170114_104857.jpg

Oppasstel met verantwoordelijkheidsgevoel voor mens en dier

Graag stel ik mij kort voor. Mijn naam is Lidwien. Ik ben een vrouw van 34 jaar en ik heb een adminstratieve baan. Thuis houdt mijn kat Lizzy mij gezelschap. Hoewel zij al aardig op leeftijd is (15 jaar), is ze nog dagelijks druk in de weer. Ik woon in een huisje met een riante achtertuin, waar ik in de zomer en winter graag van geniet. Ik ben een dierenliefhebber die gek is op bijna alle die... | Oppasser bekijken

alle foto's 065.jpg

Ervaren huis en katten oppas

Sinds ik niet meer werk pas ik op huizen en katten. Ik ben geboren en getogen in Wassenaar en geniet nu van de rust en de ruimte van het Groninger landschap. Voor het oppassen kom ik graag weer in het midden en westen van het land. Ik heb veel ervaring als huis- en kattenoppas, ook voor zorgkatten. ( Referenties op aanvraag). | Oppasser bekijken

Bali.jpg

Levensgenieter zoekt oppasadres voor korte of lange periode

Man van 51 jaar, single, natuurliefhebber en levensgenieter zoekt plek om op te passen op huis. Ik ben zelfstandig coach en schrijver en ben dus niet gebonden aan een werkplek. Ik ben netjes voor uw huis, betrouwbaar en flexibel. Wie ziet het zitten om mij op uw huis te laten passen voor kortere of langere periode? Ik heb veel ervaring in het oppassen van huizen. | Oppasser bekijken

Schermafbeelding 2018-07-11 om 22.51.06.png

Betrouwbare dier- en natuurliefhebbers zoeken oppasplek

Beste lezer, Wij zijn Isa en Lisa, 29 en 25 jaar. Oorspronkelijk hebben wij alle twee Psychologie gestudeerd en we zijn net begonnen aan een tweede studie in Groningen. Wij zijn rustig en houden van wandelen, fietsen, vegetarisch/veganistisch koken en yoga. Daarnaast zijn wij alle twee enthousiaste dier- en natuurliefhebbers. We hebben zelf al een aantal jaar katten (op dit moment helaas nog maa... | Oppasser bekijken

C79A16E1-D398-4739-BA60-07DC055EA44F.jpeg

Active vrouwlijke huisoppas

Hallo, Ik ben een active en creatieve vrouw. Kan goed met dieren omgaan. En ben graag in de natuur. Ik geef zelf trainingen in meditatie en bewustleven. Daarnaast ben ik vriendelijk, zorgzaam uw huis en huisdieren zijn in goede handen bij mij. | Oppasser bekijken

11951664_1177759915573504_7968901101046933488_o.jpg

Terwijl jullie onbezorgd op pad gaan, zorg ik voor de rest

Op dit moment zoek ik een plek in Nederland en Denemarken. De begindatum in Nederland ligt rond 15 mei, eind datum uiterlijk 15 juni. Denemarken aansluitend na 15 juni, eind datum in de loop van july. Veel ervaring in vrijwilligers werk, zowel in Nederland als buitenland. Ik ben betrouwbaar, netjes en zeer praktisch en zelfstandig ingesteld. Als zeiler houd ik er van om mijn zaken goed te orga... | Oppasser bekijken

DSC_1795.jpg

Verantwoordelijke zorgzame duizendpoot

ENGLISH BELOW Mijn naam is Ayla, een 26 jarige Nederlandse reis- en avontuurverslaafde. Ik ben gek op nieuwe ervaringen en nieuwe leerzame situaties. Ik heb Social Work (hbo) gestudeerd en al vele jaren werkervaring in verschillende branches. Hiernaast heb ik mijn eigen bedrijfje (gehad) en al redelijk wat landen van de wereld verkend. Oorspronkelijk kom ik uit Nijmegen, maar heb in Arnhem en Am... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Enthousiast echtpaar wil elke dag een nieuwe ervaring

wij zijn een echtpaar van 62 en 64 jaar en wij kunnen niet meer vliegen omdat mijn man 2 herseninfarcten heeft gehad. zijn handicap is het beperkte zicht (hemianopsie aan beide kanten) wij kunnen echter nog heel veel en het mes snijd aan 2 kanten als wij op een huis mogen passen en daarnaast ons broodnodig uitje hebben. wij zijn altijd bereid om zaken persoonlijk te bespreken, zodat u weet wie ... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Ervaren kattenliefhebbers op zoek naar oppasadres in schoolvakanties

