465 oppassers met een eigen oproep gevondenDieren

Diensten


Standaard profielfoto

Caroline Dát ben Ik!!

Hallo iedereen! Mijn naam is Caroline en woon in noord-brabant. Ik spreek met de zachte g van gezelligheid, gezelschap, genieten, gegarandeerd goeie verzorging voor huis,tuin en dieren! Graag ga ik er op uit in Nederland en vind het hardstikke leuk om dat te doen en zo ook voor dieren te zorgen; in een totaal andere omgeving, HELEMAAL GEWELDIG!! Iedere omgeving heeft zijn eigen charmes DAT vin... | Oppasser bekijken

IMG-20160706-WA0002.jpeg

Singel songwriter zoekt hond of kat om samen te jammeren!

Ik schrijf liedjes. Een andere omgeving nodigt uit tot nieuwe liedjes. Liefst op een warme plek. Veel liedjes zijn in Frankrijk en Griekenland geboren. Ben gepensioneerd. Wat betreft de beestenboel: ik heb lang geleden met veel plezier een hond gehad. | Oppasser bekijken

NEcap.jpg

Ervaren vrouw past graag op poezen en honden

Hallo dierenliefhebber, Ik heb jaren in Zuid Afrika gewoond. Nu heb ik besloten terug te komen naar de Randstad. Volgend jaar krijg ik een woning in Almere. Ik heb altijd honden en poezen gehad (en kippen en konijnen) en ben dol op dieren. Graag pas ik op jouw huisdieren en je huis als je in de buurt van Amsterdam woont! | Oppasser bekijken

P1030666.JPG

Overwinteren in eigen land

Wij, Andrew en Martine, echtpaar van 47 en 44 jaar oud, zijn vorig jaar teruggekomen van een van fantastische reis door Afrika en het Midden-Oosten. We zijn nog bezig om goede plek te vinden om ons weer te settelen. Andrew werkt in Dordrecht als enigneer en in die regio (ca. 40 km rond Dordrecht) zoeken we een oppasadres voor de wintermaanden. We wonen nu tijdelijk in onze recreatiewoning, waar we... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Oppashuis gezocht voor leuk stel!

Wij zijn Ricardo en Anne, een Nederlands stel uit Bilthoven. Wij wonen hier op een recreatiepark waar we van 15 december t/m 15 februari niet mogen zijn, omdat je officieel mag wonen op het park. Voor die tijd zoeken wij onderdak. Wij werken in Bilthoven en een deeltje in Vreeland en zoeken daarom het liefst in de omgeving van Bilthoven onderdak. Dierenoppas doen we graag. Op het park hebben we ee... | Oppasser bekijken

20180420_124507.jpg

Kattenoppas

Gepensioneerd echtpaar afkomstig uit het Westen des lands. Zelf katten- en hondenbezitters geweest. Regelmatig beschikbaar door geheel Nederland. Hebben al enige tijd ervaring o.a. via Holidaylink. | Oppasser bekijken

IMG_3782

Betrouwbare Studerende Kat/Poezen Moeder

Gaat u op vakantie of een weekendje weg en heeft u nog geen oppas voor u kat-(ten)? Dan kunt u een beroep doen op mij als zeer betrouwbare kat/poezen moeder, zodat u onbezorgd weg kunt. Na diverse leuke ervaringen bij vrienden met het oppassen op kat-(ten), schrijf ik mij in op deze site. Ik ben dol op katten en ben zelf poezenmoeder van Roos. Om te studeren zonder ik me graag af op nieuwe plekke... | Oppasser bekijken

foto samen (Small)

Betrouwbare oppassers, beschikbaar vanaf eind oktober, in Nederland.

