Dieren

Diensten


3C4298D8-DED4-48FB-AD64-6081698D4A7C.jpeg

Net gezin met 5 jonge kinderen

Wij zijn een gezin uit Gouda met 5 jonge kinderen van 0 tot 9 jaar. Voor de komende zomervakantie van 17 juli 2021 tot 28 augustus 2021 zouden wij het leuk vinden om voor een paar weken in een huis in een groenrijke omgeving op dieren te passen. Daarnaast zou het voor de andere schoolvakanties misschien ook wat voor ons zijn maar dat moeten we nog ondervinden. Wij hebben zelf een lieve labrador va... | Oppasser bekijken

F8B8C748-78DF-4D63-9164-C2E3B43D7A4A.jpeg

ervaren honden oppasser met voorkeur van rustige omgeving met dorps gezelligheid.

ben 64 jaar en met pensioen en in het bezit van een vrouwtje schnautzer van 6 jaar die ik mee wil nemen naar oppas locatie. zal uw geliefde dieren behandelen als mijn eigen. flexibel in weken oppas termijn.eventuele zorg voor huisgenoten die achterblijven in overleg mogelijk.gediplomeerd verzorgende van huis uit maar ga in eerste instantie voor de zorg van huis en beesten.ik zal u niet teleurstell... | Oppasser bekijken

IMG_5962.JPG

spontane dierenliefhebber met passie voor koken

Ik ben Alex, 29 jaar jong en kom oorspronkelijk uit Duitsland. 5 Jaar geleden kwam ik naar Amsterdam en sindsdien heb ik het hier hartstikke naar mijn zin. Ik heb de taal en zelf het accent zo goed opgepakt dat je zelf niet zou denken dat ik geen Nederlander ben. Ik hou heel erg van talen en culturen en vind het super interessant hoe wij als mensen samenleven. Mijn passie ligt in de keuken. Daard... | Oppasser bekijken

IMG_20200119_124954.jpg

Ervaren warmhartige dierenliefhebbers

Hallo lieve mensen, Wij zijn twee rustige warmhartige natuurliefhebbers, die met liefde en aandacht voor jouw huis en dieren willen zorgen. We hebben ervaring met huis en dierenoppas en bijna een jaar met liefde een bed en breakfast op het platteland van Italie gerunt . Neem gerust contact met ons op, zodat we verder kunnen kennismaken en wederzijdse vragen kunnen beantwoorden:-). Warme groet, Ir... | Oppasser bekijken

IMG_5789.jpg

Dieren liefhebber met liefde voor tuinieren is klaar voor een nieuw project

na 42 jaar werkzaam geweest te zijn in de "reiswereld" is nu de tijd aangebroken voor een rustiger bestaan. Ik ben vrij en op vele fronten inzetbaar in onderhoud met een stukje eigen vermogen om onafhankelijk en in rust een nieuw project aan te gaan. | Oppasser bekijken

CE961D14-E18C-4418-A76D-C7C31E5E80B1.jpeg

Stel 55+ zoekt leuke landelijke oppas adressen met 1 hond/kat en tuinier mogelijkhede...

**Voor 2021 hebben wij al afspraken staan** De enige mogelijkheid is evt nog 1 of meerdere lange weekenden ! Ik (Hennie) ben sinds Januari nl weer aan het werk als Gastvrouw in een verzorgingshuis. Helaas kan ik met deze baan niet thuiswerken. Hierdoor hebben we dus ook minder de gelegenheid om op te kunnen passen. Wij zijn Hennie (60)en Paul (59) uit Zoetermeer. Zelf hebben wij geen huisdieren... | Oppasser bekijken

Geert en Mary Ritsema 2015.jpg

Echtpaar van 70 en 74 jaar.

Wij zijn gepensioneerd en wonen vlakbij Zuidlaren, dus in het noorden van het land. We hebben een tuin en onderhouden die zelf. We houden van kunst kijken en maken en hebben een grote vriendenkring. We zijn de afgelopen jaren regelmatig een aantal dagen in een hotel geweest, maar vanwege de corona crisis hebben we besloten dit voorlopig niet te doen. We vinden het belangrijk dat een huis schoon is... | Oppasser bekijken

Den Bosch 2018 023 (1).JPG

Gepensioneerde technisch /sociaal beheerder 68 jaar zoekt oppas adressen in Nederland...

