Dieren

Diensten


IMG_20190329_211626_742.jpg

Oppas adres gezocht

Ik zoek een oppas adres om af en toe naar toe kan om mij terug te trekken uit mijn drukke leven. Ik vind t heel leuk om voor dieren en huis te zorgen en even op een andere plek te zijn. Ik ben een rustig sociale nette vriendelijke vrouw van 51 jaar. Hou van allerlei soorten dieren maar katten en honden vind ik het allerleukste. Liefst een oppas adres in Almere of omgeving. Ik heb al aantal k... | Oppasser bekijken

IMG_5187.JPG

Ervaren niet rokende dierenliefhebber

Ben een alleenstaande man van 72 jaar jong. Dierenliefhebber. Zelf had ik tot eind 2019 een kleine hond Harrie. Ervaring met honden, katten, geiten, schapen en kippen. Met honden en katten meer dan 50 jaar. Ben technisch, hbo elektronica en hbo mechanica opgeleid. Altijd in de de professionele TV wereld gewerkt en 25 jaar hierin eigen bedrijf gehad. Hobbies, gids op voc schip de Batavia en pas r... | Oppasser bekijken

PhotoGrid_1585566171819.jpg

Positief, betrouwbaar stel, die samen genieten van het buitenleven, natuur, dieren en...

Hallo, wij zijn een samengevoegd stel van 51 en 55, Ik ben Marlies van 51 en mijn vriend is Rene van 55. Rene was gescheiden, en ik was weduwe, elkaar ontmoet, en nu een betrouwbaar stel samen, met best veel kijk op dieren. en beide liefhebbers van tuinieren... Marlies op honden en katten, duiven en kippen, zelf ook een hond gehad, en 3 of meerdere katten. M.n vriend Rene heeft ervaring met koeie... | Oppasser bekijken

B85A529C-C82F-44C9-B3D2-9C9F4B91683F.jpeg

Enthousiaste en leergierige zoekt oppasadres!

Beste oppas zoekende, Ik ben een vrouw van 23 jaar, en woon zelf in een klein studenten huis in Den Haag, waar ik met af en toe op erg gesloten voel . Het lijkt me leuk om af en toe in een wat ruimer huis met veel natuur te kunnen verblijven, en de verantwoordelijkheid willen dragen voor het oppassen van uw huisdier(en) of de verzorging van uw tuin! Ik heb vroeger zelf konijnen en hamsters gehad... | Oppasser bekijken

IMG_5165.jpeg

Dierenliefhebber zoekt oppasadres

Rustige vrouw, 47, rookt niet, bezit van eigen auto. Ik ben opgegroeid met honden (teckel en Duitse herders) en heb in het verleden voor vrienden op hun katten gepast. Ondanks ik nu een jaar samenwoon wacht ik nog even om zelf een huisdier te nemen. Af en toe wil ik wel graag nog op mezelf zijn en daarvoor lijkt me een tijdelijk oppasadres in de buurt van mijn woon- en werkplaats voor nu een mooi... | Oppasser bekijken

_DSC5532.jpg

Dierenvriend en tuinierliefhebber

Hallo, ik ben Ineke, 47 jaar, woonachtig in de regio Sittard/Geleen. Ik ben een rustig persoon en hou van wandelen, rust, lezen, met dieren omgaan (ik doe ook o.a. vrijwilligerswerk bij het dierenasiel), tuinieren en beroepsmatig teken en schilder en fotografeer ik. Momenteel heb ik geen huisdieren meer. Ik heb veel ervaring met katten, maar ook wel enige ervaring met honden. Eigenlijk hou ik va... | Oppasser bekijken

IMG_20200311_150236.jpg

Doorgewinterde huisoppasser zoekt oppasadres

Sinds 2007 laat ik 1 op 1 honden uit. In 2017 is daar huisoppas bijgekomen. In het bezit van een uitgebreide portfolio met referenties. Ik verzorg het hele huis qua schoonmaak, kliko's buitenzetten, post netjes wegleggen, de planten, de tuin en uiteraard de dieren. Heb momenteel zelf 4 katten en 20 jaar konijnen gehad. En een oude herder van 10 haar laatste 2 jaar verzorgd. Ben ex-verplee... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Jong stel zoekt buitenboel

Hoi! Wij zijn een vrolijke, kleine familie uit Haarlem. Vooral de moeder van het gezin (ik!) is dol op geiten. De vader is goed met honden, houdt daarnaast van paarden. Bovenal vinden we buiten leven fijn. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Katten liefhebster + ervaren tuinman zoeken oppasadres in Zuid Limburg (liefst Vaals ...

