Dieren

Diensten


ae7ee1e7-d79a-440c-b2c0-d5702f208d92.jpg

Echtpaar dol op dieren. Zelf paarden, honden, geiten en schapen gehad.

Wij, Gerard 65 jaar en Carla 62 jaar, zijn echte dieren liefhebbers. Tot voor kort hadden we zelf paarden, honden, geiten en schapen. Nu hebben we alleen nog een paar kipjes. We genieten van de vrijheid zonder dieren maar het blijft natuurlijk altijd een beetje kriebelen. Wij weten hoe prettig het is om iemand te hebben die voor je dieren zorgt met passie en kunde. Als oppassers kunnen we alsnog... | Oppasser bekijken

IMG_7452.JPG

Betrokken en empathisch, geliefd bij dieren

Ik omschrijf mezelf het best als zachtaardig, oprecht en betrouwbaar. Ik ben leerkracht en heb echt ontzettend veel plezier in mijn werk. Ik doe graag kleine (schilder)klusjes. Ik zoek een fijn oppashuis in de buurt van Baarn voor onbepaalde tijd. | Oppasser bekijken

DSC06888 (1).JPG

Dieren en natuurliefhebber goed met alles wat groeit en bloeit

Ik ben 61 jaar en heb een Podenco Andaluz teefje gesteriliseerd. Woon sinds 1 januari weer in Andalusië omgeving Nerja - Torre del Mar provincie Axarquia Zoek een huis om op te passen voor korte of middellange termijn. Mag in een straal van 50 - 75 km van Malaga zijn echter wel in de natuur/campo waar het stil is. Ben handig en kan goed klussen. Ben goed met dieren en planten. Ben begeleider... | Oppasser bekijken

RIHR2324.JPG

oppas voor poes gezocht in groene omgeving

Wij zijn Irene 60 jaar en Jan, 64 jaar. Jan heeft lang in de ICT gewerkt maar houdt zich nu vnl bezig met huis en tuin en hobby's zoals, bonsai en bridge . Ik werk nog als doktersassistente, voor 32 uur per week. Mijn hobby's zijn schilderen, muziek ( pianospelen), wandelen en reizen. Sinds kort wonen we in Baggelhuizen in Assen waar we een leuk huis gevonden hebben met een mooie tuin, en ee... | Oppasser bekijken

IMG-20200127-WA0003.jpg

Verantwoordelijk en gezellig echtpaar

Wij zijn Koos (65 jaar) en Jiska (53 jaar). Alweer 29 jaar getrouwd. Kinderen zijn gesetteld, waardoor wij meer vrijheid hebben. Wij werken beiden voor een gemeentelijke organisatie en zijn vrij flexibel met vakantiedagen. Rust, natuur en fijn samen zijn, dat zijn wij. Op de foto zijn wij uiteraard de twee middelsten omringd door kinderen en kleinkinderen. | Oppasser bekijken

20286472-A265-4020-BD7C-716DD32AE00C.jpeg

Wij zijn vlotte enthousiaste 70 plussers. We hebben redelijke ervaring met tuinen moe...

We zijn Jacques en Jette. Beiden hebben veel interesse in dieren, fietsen, literatuur en politiek, alsmede in de natuur. Wij willen in voor- en najaar maar zeker ook in de zomer op uw dieren cq spullen passen. We proberen steeds een ander stukje Nederland op deze manier te verkennen. Het liefst zijn we 15 dagen of minder beschikbaar. Bij uitzondering 3 weken. Tot ziens. | Oppasser bekijken

2019_1230_212654_Lr-1 (2).jpg

Ervaren dieren- en huizenoppasser met flexibele beschikbaarheid

Hallo, ik ben Agnes, 53 jaar en woon tegenwoordig in een klein huisje in een minuscuul dorp in Friesland. Ik ben opgegroeid met een enorme Deense dog als maatje, een eigen konijn en schapen op ons erf, en heb zelf tot voor kort jarenlang huisdieren gehad, zoals een Labrador, een kat en een hamster. Sinds mijn zoon het huis uit is ben ik bijzonder flexibel omdat ik werk als freelance vertaler, dus ... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Natuurliefhebber zoekt huis!