Hallo ,  ik ben Anthonie 69 jaar een gepensioneerde sociaal /technisch beheerder woningen en gebouwen bij woningstichting in Rotterdam . Pas al zeker 35 jaar op woningen , katten , vissen , konijnen , Op woon technisch gebied ben ik allround en vind ik technische klusjes en tuinieren erg leuk om te doen. Afstand is voor mij geen enkel bezwaar in Nederland . Ben uiteraard WA aansprakelijkheid verz... | Oppasser bekijken

IMG_20210213_092242.jpg

Ervaren paardenliefhebber

Hallo, Van kleins af aan zit ik al met paarden en pony's in de weer. Ik heb een paar jaar bij een handelsstal gereden en nu help ik bij een zorgboerderij met de schapen en rij ik op een tinker die ook bij de zorgboerderij hoort. Ik ben gelukkig getrouwd en we hebben 2 kinderen van 16 en 18 jaar (jongen en meisje). We hebben één poes van onszelf en één van buren verderop maar die heeft ons huis... | Oppasser bekijken

F7A667DA-6E9E-4709-B08D-2A17C52D3B46.jpeg

Dierenliefhebbers, 35 jr ervaring met katten, knaagdieren, vogels (vinden honden prim...

Wij, Cees (64) en Jolanda (60) a.s. pensionado’s zonder kinderen vinden het heerlijk om kortere of langere periodes te genieten van andermans huis en dier(en). Ik durf te zeggen dat wij heel nette, niet rokende, sociale mensen zijn. We zijn heel lief en zorgzaam voor onze kat (1 demente kat is pas overleden) en zuinig op onze spullen en gaan met andermans dieren en spullen net zo om alsof het de o... | Oppasser bekijken

rome 1.jpg

Op zoek naar een betrouwbaar en ervaren oppas-stel?

Wij zijn Andre (63) en Marie-Anne (61).  Al meer dan 20 jaar passen we regelmatig op woningen (en  huisdieren) of kleine ondernemingen.  Met veel plezier en tevredenheid hebben we inmiddels op ruim 23  adressen gepast in 7 verschillende landen.   We zijn ervaren met het zorgen voor huisdieren van groot tot klein,  en ook met het bieden van speciale (medische) zorg of (gedrags)aanpak.  We zijn vaak... | Oppasser bekijken

20190421P0131.jpg

Rustig stel

Wij zijn Geri en Kees, getrouwd en 3 volwassen kinderen. Geri werkt nog parttime in de zorg en Kees is al gepensioneerd. Kees houdt van tuinieren en wat licht klusjes in en rond het huis vindt hij ook geen probleem. Geri vindt het prima om mee te helpen in de tuin, maar ook heerlijk om erin te zitten :)! Wij houden van wandelen en de omgeving te verkennen, dagtripjes te maken etc. Wij hebben zelf ... | Oppasser bekijken

20200712_185837.jpg

Oppasser van huizen, natuurliefhebber, dierenliefhebber, betrouwbaar, duurzaam, respe...

Dag Mijn naam is Emile. Liever maak ik kennis via een gesprek maar als ik mijzelf in een paar woorden moet uitdrukken. Ik ben een natuurliefhebber. Hou van reizen en nieuwe mensen ontmoeten. Ik vind het erg fijn om op verschillende huizen te passen omdat dit mij variatie heeft in wonen. Op dit moment woon ik nog met een huisgenoot in Maartensdijk maar ben ook op zoek naar mijn eigen stek. Door de... | Oppasser bekijken

BPD nieuwjaarsevent_GabrielaHengeveld_27.jpg

Flexibele freelancer op zoek naar oppasadres

Ik ben 31 jaar, woon in Amsterdam en ben werkzaam als marketing freelancer voor diverse opdrachtgevers. Hoewel ik het heerlijk vind om in de stad te wonen, vind ik het ook heel fijn om er af en toe een tijd niet te zijn. Ik heb zelf geen huisdieren en die mis ik erg, net zoals natuur om me heen. Ik ben dan ook doorlopend op zoek naar adressen waar ik tijdelijk kan oppassen, het liefst met dieren e... | Oppasser bekijken

801BEDF2-6D25-4C93-AC24-2EE7E6197FCD.jpeg

Ik ben een vitale 70 jarige vrouw die graag op katten past en ook graag fietst in een...