Wij overwegen naar het zuiden van Limburg te verhuizen, dus op een huis passen dat in die buurt ligt, zou fantastisch zijn! We zijn flexibel, vrouw werkt online en man is gepensioneerd. Zoek je een rustig stel die jouw huis, katten, kamerplanten en tuin goed verzorgen, dan zijn wij een goede keuze! | Oppasser bekijken

avia.jpg

Weekendoppas nodig?

Hallo, Vrolijk, betrouwbaar en creatief mens van middelbare leeftijd zoekt oppasadresjes om in het weekend op uw huis en huisdieren te passen. U de rust en het vertrouwen dat uw huis en huisdieren goed verzorgd worden, en ik het weekendje weg uit de stad om lekker te tekenen en te schilderen ;-) Voor mij is het een beetje een mini-vakantie. Ik ben opgeruimd en netjes en hou veel van alle dieren. ... | Oppasser bekijken

3216396E-9E22-472F-ADE8-2A70C7FF9D83.png

Goed met alle dieren

Zoek voor periode 15-12tot15-2 een oppasadres Zorgzame voor dieren en huis; kan ook klussen Leeftijd 60 en zeer vitaal Periode geld voor elk jaar | Oppasser bekijken

temp_profile_image4216520271500193769.jpg

Oppas zoekt huis en dieren voor bewaking tijdens uw afwezigheid :-)

Rustige vrouw, 63, rookt niet, en in bezit van eigen auto. Ik heb veel vrije tijd en ben dol op honden en katten. Mijn partner is 1,5 jaar geleden overleden en moest ik kleiner gaan wonen, waardoor ik bewust een keuze heb gemaakt (die overigens erg moeilijk was) om geen huisdieren meer te nemen. Ik vind het lastig om alleen op vakantie te gaan naar het buitenland en toen ik hoorde van de mogelijkh... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Rustige man met hart voor dieren

Rustige man, verantwoordelijk, integer. Goed voor dieren. Site vindt dat ik alleen op katten kan passen maar konijnen, cavia's etc zijn geen probleem. Geen ervaring met bijvoorbeeld kippen maar sta open voor nieuwe ervaringen. Erfhonden zijn okay maar heb vooralsnog geen passend wandelschoeisel kunnen vinden voor het uitlaten van honden. Fietsen kan wel. Mijn voorkeur gaat uit naar een oppasverb... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Ervaren gepensioneerde hobbyboer met liefde voor grote en kleine dieren en sier/moest...

Wij zijn man en vrouw, beide 65+, met veel vrije tijd. Op zoek naar een oppasadres waar onze lieve, sociale Jack Russell (reu) ook welkom is, hij kan goed bij teefjes en andere dieren niet bij katten in hetzelfde huis. Trefwoorden zijn: betrouwbaar, vriendelijk, schoon, stressbestendig,sportief, (moes)tuin/dierenliefhebber, klein en groot vee, niet rokers, ervaring met paarden, ben M-dressuur en Z... | Oppasser bekijken

P3200075.JPG

Dieren- en (met name) hondenliefhebber pur sang die graag in de natuur is

Hoi allemaal! Mijn naam is Anouk en ik ben een echte dierenliefhebster. Toen ik klein was hadden we thuis een hond en ik heb vanaf jongs af aan paardgereden. Ik was altijd in de buurt van paarden, honden of andere dieren te vinden. Toen ik ging studeren ben ik veel gaan reizen waardoor ik zelf geen dieren kon houden maar met mijn toenmalige man paste ik vaak op honden van verschillende kennissen e... | Oppasser bekijken

20190907_220154.jpg

Liefdevolle verzorging voor uw hond/ kat/huis.