Ik hou van de natuur en wandelen. Ik zoek een plek in de buurt van Haarlem. Ik ben netjes en rook niet. Ik zou graag kennis met u maken! | Oppasser bekijken

DSC_0448.jpg

Dieren-, natuur- en cultuurliefhebber

Ik ben Wietske, 63 jaar. Doe vrijwilligerswerk: o.a. Nederlands als 2e taal, p.r. voor een klein theater in mijn stad. Ik heb zelf nog 1 kat. Ben dol op katten: heb vanaf mijn 18e altijd een, soms 2 katten gehad. Ik houd van wandelen in de natuur, maar vind het ook fijn om rond te lopen in een stad, terrasje doen, museum bekijken, stad ontdekken. Ik kan op je/jullie huis, tuin en hond of kat passe... | Oppasser bekijken

IMG_20180807_202942.jpg

Vrouwelijke oppas voor Uw dieren,tuin,huis.

Vrouw met twee volwassen kinderen,houdt veel van reizen en afwisseling en dieren daarom aangemeld op deze site. Ben verantwoordelijk,betrouwbaar en zorgzaam. Hartelijke groeten,hoop van U te horen,Diana. | Oppasser bekijken

IMG-6538.jpg

Rustige en attente dierenliefhebber op zoek naar oppas adressen !

Mijn naam is Marcel en ik ben vader van 2 kinderen. Mijn dochter is net 14 geworden en mijn zoontje net 5. Ik hou van rust en de natuur. Ik doe graag aan yoga en meditatie en hou van lange wandelingen. Ik lees veel en hou van kunst in al haar facetten. Ik reis graag en kan goed op mijzelf zijn. | Oppasser bekijken

IMG-20191018-WA0022.jpg

Dieren, tuin, huishoudelijk.

Wij zijn Jan en Yvon 55 jaar en 53 jaar jong. Gek op alles wat leeft!! Zorgen voor.... Ziet ons in het bloed.. Wij staan graag voor mens en dier klaar. 😊😊 | Oppasser bekijken

IMG_2273

Ervaren Dier en Huis oppassers

Wij zijn 55+ koppel en ervaren oppassers, Tim heeft gewerkt als heftruck chauffeur, ik Lidia heb 38 jaar gewerkt in het bank wezen. Ook haak en brei ik voor het goede doel Stichting AAP. Graag vertellen wij wat meer over ons zelf via e-mail. Op de klomp foto zit Tim in het rode shirt en ik in de witte blouse, de andere zijn vrienden over uit Australia. Oppas adres voor iets langere tijd dan twee ... | Oppasser bekijken

IMG_20190722_224048_239.jpg

Huisoppaster

Ik ben samen met mijn vriend al 2 jaar op huizen aan het oppassen. Wij zijn allebei 20 jaar oud. Wij vinden het onwijs leuk en zijn gek op katten. Wij vinden het leuk om huizen te zitten en laten en altijd heel goed en schoon achter. | Oppasser bekijken

Photo_20171017_092355.jpg

Tropenarts in Nederland :)

Sinds kort tropenarts, maar nu ben ik even niet in de tropen en woon ik in een heerlijk huisje in Amsterdam-Oost! Het liefst ben ik zo dicht mogelijk bij zee om te surfen en uit te waaien. Verser start ik binnenkort met een baan in het prachtige Haarlem Noord. | Oppasser bekijken

78273F69-5B01-4B04-B56A-59C46008EDB0.jpeg

Dierenvriend die alleen muggen dood slaat))

Ik ben Guusje (62j )en woon inmiddels weer 4 jaar op mezelf in een super fijne bovenwoning in het oude centrum van Harlingen. Helaas heb ik sinds 4 jaar geen huisdieren meer, een bewust keus maar mis ze enorm. Heel graag zou ik op deze wijze in contact komen met dierenliefhebbers die een goede en lieve oppas zoeken die het ook fijn vind om op het huis en ook de tuin of groentetuin te passen, een ... | Oppasser bekijken