Ik heb 50 jaar in de gezondheidszorg gewerkt en ben na mijn pensionering nog een tijdje part-time doorgegaan Heb zowel in de algemene als in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt met veel plezier. Daarnaast hou ik van wandelen ( LAW ) fietsen, reizen, lezen, sporten, theater, filmhuis. Ben gastvrouw in het theater en op een cultuurschip. Moeder van 3 volwassen zonen en heb 4 kleinkinderen, waar i... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Onafhankelijke en flexibele katten- en hondenliefhebster

Hallo, ik ben Jenny en sinds mei 2020 met pensioen. De laatste 20 jaar heb ik met veel plezier en enthousiasme in de gehandicaptenzorg gewerkt. Nu ik met pensioen ben kijk ik er naar uit om nieuwe plekken te ontdekken, zowel in Nederland als in het buitenland. Rust en ruimte wissel ik graag af met de hectiek van de stad. Ik heb ervaring met honden (heb een Entlebucher Sennenhond gehad) en katten. ... | Oppasser bekijken

berteningrid.jpg

Ervaren huis en/of bedrijfs oppassers

Wij Bert en Ingrid passen al een aantal jaren op huizen en bedrijven in binnen en buitenland, Na een aantal jaren op hetzelfde bedrijf te hebben gepast zijn wij nu weer beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Onze leeftijden zijn 68 en 58 jaar jong, we zijn in het gezelschap van onze twee binnen poezen Bisou en Nanou (2 jaar) Tot 22 februari 2021 hebben wij ook het gezelschap gehad van een lieve b... | Oppasser bekijken

IMG_4073.JPG

Rustig, vrolijke, enthousiaste liefhebster van dieren, natuur, rust en water.

Welkom mooie oppasvinder, Karoline is de naam die mij gegeven is. Wandel sinds 1966 op deze aardbol en haal mijn vreugde vooral uit de vele aspecten van de natuur. Het plezier wat ik beleefde, uit de vraag of ik met hun katten wilde zijn, terwijl de verschillende vrienden, op vakantie waren of werkzaamheden buiten de deur hadden, maakte dat ik me interesseerde voor oppassen. De ervaring met oppass... | Oppasser bekijken

IMG_20210211_122841.jpg

Ervaren property beheerders, boerderij, benb, huisjes

Even voorstellen: Catharina en Jan Willem, gepensioneerd, sportief en vitaal echtpaar met een avontuurlijke inslag. Ervaring met het tijdelijk bewonen en beheren van een boerderij met vee en paarden en enkele actieve BenB 's (Nederland), een klein landgoed met enkele verhuur huisjes (Portugal), en een huis in Hongarije. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Eerlijke en betrouwbare natuur- en dierenliefhebber

Hallo allemaal, Mijn naam is Karin ik woon aan de rand van Utrecht (De Meern) samen met mijn Vizsla teef Lola van 3 jaar. Ik heb nog geen ervaring met oppassen (bij mensen en dieren die we niet kennen) maar ben heel nieuwsgierig. Zou het ook leuk vinden om van woning te ruilen of op te passen op een woning die anders is dan waar ik woon en in een andere omgeving. Het zou fijn zijn als de woning e... | Oppasser bekijken

portret _400x400.jpg

Ervaren huisoppasser en huizenruiler. Gek op honden en katten, enige ervaring met paa...

Vrouw, tweeenzestig, actief en sportief, gescheiden met studerende zoon van eenentwintig, woonachtig in Zutphen, Nederland. Door huizenruil, ook internationaal, heb ik ervaren hoe leuk het is om tijdelijk ergens anders 'te wonen'. Ik houd van alle dieren met een vacht. Heb ervaring met honden, katten, konijnen en kippen. Helaas kan ik nu zelf geen dieren houden omdat ik voor mijn werk regelmatig w... | Oppasser bekijken

IMG-5665 kopie.jpg

Rustige/verantwoordelijke en vriendelijke vent

2021 staat voor mij in het teken van mijn experiment om om weinig bezit te hebben en mij te focussen op mijn studie. Na een hectisch leven en succesvolle carrière in binnen en buitenland heb ik besloten het roer om te gooien. Ik ben weer aan het studeren en ga mijn dure appartement in Amsterdam verlaten. Passie voor mensen, natuur, dieren, wandelen, mediteren en lezen. Mag ik op jouw huisje en di... | Oppasser bekijken

7B241783-BB45-4BE7-B03A-D104DA76C25D.jpeg

Ervaren katten- en hondenoppas met liefde voor tuinieren en natuur.