Ben een vrouw 62 jaar, en dol op honden en katten .ook altijd gehad maar vanwege zeer kleine behuizing en het vele weg zijn niet meer mogelijk. Ik ben verder dol op kinderen en heb dan ook mijn werk daarin gehad als gastouder, oppas en kraamverzorgende. Verder ook gewerkt als werkster.het lijkt mij nu erg leuk om mijn werk te laten voor wat het is en te kunnen genieten van de dieren en de huizen... | Oppasser bekijken

IMG-20190814-WA0015.jpg

Poezen liefhebster van 50 met beetje groene vingers

Voormalig docent met ervaring en tijd voor verzorgen van beestje(s), huis en plantjes. Ik vertel graag meer over mijzelf na kennismaking en kijken we of er een mooie klik is. Ben een natuurliefhebber en poezen vrouwtje 😊. Betrouwbaarheid en zorgzaamheid zijn mijn kernkwaliteiten. In persoonlijke mail kun je mij alles vragen zodat je met een goed gevoel dat wat jou dierbaar is aan mij toevertrouw... | Oppasser bekijken

20200227_201210.jpg

Huisdierenliefhebster op zoek naar oppasadres met tuin

Voor de periode van 25 juli t/m 7 augustus ben ik samen met mijn zoontje van 11 op zoek naar een oppaswoning met tuin. Graag zouden wij onze lieve hond ook meenemen tijdens deze periode, zij is Bergherder en erg lief. Met vriendelijke groet, Susanne | Oppasser bekijken

pasfoto Sandra.jpg

een buitenmens met liefde voor tuinieren, katten en wandelen

Ik werk in het groene hart, in een mooi theater, hou van mensen, beesten en buiten zijn. Ik rook niet, sport veel en vind het heerlijk om af en toe op iemand zijn huis en beestenboel te passen. Op die manier ben ik er even uit en kunnen mensen rustig weg. Een mooie win-win. | Oppasser bekijken

IMG_8976.JPG

spontane dierenliefhebber met passie voor koken

Ik ben Alex, 28 jaar jong en kom oorspronkelijk uit Duitsland. 4 Jaar geleden kwam ik naar Amsterdam en sindsdien heb ik het hier hartstikke naar mijn zin. Ik heb de taal en zelf het accent zo goed opgepakt dat je zelf niet zou denken dat ik geen Nederlander ben. Ik hou heel erg van talen en culturen en vind het super interessant hoe wij als mensen samenleven. Mijn passie ligt in de keuken. Daard... | Oppasser bekijken

CE961D14-E18C-4418-A76D-C7C31E5E80B1.jpeg

Stel 55+ zoekt leuke landelijke oppas adressen met 1 hond/kat en tuinier mogelijkhede...

Wij zijn Hennie (59) en Paul (58) uit Zoetermeer. Zelf hebben wij geen huisdieren omdat we regelmatig op pad zijn. Daarom zouden wij het erg leuk vinden om zo af en toe op 1 hond en of 1 kat te kunnen passen. Mijn man vindt het ook leuk om wat te kunnen doen in een tuin. Ik vind het erg lastig om direct een goed uitgebreid profiel aan te maken. Neem voor meer info graag contact met ons op ! Vrie... | Oppasser bekijken

DSC_1208.JPG

Ervaren reizigers met veel talenten en vaardigheden.

Wij, Tineke Dubbelman en Rohan Jansen,(beiden 60+) zijn dol op reizen. Elk jaar gaan we zelf in de zomer naar Amerika, maar we houden er ook van om op wat afgelegen plekken voor andermans eigendom te zorgen. Het liefst buiten Nederland, maar ook dit is bespreekbaar. Dieren (honden, katten, kippen) daarbij zijn leuk maar niet noodzakelijk. Paarden hebben we geen ervaring mee. Omdat we veel reizen s... | Oppasser bekijken

82EC888A-3664-465E-9250-A5463E934AA0.jpeg

lieve moeder en dochter zijn toe aan vakantie :-)

Hoi ik ben Anita en ben met mijn dochter opzoek na een leuke huisje waar we op mogen passen in de zomer vakantie. België is ook een mogelijkheid. We hebben ook een labradoodle. Van 2 jaar die we graag meenemen een huis met katten is daardoor geen optie een andere hond zou helemaal leuk zijn Kunnen ze lekker samen spelen. | Oppasser bekijken

IMG-20200307-WA0006.jpg

Jong stel, natuurliefhebbers en dierenvrienden.