Ik ben Anneke, ben 52 jaar en woon samen met mijn zoon van 15 jaar. Wij roken allebei niet. Wij hebben een lieve kat gehad en die werd 17 jaar oud. Daardoor zijn wij heel bekend geraakt met katten. Samen hebben we al 4 jaren opgepast bij twee poezen in Leiden in de zomervakantie. En dat vonden wij heel leuk om te doen. Veel contact met lieve katten vinden wij fantastisch. Het liefst willen wij de ... | Oppasser bekijken

Baily.jpg

Ervaren huisoppassers met grote liefde voor natuur en dieren

Hallo Allemaal, Rustige en ervaren huisoppassers met grote liefde voor dieren en de natuur, bieden zich aan voor langere periode. Ook al zijn we net over de helft qua leeftijd, we zijn flexibel en jong van geest ;-) Paul houd zich bezig met het schrijven van een boek en Carin is altijd bezig met het zoeken naar kruiden en eetbare planten, die dan verwerkt worden in het eten of tincturen of zep... | Oppasser bekijken

3DD4A62A-7816-4671-BF6C-8A945AEBEE06.jpeg

Organisatie talent met teveel vrije tijd, spreken vloeiend Frans, Engels en ook in he...

Echtpaar, veel ervaring in de recreatie sector. 60ers. We zijngezond van lijf en leden. Hebben na afscheid genomen te hebben van hun bedrijf teveel vrije tijd. We spreken vloeiend Frans, Duits en engels. Allebei hebben we onze jeugd doorgebracht op een boerderij, maar nadien door ons werk geen dieren meer verzorgd. Wij beiden als we ergens voor gekozen hebben zijn erg loyaal om het beoogde doel ... | Oppasser bekijken

IMG_0535

Jonge pensionado's (52 en 54) passen graag op uw huis

We hebben jarenlang een boerderij in het midden van het land bewoond. Paarden, schapen, kippen maar ook een moestuin vroegen daarbij om dagelijkse verzorging.  Daarmee hebben we ruime ervaring. Nu wonen we in Spanje, maar we houden ervan om door Europa te trekken en een aantal weken ergens te blijven. En als we op die manier u en uw dieren blij kunnen maken, dan komt dat goed uit. Wij zijn tot hal... | Oppasser bekijken

C3CC5247-87A2-4435-9CA1-F910BE09886A.jpeg

Fitte dame past op huis en evt kleine dieren.

Ik ben gepensioneerd en heb veel tijd over. Ik doe met veel plezier vrijwilligerswerk in een ziekenhuis op de afdeling Interne Geneeskunde en Oncologie. Ik zorg graag voor uw huis en kleine dieren. Eigen vervoer, afstand door heel Nederland. Zelf woon ik in Zuid-Holland. Veel verstand van tuinieren heb ik niet maar een beetje bijhouden kan ik wel. Ik ben schoon en netjes en hou ook graag uw plant... | Oppasser bekijken

bdda1d1e-9be0-42b3-8d16-11aa1ae52ad2.jpg

Ervaren dierenliefhebbers, ook voor een weekendje

Als werkend stel die in alweer de 50 gepasseerd zijn en de kinderen met een gerust hart thuis kunnen laten, hebben in de schoolvakantie 2019 nog een weekje over om ergens buiten de deur te verblijven. Mocht u in de aangegeven periode daarvan minder dagen van nodig zijn, dan mag u ook contact met ons opnemen. Ook zijn wij bereid na overleg, om een nader te bepalen weekend op uw huis te passen (vrij... | Oppasser bekijken

20181229_215724.jpg

Gepensioneerd echtpaar met liefde voor katten

Wij zijn een gepensioneerd echtpaar van 62 en 70 jaar jong. Houden van de natuur, wandelen, fietsen en natuurlijk ook van katten. Respect en waardering komt wel degelijk voor in onze woordenboek. Wij houden graag een oogje in het zeil op uw huis/appartement en katten. Wij houden ook alles proper, ook uw tuintje verzorgen we graag. | Oppasser bekijken

DSC_0170 (1).JPG

Zeer Ervaren Oppassers beschikbaar: Mei&Juni in Adam&Utrecht; in Spanje, Frankrijk & ...