20190423_152720.jpg

Ervaren dierverzorger, schoonmaker en graag bezig in de tuin

In 2005 heb ik de opleiding mbo dierverzorging niveau 4 afgerond. In de jaren erna heb ik 1 vast oppasadres gehad en heb ik nog steeds. Daarnaast ook verschillende andere adressen. De dieren waar ik ervaring mee heb zijn honden, katten, vogels, knaagdieren, vissen, varkens en konijnen.  Ik vind het heel leuk te doen en ik hoop op deze manier mijn netwerk uit te breiden. Naast het oppassen kan ik ... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Ervaren rustige koppels met passie voor dieren.

Goedendag, Een ervaren rustige koppel die niet roken, willen graag met liefde op jullie diertjes en uw huis passen rond 13april a.s. Zelfs hebben wij geen dieren maar we zijn wel dierenvriendjes en hebben al paar jaartjes ervaringen met katten, kippen en visjes. Indien nodig kunt u referenties bij ons opvragen. Wij staan open voor andere diertjes als het maar niet te zwaar werk is vanwege licha... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

ik ben jos

mijn naam is jos smidt ik woon in stadskanaal (groningen) ik heb veel ervaring met dieren. heb zelf niet veel geld te besteden maar ik kan gelukkig wel met openbaar vervoer reizen. ik hou van reizen en ik ga er graag op uit. | Oppasser bekijken

FB_IMG_1579704372700.jpg

Experienced cat and dog lover! Kind, conscientious and clean :)

Hi there, So as you can perhaps see, I am from the UK. Ik spreek een klein beetje nederlands (dat klopt!), but not enough to write this profile yet ;). However if you are happy to teach me how you communicate with your animals then I am a very keen learner! I'm 29 years old, and currently living in Maastricht, where I am studying a Masters degree in Art, Literature and Society. From April until... | Oppasser bekijken

2018 Frenkie in Oostknollendam.JPG

Een social worker met een liefde voor dieren

Hallo, Mijn naam is Doris en ben 26 jaar. Ik ben werkzaam bij Stichting Odion (gehandicaptenzorg) als begeleider. Daarnaast ondersteun ik enkele dagen in de maand twee gezinnen met een kind met een beperking. Sinds kort ben ik gestart met een thuisstudie voor de bachelor psychologie. Ik ben gek op koken (vooral nieuwe dingen uitproberen) en hou van lezen. Ik woon op dit moment samen met mijn v... | Oppasser bekijken

8F8A3E0A-987F-48CF-A755-4995E7C3588F.jpeg

Wij wandelen/fietsen/tuinieren graag. Wij zijn sportieve mensen. Wij zorgen met veel ...

Wij wonen in Zuid-Holland. 60 en 56 jaar. Werkzaam in de bouwsector(kantoor) en de sportsector/zorg. Wij verblijven graag in de natuur. Wij zouden graag in de weekenden of in vakantie periode 6 tot 14 dagen aaneensluitend voor uw huis, tuin en dieren zorgen, met zorg en liefde. Hebben zelf ook geiten, kippen, vogels, vissen en een hond gehad. | Oppasser bekijken

img_0248

Betrouwbaar en net echtpaar met liefde voor natuur en dieren heeft alle tijd.