Ik ben Yvonne Polman en woon in de rivierenbuurt in Amsterdam. Ik heb een achtergrond als journalist/tekstschrijver, maar werk al een aantal maanden in de Coronateststraat in de Rai. In de winter en herfst geniet ik van mijn appartement en het buurtje waar ik woon. In de zomer mis ik heel erg een buitenruimte, natuur en ruimte om me heen. Daarom pas ik elke zomer op de hond (een Engelse bulldog) v... | Oppasser bekijken

IMG_1601.jpg

Flexibel, rustig en betrouwbaar, met een passie voor wandelen en fietsen

Mijn naam is Nathalie, 50 lentes jong. Qua omgeving hou ik zowel van rust en natuur, als van de dynamiek van een gezellig dorpje of een bruisende stad. Ik ben graag buiten (wandelen, fietsen/MTB, geocachen), of dicht bij huis gewoon lekker (bezig) in de tuin. Ik heb een rustig, opgeruimd en spontaan karakter, ben zelfstandig en vindingrijk, handig (klussen) én creatief (tekenen, schilderen, han... | Oppasser bekijken

IMG_0657

Carla en Ben passen graag op uw huis(dieren)!

Wij zijn beiden werkzaam geweest in het onderwijs, en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. We beschikken over goede oppaservaringen en wij vinden het leuk om op uw woning (en dieren) te passen. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Verrassend Passend

Help...huisdieren vrij. (sinds 15 februari) of dat zo blijft.... Laten we wel wezen geven ze niet kleur aan je leven Ik was werkzaam in zorg (wijkverpleegkundige vut) Ben bekend met honden, aanlopende katten die buiten blijven Bereed in de jonge jaren pony en paard Klein weidevee is me bekend. Meeleven en meebeleven. geniet van de kleine dingen. | Oppasser bekijken

Foto.png

Ervaren tuinliefhebber met passie voor dieren

Ik ben een 63-jarige vrouw die graag op uw huis wil passen. Door op andere huizen te passen kan ik heerlijk genieten van een andere omgeving en mijn werk blijven uitvoeren. Hiervoor hoef ik niet de deur uit. U kunt op mij vertrouwen en zal zeer zorgzaam met uw woning omgaan en keurig achterlaten. | Oppasser bekijken

IMG_20210220_102232.jpg

Rustig, serieus echtpaar, gek op dieren en de natuur.

Wij zijn Henk en Sonja uit Ede, vervroegd met pensioen om lekker van het leven te genieten. We gaan veel met de camper op stap maar vinden het ook leuk om Nederland op een andere manier te ontdekken. Oppassen op andermans huis en dieren leek ons een nieuwe uitdaging. We hebben zelf een engelse cockerspaniel Zepp van 12 jaar oud, die wil met oppassen graag mee. Voor een korte oppasperiode kan een v... | Oppasser bekijken

IMG-20191021-WA0003.jpg

energieke vrouw die van poezen en (kleine) honden houdt en ook graag de tuin verzorgt

Ik ben een 65+ vrouw (inmiddels oma), energiek, betrouwbaar en pas graag op huizen met poezen, kleine honden of kippen. Soms neem ik graag een vriendin mee. Tuinieren vind ik heel leuk! En ook fietsen en wandelen in de natuur. Dus een landelijke omgeving zou fijn zijn. Maar heb soms ook een paar dagen in de stad opgepast, ook helemaal leuk! Ben op regelmatige en onregelmatige tijden beschikbaar, i... | Oppasser bekijken

IMG-20171216-WA0010.jpg

Rustig en handig oppasstel met het hart op de goede plaats

Wij zijn Henk en Nicky en wonen samen met onze teckel en twee poezen in het mooie Brabantse Oirschot. We zijn heel sociaal, handig en niet gebonden aan vaste vakantieperiodes. Kennissen hebben ons getipt om deze site te bekijken, we werden meteen enthousiast en hebben onszelf aangemeld. Beide zijn we dierenliefhebbers en hebben ervaring als vakantieoppas bij familie en vrienden en al hun dieren. ... | Oppasser bekijken