Beste allemaal, wij zijn Jandaan en Marleen, dierenliefhebbers, een stel, en beide "in-de-30"-ers. Inmiddels zijn we al bijna 2 jaar fulltime huis- & dieroppassers dus kunnen onszelf met recht ervaren oppassers noemen. Wij zijn dol op katten, honden, paarden en heel veel andere beesten. Dierbaasjes & huiseigenaren zijn onverdeeld erg blij met ons geweest. Onze recensies kun je online vinden, on... | Oppasser bekijken

IMG_0161.JPG

Uw huis in Midden Portugal in vertrouwde handen

Beschikbaar als huisoppas in Midden Portugal, Italië of Zuid-Frankrijk. Liefst in het eerste halfjaar. Wil graag de stad uit, frisse lucht inademen en de natuur in. Genieten van (tijdelijk) wonen in het buitenland, bij voorkeur in Portugal. Kleine klusjes en landonderhoud geen probleem. Graag eerst kennismaken en onderlinge verwachtingen afstemmen. (Ernst Detering uit Den Haag). | Oppasser bekijken

20180509_134126.jpg

Dierenoppas en huisoppas

Hallo Ik ben Annalinda 53 jaar. Ik heb een aantal keren op dieren en huizen gepast (referenties beschikbaar). Ik vond dat zo leuk om te doen en daarom mijn profiel op deze site. Ik hou erg van katten, van knuffelkat tot einzelgänger, ik vind ze erg bijzonder en ben gek op ze. Zelf heb ik 2 katten, Jip en Loesje. Ook heb ik  ervaring met cavias, hamsters en parkieten. Mijn partner met honden. Ik... | Oppasser bekijken

2017-01-31 17.39.36

Avontuurlijke dierenliefhebber past graag op

Hier een avontuurlijke vrouw van 43 die erg flexibel is in wanneer ze waar kan zijn. In de winter probeer ik aan de kust van oost- of zuid-Spanje te zijn, omdat ik last heb van de kou in Nederland. Andere warme plekken zijn natuurlijk ook geen probleem. En ook meerdere maanden zou geen probleem zijn. Zelf heb ik altijd katten gehad, en ik ben vrijwilliger bij het dierenasiel, ook heb ik ervaring ... | Oppasser bekijken

IMG_0101

Marcel 58 en Cisca 55 natuur en dieren liefhebbers niet rokers Vegetariers passen gr...

Hoi wij zijn Cisca en Marcel, Wij hebben veel ervaring opgedaan als huis- en dieren oppassers en het verzorgen van  logeerdieren en oppas dieren. Het welzijn van de dieren is onze eerste prioriteit. Ervaring opgedaan in onze eigen Airbnb,en het beheer en verhuur van grote landhuizen in het binnen en buitenland. Wij hebben zelf nu geen dieren meer. Wij  zijn rustig en geduldig, huiselijk en ro... | Oppasser bekijken

balkon.jpg

Fitte oppasvrouw

Ik hou van dieren en heb ervaring met honden, kippen, geiten... Vind het leuk om af en toe ergens anders dan thuis te zijn zonder de kosten van een vakantie. Ik beloof je tevreden huisdieren, een schoon huis en eventueel een goed verzorgde tuin bij terugkomst. Als je een goed werkende wifi hebt ben ik helemaal tevreden, ik ben namelijk vertaler/tekstschrijver dus overal waar wifi is kan ik werken... | Oppasser bekijken

ik.jpg

Zoek je een ervaren katten en hondenoppaster...?

Hoi.. Mijn naam is Corrie, ik ben 58 jaar en werk als managementassistent in het middelbaar onderwijs. Hierdoor heb ik de schoolvakanties meestal vrij en de zomervakantie voor een langere periode inzetbaar. Vindt het leuk om te reizen, nieuwe landen/steden/gebieden/culturen te ontdekken. Maar ook in Nederland zijn er veel mooie plekjes. Ben in ieder geval nog lang niet uitgekeken. In principe wi... | Oppasser bekijken

IMG_1407.PNG

ervaren kattenoppasser en kattengek, af en toe op een hond gepast

Hallo Oppas- zoekende, Mijn naam is Fransien, ik ben 45 jaar en werk in de zorg. Aangezien ik bij iemand in huis woon is het voor mij niet mogelijk om een eigen huisdier te hebben.Dat mis ik heel erg. Ik heb altijd katten gehad, en beschouwde ze als mijn dierbaarste vrienden. Dus toen ik deze site vond dacht ik: Dit is mijn kans om af en toe weer voor een dier te kunnen zorgen! Ik heb in t ver... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Student Mediavormgeving die erg van dieren houd.

