Dieren

Diensten


IMG_7958

Ervaren en betrouwbare huis en dieren oppasser

Mijn liefde voor dieren en natuur is zeer groot! Tevens houd ik van bijzondere huizen op speciale plekken in Nederland en de rest van de wereld. Als ZZP'er ben ik huisschilder, yoga docente, masseuse, reiki master, magnetiseur en allround horeca  medewerkster, 51 jaar, niet rokend, betrouwbaar, handig, flexibel, nauwkeurig, sociaal en heel goed alleen. Zelfvoorzienend leven en permacultuur wekken... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Ervaren Kattenoppas voor tijdens uw vakantie of afwezigheid

Hallo, ik ben Henriette en woon in Friesland. Ik heb me net nieuw aangemeld als oppasser op de huizenoppassite. Het lijkt mij leuk om tijdens uw vakantie regelmatig een aantal dagen of week op uw huisdieren/huis te passen. Ik heb altijd katten gehad, dus ik beschik over ruime ervaring op kattengebied! Meestal voelen huisdieren zich snel bij mij thuis. Mochten er ook vissen, kippen, cavia's of koni... | Oppasser bekijken

90836039-9BF4-4131-B27E-94CC4D682273.jpeg

Hoogopgeleide vrouw, al 30 jaar werkzaam in Amsterdam, bereid om op woningen te passe...

Ik ben een vrolijke vrouw van 52 jaar, werk al 30 jaar in Amsterdam, op verschillende plekken, maar woon in Flevoland. Nu mijn kinderen volwassen zijn, is het geen probleem om periodes dat ik anderen kan helpen door op hun huis en/of huisdieren te passen, in Amsterdam te verblijven en van daar uit naar mijn werk in Amsterdam te reizen met openbaar vervoer. De woning schoon en netjes houden en weer... | Oppasser bekijken

IMG_0504.JPG

Poezen liefhebber

Hallo! Ik ben Paula, ik hou veel van dieren en ben netjes. Ik woon zelfstandig in Barcelona in een flat met 2 poezen Frida en Paco. Ik studeer Engels en ben half Nederlands half Spaans. Ik heb van jongs af aan op huisdieren in Nederland gepast als we op bezoek waren met mijn moeder. Nu ik niet meer met haar woon, wil ik zelf dierenoppas worden in Amsterdam. | Oppasser bekijken

IMG_1584.JPG

Jong, gek op katten, beschikbaar schoolvakantie

Hai, ik ben Daan, 16 jaar. Ik ben nog onervaren als het gaat om op huizen oppassen, maar dat lijkt me wel heel leuk. Ik heb thuis 2 katten waar ik gek op ben. Ik woon in het Gooi en het zou mooi zijn om in de buurt ervaring op te doen. Ik ben alleen in de schoolvakanties beschikbaar. Groetjes Daan | Oppasser bekijken

D8983DC9-85C4-4B2B-B5BD-833FFC932159.jpeg

2 gepensioneerde ondernemers , hij 68 , zij 66 , natuur en kleine huisdieren liefhebb...

Fitte 65 plussers , gek op de natuur , poezen en honden, ervarings deskundigen, zoeken leuke oppashuizen, zijn niet gebonden aan perioden , dus enthousiast . | Oppasser bekijken

09F9F066-4300-4FE7-92BD-227948E7FEFF.jpeg

Dierenliefhebbers

Wij zijn een echtpaar (senior) en hebben 3 kinderen en 3 kleinkinderen. We vinden het leuk om in Nederland in een andere omgeving te zijn. Nu wij onze laatste kater na 15 jaar hebben moeten laten inslapen, kunnen wij ons aanmelden als huis/dierenoppas. | Oppasser bekijken

hond alletta.jpg

Dierenvriend die veel liefde over heeft voor wat dieren liefde

Hoi, Ik ben Sandra, wandelen vind ik heerlijk, echter zelf geen hond. Daarom zeg ik altijd ik laat mijzelf uit als ik ga wandelen, maar zo nu en dan met een hondenvriendje en een gezellig kat op de bank is wel zo gezellig. Na een aantal jaar in Sydney te hebben gewoond en gewerkt ben ik sinds een jaar weer terug in Nederland. Ik ben een grote dierenvriend en ben avontuurlijk ingesteld waardoor ik... | Oppasser bekijken

IMG_5649.JPG

Katten en schrijven

Ik ben 53 jaar en schrijf (eerste boek is net uitgegeven). Ik ben er achter gekomen dat ik dat niet in mijn eigen huis kan. Vandaar is het idee ontstaan om met regelmaat op een andere plek te gaan zitten schrijven, ik doe dat nu al bij vrienden. Het leukst is het als er een dier in huis rondloopt, hebben we allebei aanspraak. Ik ben flexibel wat tijd betreft, heb ervaring met katten en honden en ... | Oppasser bekijken

IMG_20171013_171556.jpg

Wie zoekt er nog een oppas?we zijn eventueel beschikbaar in de periode van 5 aug tm 2...