Wij zijn Elly en Peter en we wonen al jaren op een zeilboot, thuishaven Enkhuizen, momenteel in Portugal. Tot voor een paar jaar geleden samen met onze poes, die bijna 20 jaar met ons is meegevaren. We zouden graag weer een kat hebben, maar vinden het moeilijk met reizen te combineren; voor een hond vinden we varen alleen leuk op binnenwateren. Daarom zouden we het heerlijk vinden andermans diere... | Oppasser bekijken

Rianne foto denken.jpg

Huizen- en huisdierenoppas aangeboden

Graag verblijf ik op verschillende fijne woonplekken buiten de landsgrenzen. Maar een fijne plek in Nederland (bij voorkeur in Utrecht of Noord-Holland) kan ik ook zeker waarderen. Ik zie het iedere keer weer als een feestje om op een huis en dieren te passen. Ieder huis is anders en biedt weer nieuwe mogelijkheden. Het mogen verblijven in iemands huis en zo veel vertrouwen krijgen zie ik als h... | Oppasser bekijken

IMG_4807.JPG

dieren verzorgen, tuin onderhouden, huis oppassen

Wij zijn een echtpaar 72 en 73 jaar oud, 4 kinderen en 9 klein kinderen en zijn net gepensioneerd, hebben 40 jaar een natuurvoedings winkel gehad. Wij vinden het leuk om op te passen en zo ook andere mensen en streken te leren kennen. Wij voelen ons verbonden met en verantwoordelijk voor mensen, dier en de natuur. Wij houden ook van wandelen, fietsen, cultuur, en fotograferen. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Graag kom ik op uw huis en dieren passen!

Mijn naam is Bo, ik ben 27 jaar en woon in Aalsmeer. Ik zoek meerdere adressen waar ik af en toe kan zijn terwijl u op vakantie bent. Met de vele inbraken (vooral tijdens vakanties), omdat de post niet wordt weggehaald of er een hele week of meerdere weken geen licht brandt, is dit misschien een fijne uitkomst voor u. Mocht u katten hebben, is dat voor mij geen probleem want ik ben een groot liefh... | Oppasser bekijken

Stef Profiel Juli 2018.jpg

Ervaren, zorgvuldige huizenoppasser

Muzikant en pianoleraar te Nijmegen. Wegens scheiding verblijf ik nu al enige maanden tijdelijk in verschillende woningen, wat me goed bevalt. Ik ben sociaal & zorgvuldig. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Betrouwbare en enthousiaste oppas

Echtpaar (3 volwassen kinderen) woonachtig in het midden van het land. Positieve ervaringen gehad met oppassen op huizen. Beschikbaar in schoolvakanties en eventueel in weekends. | Oppasser bekijken

IMG_2831-1

Jong stel zoekt oppashuis in kerstvakantie 2018

Wij zijn David en Rinske, een jong stel momenteel wonend in Parijs. Van 22 december tot 6 januari zijn we in Nederland en zijn we beschikbaar om op een huis (eventueel met dieren) te passen. Al langere tijd passen wij op de huizen van familieleden tijdens vakanties. Gedurende het oppassen hebben we de verzorging voor dieren (honden en kleinvee) op ons genomen en daar hebben we erg van genoten. We... | Oppasser bekijken

2016-01-03 09.00.09.jpg

Dierenliefhebber (actieve vrouw, 53 jr) die graag in de natuur woont. Gebruik gezond ...

Vrouw van 53, geboren en getogen in kop van Noord Holland, die de laatste 20 jaar in Afrika heeft gewoond en gewerkt in onderwijs (sport)en gezondheidszorg (ergotherapie). Jarenlang een AirBnB in Tanzania gerund met 'superhost' status! Ervaring met verzorging van honden, katten, geiten en pluimvee en met tuin-onderhoud. Respectvol, zelfstandig, creatief in problemen oplossen. Ik houd van een rust... | Oppasser bekijken

6B3AD700-BBF9-4F49-9E72-68E38B533D28.jpeg

Enthousiaste en betrouwbare dierenliefhebbers

Hallo! Wij zijn Jitske (40) en Sil (7) en wonen in Arnhem. Wij zijn gek op dieren en willen graag op uw dieren passen. Ik ben een alleenstaande moeder van een rustige zoon van 7 jaar. Ik ben ervaren met het verzorgen van dieren. Ik ben opgegroeid met honden, katten en een cavia. En heb tot een jaar geleden altijd een kat gehad. Sinds 3 jaar laat ik 2x per week een hond vrijwillig uit. Omdat wij ... | Oppasser bekijken