Wij, Eric en Jolanda zijn getrouwd 55+, wonen in Groningen en hebben nu tijd om op uw huis(dieren) te passen. Wij zijn dol op dieren en vinden het leuk om nieuwe gebieden te ontdekken. Hetzij in Nederland, hetzij in het buitenland. We zijn  werkzaam geweest bij justitie en nu genieten we van onze vrije tijd. We zijn dus ook voor langere periodes beschikbaar. (MAAR NIET IN JULI EN AUGUSTUS 2020) W... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Zorgzaam en relaxed gezin

Ik ben Daniëlle en zoek samen met mijn man Benito voor de schoolvakanties een leuk oppas adres samen met onze kinderen. Zoon van 14 jaar en een dochter van 4 jaar. Wij hebben zelf een klein boomer hondje die gaat tijdens vakantie altijd naar mijn moeder. De 2 katten blijven thuis en daar hebben wij een vaste oppasser voor. In mijn vrije tijd ben ik een hulp verzorgster voor 2 lieve paarden. Ben g... | Oppasser bekijken

IMG_20190424_164000939_HDR - kopie.jpg

katten liefhebber met groene vingers

Wij, man 64 en vrouw 62, houden van rust en ruimte. Maar een tijdje in een stad vinden wij ook zeker leuk. We hebben beiden jaren in het basisonderwijs gewerkt en genieten nu van onze vrijheid. We houden van katten en andere kleine dieren, maar honden hebben niet onze voorkeur. We wandelen en fietsen graag. Een tuin bijhouden is voor ons geen probleem. Wij zullen zeker goed voor uw dieren zorgen e... | Oppasser bekijken

foto marokko.jpg

Opzoek naar oppasadres voor de zomerperiode

Ik ben Iris, 24 jaar oud en woonachtig in Breda. Ik werk vier dagen per week in de marketing, maar in oktober ga ik voor een tijdje weg uit NL. Ik ben opgegroeid met huisdieren, en mis het zorgen voor een huisdier wel nu in mijn studio. Het zou voor mij ideaal zijn om een tijdje op een huis (en dieren) te passen, zodat ik de zomer heb om te overbruggen tot mijn vertrek. Tijdens deze periode zorg i... | Oppasser bekijken

20200116_161830.jpg

Ervaren kattenmoeder met passie voor tuinieren en hou van mooie omgevingen.

Ik ben een vrouw van 46 en woon in Arnhem waar ik op het moment twee lieve poesjes in mijn bezit heb. Graag zou ik meer van verschillende omgevingen ervaring willen opdoen en ervan genieten. Daarom lijkt mij dit de uitgesproken kans om via deze weg dit te verwezenlijken. | Oppasser bekijken

moi Ecolonie 3 (2).jpg

Betrouwbare en lieve oppasser met kids zoekt gezellig oppashuis

Hoi, ik ben Joyce (43) en woon in de gemeente Utrechtse Heuvelrug met mijn tweelingjongens van bijna 6 en poes Charlie. In het verleden heb ik in oppashuizen gelogeerd en met liefde voor de dieren gezorgd en op het huis gepast. Ik heb ervaring met de zorg voor katten, honden, paarden en kippen. Voor de schoolvakanties (bij ons regio midden) lijkt het mij super leuk om op je dieren en huis te pas... | Oppasser bekijken

229fb4b2-0ded-40ce-a647-18c16f3e0d67.JPG

Betrouwbare dierenvriend!

Hallo! Leuk dat u een kijkje neemt op mijn profiel. Ik zal mij even in het kort voorstellen. Ik ben Danique Greening en ik woon sinds kort in ijmuiden, daarvoor heb ik altijd in Haarlem noord gewoond. Ik ben 19 jaar oud en ik doe momenteel de opleiding leidinggevende entertainment & events. Afgelopen zomer heb ik als teamleider stage gelopen in het entertainmentteam. Gedurende het jaar zoek een... | Oppasser bekijken

C42361FC-8147-4CD8-88E4-77CB1D599EB2.jpeg

Houd van vogels

Mijn naam is Frieda, ik ben 69 jaar en wil graag oppassen op uw huis. Ik ben in het bezit van een auto. Heb geen voorkeur voor welk deel van Nederland. liever geen hond(en). Ik fiets graag, lees graag, handwerk veel. Musea bezoeken, kortom een brede interesse. Indien een verzoek, graag van te voren persoonlijk kontakt, d.m.v. bezoek mijnerzijds ter kennismaking. | Oppasser bekijken