Hallo mijn naam is Marjolein ik ben 43 en heb 2 kinderen van 13 en 15. Het zijn nette tieners-pubers, en grote dierenvrienden. We komen uit zuid holland en ik ben op zoek naar een leuk oppashuis. Ik vind het erg leuk om in een mooie natuuromgeving te verblijven of als er iets in de buurt is met natuur. Verder vind ik het leuk als het nodig is om de tuin iets bij te houden of in het huis, maar als... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Dierenliefhebbers en Kattenverwenners

Wij, gezin met twee tienerdochters, zelf met 4 katten en allerlei andere (vaak opvang) dieren in t verleden, zoeken leuk adres waar we weer eens met andere dieren ervaring op kunnen doen en ook weer andere buurten van ons prachtige nederland kunnen verkennen! Wij hebben zelf twee vaste oppas voor onze eigen katjes (niet dat ze dit nodig hebben want kunnen hier altijd naar binnen) dus daar geen zo... | Oppasser bekijken

CED0416A-76C0-463C-988A-3435581F0FED.jpeg

Kattenliefhebber

Mijn naam is Martina, ik ben 25 jaar oud en woon in Nieuwegein. Ik ben werkzaam als psycholoog en getrouwd met Evert-Jan. We hebben een kat genaamd Soof. We houden van dieren, zowel katten als honden. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Betrouwbare dierenliefhebber zoekt fijn oppashuis.

Ik ben een 43-jarige vrouw, docent van beroep, die het fijn vindt om regelmatig even alleen en in een andere omgeving te zijn om tot rust te komen. Dieren om me heen vind ik prettig en gezellig. Ik heb twee pubermeiden, die af en toe op bezoek zullen komen. Geen probleem om wat kleine klusjes te doen. Ik houd van lezen, fietsen en lange wandelingen in de natuur. | Oppasser bekijken

M. Heijens.jpg

kattenliefhebber zonder eigen katten

Ik ben een vrouw van 70, hou van Amsterdam en het culturele klimaat en wil er best nog iets bij doen. Het liefst in Amsterdam. Ik ben kunsthistoricus, reis ongeveer 4x per jaar naar het buitenland, gedurende 10-14 dagen, meestal voorjaar, najaar, na Kerst en nog een keer tussendoor. Ik ben dus wel vaak, maar niet doorlopend beschikbaar. Daar valt wel een mouw aan te passen, denk ik. Ik verplaats m... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Genietend van buiten, zowel natuur als gezelligheid in stad.

Wij zijn een stel en kunnen genieten van zowel kleine dingen in bijv. een bos als van een architectonisch gebouw in een stad. Zijn vijftigers, altijd druk en vinden het heerlijk om zo nu en dan samen erop uit te gaan. Thuis met handen en voeten gebonden aan een zoon van 20 jaar die een beperking heeft. Des te meer genieten we van het ondernemen van dingen buiten huis, als hij bij zijn vader is. Ha... | Oppasser bekijken

IMG_20180807_202942.jpg

Vrouwelijke oppas voor Uw dieren,tuin,huis.

Ben een gescheiden vrouw met twee volwassen kinderen,houdt veel van reizen en afwisseling,daarom aangemeld op deze site. Ben verantwoordelijk,betrouwbaar en zorgzaam voor Uw dieren en huis. Hartelijke groeten,hoop van U te horen,Diana. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Kattenliefhebbers

60 plussers, liefhebbers van katten, hebben tijd en zin om op iemands huis en katten te passen en vinden het een uitdaging om nieuwe omgevingen te ontdekken. | Oppasser bekijken

20170903_131227.jpg

Liefdevol echtpaar zoekt oppas adres Spanje.

Hallo. Wij zijn Edwin &Jolanda een liefdevol stel die heel graag op u huis en uw huisdieren passen. Beschikbaar van september t/m april. Onze voorkeur gaat uit naar Spanje. Uw eigendom zullen we goed en schoon onderhouden. We hebben zelf wel een klein hondje. Voor info graag een bericht. | Oppasser bekijken

20190720_121902.jpg

Wij zorgen graag voor uw (t)huis tijdens uw afwezigheid

Twee verantwoordelijke, rustige vrouwen van 47 en 50 jaar oud willen graag met respect en liefde voor uw huis, tuin en dieren zorgen. Beiden hebben ervaring met oppassen op huizen en dieren in landelijke omgeving in binnen- en buitenland. Houden van reizen, rust en ruimte. Diensten en ervaring: Dierenverzorging: honden, katten, kippen, paarden Tuinonderhoud: maaien, (moes)tuinonderhoud, houth... | Oppasser bekijken

pasfoto ronald.jpg

Verantwoordelijke millenialcoach met ervaring met honden, katten en (tuin)onderhoud.