B077C1FA-C90B-4E8F-92B6-D49376330F5D.jpeg

Betrouwbare, rustige katten- en hondenliefhebber, die ook in is voor klusjes

Ik ben een 56-jarige man, getrouwd met Karin, met een drukke baan bij een middelgrote lokale overheid. Ik neem regelmatig een week vrij neemt om te werken aan een proefschrift. Meestal huur ik daarvoor een huis, waarbij ik dagelijks een aantal uren achter de pc schrijf, maar dat graag afwissel met wandelingen en ontspanning, zoals het zorgen voor dieren. Ik ben bijenhouder, maar heb ook al tient... | Oppasser bekijken

IMG_0747

Digital nomad zoekt gezellig huis met huisdieren

Beschikbaar voor een oppasadres vanaf januari 2019 Als zelfstandig ondernemer, ik ben Virtual sidekick (kort door de bocht online secretaresse) werk ik volledig online. Hierdoor ben ik heel flexibel in werkplekken (mits er goede en snelle wifi is) en daardoor reis ik regelmatig. Mijn vriend komt soms langs, maar als brandweerman is dat niet altijd te combineren met zijn diensten. Ik heb ervaring ... | Oppasser bekijken

10500251_902276993132638_2599842544873133691_n.jpg

Huizenoppas in groene omgeving

Mijn naam is Monique. Ik ben 51 jaar. Ik woon in Amsterdam op 3 hoog en houd van groen, natuur, wildplukken, dieren en gitaar spelen. Ik heb een auto. En een flexibele baan. Werk 1 dag per week op de markt en ben bodypainter en fotograaf voor grote producties, commercials en voor particulieren. Graag zou ik op huizen passen of op huisdieren die in een groene landelijke omgeving wonen, zodat ik ve... | Oppasser bekijken

F26428CE-181E-4A11-A0FA-EBDD1EF2EE9F.jpeg

Ervaren stel fulltime huisoppassers, zowel binnen- en buitenland. Hij is oa dierenflu...

Zij, online marketing business en hij therapeut en dierenfluisteraar. Wij zijn heel avontuurlijk ingesteld en vinden het geweldig leuk om huisoppas te doen. Hierdoor komen wij elke keer in een andere omgeving, leren andere mensen kennen en krijgen een leuke en intense band met de huisdieren. Doen het liefst langdurige oppasadressen en ook het liefst terugkerend. Is zowel voor ons, de huisdieren e... | Oppasser bekijken

IMG_2273

Ervaren Dier en Huis oppassers

Wij zijn 55+ koppel en ervaren oppassers, Tim heeft gewerkt als heftruck chauffeur, ik Lidia heb 38 jaar gewerkt in het bank wezen. Ook haak en brei ik voor het goede doel Stichting AAP. Graag vertellen wij wat meer over ons zelf via e-mail. Op de klomp foto zit Tim in het rode shirt en ik in de witte blouse, de andere zijn vrienden over uit Australia. Oppas adres voor iets langere tijd dan twee ... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Op zoek naar een betrouwbaar en ervaren oppas-stel?

Wij zijn Andre (60) en Marie-Anne (58).  Al meer dan 18 jaar passen we regelmatig op woningen (en  huisdieren) of kleine ondernemingen.  Met veel plezier en tevredenheid hebben we inmiddels op ruim 23  adressen gepast in 7 verschillende landen.  We zijn ervaren met het zorgen voor huisdieren van groot tot klein,  en ook met het bieden van speciale (medische) zorg of (gedrags)aanpak.  We zijn vaak ... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

oppassen op uw huis, tuin en dieren

Ik heb zelf het veel te druk voor dieren, omdat ik een eigen stichting heb. Daarom wil ik graag oppassen op dieren. Dit is om 2 reden goed. Dieren geven rust en ik moet rust nemen. Heb wel zelf altijd honden, katten, vissen en vogeltjes gehad. Zelf heb ik afgelopen vakantie 7 weken een hond van 5 maanden en een hond van 9 jaar in huis gehad. Ik wil in de maand oktober 2018 een weekje bij U oppass... | Oppasser bekijken