Nederlandse man en Oostenrijkse vrouw. Kunstenaars. Wij zijn heel graag in de natuur, en hebben graag dieren om ons heen. Door de aard van ons werk zijn we in de gelegenheid om op verschillende inspirerende plekken te verblijven. Wij zorgen met veel aandacht en respect voor uw huis en dieren. Wij spreken Nederlands, Duits, Engels, Spaans. Vanaf april zoeken wij iets in een warmer klimaat. Ruben h... | Oppasser bekijken

20180420_171140.jpg

Katten en hondenliefhebster uit de Zuid-Afrikaanse Bush

Hallo! Mijn naam is Karen, 49 jaar oud en ben net een aantal maanden terug uit Zuid-Afrika waat ik 12 jaar gewoond en gewerkt heb. Ik ben op zoek naar een oppas-appartement/woning voor mijzelf. Ik ben dol op katten (zowel grote grommende in de Afrikaanse bush als kleinere huiskatten). Honden vind ik ook geweldig. Ik werk 4 dagen per week, dus overdag kan ik niet bij uw dier zijn. Omgeving: Amste... | Oppasser bekijken

FC4D0B58-2B3E-4A2F-B1DC-CD26B3D80518_1_105_c.jpeg

Ervaren oppasser met liefde voor katten

Ik heb regelmatig informeel op huizen en huisdieren gepast, in binnen- en buitenland. Mijn dochter is nu het huis uit en ik heb zelf op dit moment geen huisdieren meer (altijd katten gehad en mis dat wel!) en dus alle vrijheid om weer op te passen. Ik ben 55, rustig en betrouwbaar. Werk als freelance tekstschrijver in Amsterdam en vanuit huis, ook vanaf oppasadressen. Woon zelf in Amersfoort. Vo... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Katten/honden liefhebbers

Hoi ik ben Annelijn Mik , 22 jaar en werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis. Ik ben zelf altijd opgegroeid met dieren en lijkt het me ook leuk om op deze te passen. Ik ben zelf nu woonachtig in Alkmaar maar voor een oppas adres in Amsterdam of omstreken Alkmaar , is er zeker plaats. Ik woon nu samen met mijn vriend in Alkmaar. Mijn vriend werkt regelmatig en ik onregelmatig waardoor er vaa... | Oppasser bekijken

IMG-20190802-WA0017.jpg

Rustzoekers, dierenvriend, en netjes stel dat met liefde op huizen past!

Wij, Tonko en Tess zijn dol op reizen, in de natuur Zijn, Yoga en echte dierenvrienden. We werken beide bij Mandali Retreat Center te Italië. Tess werkt als Yogadocent en Tonko als bodyworker (de-armouring therapeut) daardoor zijn we veel op pad maar ook al te graag op ontdekkingstocht in ons fijne kikkerlandje. Tess komt oorspronkelijk uit Brabant en in Eindhoven hebben we een plek gevonden met e... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Ouder echtpaar zoekt oppasadres ter overbrugging verhuizingen

Wij zijn een echtbaar van midden zeventig. Gaan verhuizen in Utrecht van omgeving Wilhelminapark naar Ooglijdersgasthuis. Hebben huidige huis verkocht en moeten de periode juni 2020 tot februari 2021 overbruggen. Deels kan da in onze recreatiebungalow in Drente, deels zoeken we een oppasadres in Utrecht. Onze kinderen wonen in Utrecht en omgeving. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Lieve Dieren Liefhebster..

Mijn Naam is Erna, Ik ben heel sociaal, maar vind het gewoon heel belangrijk, dat ouders/eigenaren en baasjes. Met een gerust hart kunnen gaan en staan, zonder zichzelf druk te maken over het Thuisfront. Heb zelf 3 volwassen kinderen, we hebben altijd dieren gehad. Wilt U mijn hulp, dan hoor ik dat graag. | Oppasser bekijken