Ik ben Ian Koch, 18 jaar oud en studeer Mediavormgeving in Groningen. Nu is het zo dat ik zo dat ik dit jaar een ongeveer 3 maand lange stage moet gaan lopen. Ik heb een geweldig stage adres gevonden in Amsterdam, het enige wat ik nog nodig heb is een adres waar ik in de periode van 11 maart tot begin juni zou kunnen verblijven. Verder ben ik een hele sociale en vriendelijke jonge man die erg van ... | Oppasser bekijken

IMG-20180604-WA0003.jpg

Ervaren betrouwbare en nette oppassers

Hallo, Wij zijn Anke en Maarten de Jong uit Ridderkerk. Ik Maarten 17 jaar ervaring in de bouw en 30 jaar ervaring in de beveiliging. Anke 30 jaar bij v. Melle Breda en 7 jaar in een orthodontistenpraktijk. Wij zijn beiden gepensioneerd na een werkzaam leven. Wij hebben een zeer lieve Berner Sennenhond (reu gecastreerd)die met andere dieren goed omgaat. De hond moet ook bij u welkom zijn. Kennisma... | Oppasser bekijken

DSC_0214

Tom en Ingrid, wereldburgers en ervaren oppassers

Tom en Ingrid, wereldburgers en ervaren oppassers Wij, Tom 62 en Ingrid 56, zijn semi-gepensioneerd en hebben de Nederlandse nationaliteit. Wij durven van onszelf te zeggen dat wij betrouwbaar, netjes en zeer praktisch en zelfstandig ingesteld zijn. Wij houden ervan om dingen te organiseren en regelen en zijn niet-rokers. Onze gezamenlijke hobbies zijn zeilen, skieën, reizen en tuinieren. Daarnaa... | Oppasser bekijken

20150617_172119

Frans de Jong

Frans 61 jaar, relatie met Thecla, 2 dochters, 2 kleinkinderen van 4 en 1 jaar. Ik woon in Poeldijk ZH midden in het dorp met Koos de rode kater. Wij zijn België en Frankrijk liefhebbers en beginnen steeds meer tijd te kijgen om leuke dingen te doen, zoals gaan oppassen op woningen en boerderijen in deze landen. Eenvoud en rust is perfect. Foto's van ons opsturen is geen probleem en onze leefsitua... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Margaretha

Ik ben 69 jaar, sinds mijn 64e gepensioneerd. Ik woon in Den Haag met mijn jongere partner, die nog jaren moet werken. Reden waarom ik niet maanden weg wil, maar het wel leuk zou vinden her-en-der voor korte periodes op te passen, desnoods weekenden. Ik heb gewerkt als jeugdhulpverleenster en de laatste 15 jaar uitsluitend als docente talen op een MBO. Ik spreek Engels, Duits en een mondje Frans e... | Oppasser bekijken

20180625_160423.jpg

Ik ben een dierenliefhebber, pas vaak op honden en ben vrijwilliger op de hondenspeel...

Ik ben 63 jaar en woon in de buurt van Rotterdam en ben vrijwilliger op de hondenspeeltuin De Broekpolder. Heb zelf 3 honden gehad, waaronder 2 x een Berner Sennenhond. Momenteel pas ik vaak op honden van mensen, die op vakantie gaan. Baasje blij, hond blij en ik blij! Zou graag op een huis willen passen met dieren, paarden, honden, , kippen, maakt me niet uit. Er moet wel de mogelijkheid zijn om... | Oppasser bekijken

image.jpeg

Ervaren oppassers op katten, vissen, en tuin. Woonachtig in Amerika en beschikbaar om...

Mijn man en ik zijn inmiddels 30 jaar woonachtig in Washington State, Amerika. De laatste 20 jaar hebben wij,tijdens onze vakanties in Nederland, huis oppas gedaan. We hebben daar zeer goede ervaring mee en hopen het nog jaren te mogen doen. We hebben 4 kinderen waarvan de oudste in Rotterdam woont. De andere kinderen wonen in Boston, Chicago en Portland. We houden van fietsen en wandelen. | Oppasser bekijken