348E63C9-9DF8-4D18-AFEA-22F0DA803423.jpeg

Net gezin met 4 jonge kinderen

Wij zijn een gezin uit Gouda met 4 kinderen van 0 tot 6 jaar. Voor de komende herfstvakantie van 20 t/m 27 okt. 2018 zouden wij het leuk vinden om in een huis vlakbij een bos op dieren te passen. Daarnaast zou het voor de andere vakanties misschien ook wat voor ons zijn maar dat moeten we nog ondervinden. Wij hebben zelf op het moment geen dieren maar zijn dat van huis uit wel gewend. Ervaring met... | Oppasser bekijken

IMG_0891.JPG

Ervaren honden en katten liefhebber

Hallo allemaal! Mijn naam is Sabine en ik heb al 3 jaar een hondenuitlaatservice. Hierdoor heb ik een flexibel leven en veel liefde om te geven. Ik ben dol op dieren en hou veel van variatie. Graag zou ik binnen Amsterdam blijven omdat ik hier de meeste klanten heb. | Oppasser bekijken

DSC05504.JPG

Actief echtpaar (60) beperkt beschikbaar (in overleg) als huizenoppassers in heel Ned...

Wij zijn Annemiek & Tom, sinds kort met vervroegd pensioen. Allebei werkzaam geweest in zorg. Wij hebben twee kinderen en vier kleinkinderen. Wij houden van wandelen, fietsen, tuinieren, lezen, koken. Daar wij nu wat meer tijd tot onze beschikking hebben bieden wij ons aan als huizenoppassers. Voorkeursomgeving: Landelijk - Bosrijk. Geen flat - etage woningen. Zijn flexibel en passen ons graag aan... | Oppasser bekijken

FB_IMG_1529920635155.jpg

Dierenliefhebbers

Wij Herman en Mieke houden van dieren en tuinieren.En zorgen graag voor U huisdier zodat U kunt genieten van een fijne vakantie. Onze bouvier is na 13jaar overleden. | Oppasser bekijken

20150820_145840-1

Ik zorg graag een poosje voor uw tuin, uw huis, uw kat(ten) of kippen.

Sinds enige tijd ben ik gepensioneerd en ik heb dus tijd om wat voor anderen te doen. Ik vind het een mooie combinatie om naast de zorg voor uw eigendommen en huisdieren ook uw woonplaats te leren kennen en op die manier meer van Nederland te zien. Tuinieren vind ik heerlijk - en van de tuin genieten ook ;) Ik bezit geen auto, dus uw plek moet redelijk bereikbaar zijn met openbaar vervoer (ik woon... | Oppasser bekijken

IMG_0546.JPG

Ervaren oppassers, dierenliefhebbers, met voorkeur voor honden en tuinieren.

Ik ben een vrouw van 60 jaar en ik woon in Zwolle. Ik heb zelf 25 jaar in Zeist gewoond, met heel veel plezier, mede doordat we daar een grote tuin hadden. Ik heb 15 jaar een (grote) en super lieve hond gehad. Nu woon ik door omstandigheden in een flat en samen met mijn vriend van 63 jaar, genieten wij van het oppassen op een huis met een tuin en eventueel dieren, in een andere omgeving. Liefst g... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Ervaren honden/katten oppas voor uw huisdier als u met vakantie wilt

Ik ben een alleenstaande vrouw van 64 en vindt het leuk om eens in een ander deel van ons land te vertoeven. Ik vind het erg leuk dit te combineren met het oppassen van uw huisdier. Ik pas bij mij thuis ook op honden en katten van andere mensen. | Oppasser bekijken