Mijn naam is Ronald Dingerdis, Ik ben vader van een dochter, die op zichzelf woont en waar ik erg trots op ben. Ik ben een spreker, coach en schrijver met liefde voor mens en techniek in zijn DNA. Mijn relatie heeft niet gebracht wat ik ervan hoopte, momenteel geniet ik van de tijd met mijzelf en het schrijven over Leiderschap en terugdringen van uitval van hoogbegaafden in het arbeidsproces. ... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

ervaren huizenoppasers met liefde voor dieren en rust!

Wij zijn een stel van 66 en 63 jaar, uitgewerkt,en daarom tijd om te reizen en op huis en haard van andere mensen te passen. Wij hebben zelf een hond een bordercollie en die gaat altijd mee. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Ervaren rustig kattenliefhebbers aangeboden vanaf 23juli a.s.

Hallo allemaal:), Wij (ervaren rustige koppel en een vriend van ons) passen graag met liefde en respectvol op uw katten en uw huisje. Op dit moment zoeken wij vanaf 23juli a.s. waar wij op uw diertjes en uw huis mogen oppassen, mag in NL of in het buitenland zijn. Vanwege lichamelijk klachten graag voorkeur gelijkvloers tenzij er een lift inzit. En binnen in huis mag 1e etage zijn om naar slaapk... | Oppasser bekijken

img_2160

Dierenliefhebber Bertina

Tijdens jouw afwezigheid wil ik graag op je huis passen. Ik ben zorgzaam naar mens en dier. Het verzorgen van katten en konijnen ligt mij het best omdat ik deze zelf heb gehad. Het lijkt me leuk om als huizenoppasser door Nederland en buitenland te reizen. Alleen of met mijn dochters is mogelijk. Ik ben moeder, 53 jaar en heb twee dochters van 15 en 18 jaar die mee kunnen oppassen in de vakanties... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

schrijfster,59 jaar, poezenliefhebster.

Thuis vind ik altijd in huis iets om te doen, in het huis van iemand anders kan ik me beter concentreren. Vandaar dat ik graag op uw huis wil passen. Ben netjes, kan goed alleen zijn, reis graag met het ov. Ik heb zelf katten gehad. Vaak laat ik de honden van de buren uit. Ik houd niet van grote, bijtgrage honden. Ga zelf op vakantie van 29 juli tot en met 8 augustus. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

ervaren hondenoppasser kan goed met alle dieren omgaan

ben gepensioneerd heb zelf geen hond maar ben wel dol op honden ik ben direct beschikbaar i.b.z. een auto ook andere dieren vind ik prima woon zelf in Almere ben ook een natuurliefhebber ik rook niet (nooit gedaan) | Oppasser bekijken

B5A88572-6841-4ADD-B607-179D799B70A0.jpeg

Ervaren oppas, ook voor langere tijd

Ik ben Barbara van Binsbergen, 65 jaar en zo vrij als een vogel in de lucht. Ik reis veel, voel me overal thuis en pas me bijna overal snel aan. Ik ben een buitenmens, houd niet van de stad en van appartementen. Het liefst zit ik midden in de natuur. Toen mijn kinderen nog thuis woonden, hadden we zeven paarden, twee honden en een aantal katten. De zomermaanden brachten we met alle dieren door o... | Oppasser bekijken

33A029D3-52AF-4CA4-A147-FBB485D60588.jpeg

Ervaren dierenoppas en tuin verzorging in Spanje

Hoi, Ik ben Jessica, 54 jaar woonachtig in Amersfoort. Momenteel nog werkzaam. Sinds enkele jaren heb ik een aantal dieren oppas adressen in Spanje, waar ik honden, katten, paarden enz, verzorg voor de bewoners die een tijdje naar het buitenland willen, maar ook als ze thuis zijn. Ik voel mij goed in het Spaanse land, qua klimaat en de mens vriendelijkheid, en een groot voordeel ik kan heel goed t... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Net betrouwbaar oppasstel

Netjes, betrouwbaar en met hart voor mens en natuur. We houden van strand en zee en hebben ervaring met katten, honden en kippen. We spreken samen zes talen. | Oppasser bekijken

Ron Boek.JPG

Schrijver van sterke verhalen en een paardenliefhebber met ervaring, en passie voor e...

Mijn naam is Ron van Ee. Ik ben 64 jaar jong, in Den Haag geboren, opgegroeid in Leiden en ik heb een vliegopleiding gevolgd (1973-1975). Na 20 jaar te hebben rondgevlogen met zakenvliegtuigen heb ik, na de gelijktijdige thuisverpleging en het kort daarna overlijden van mijn beide ouders, zeven jaar lang een luchtvaartbedrijf (charterbroker) gehad dat, naast het organiseren van 'door2door' charte... | Oppasser bekijken

Screenshot_20190717-164525_LinkedIn.jpg

Nette vriendelijk en betrouwbare oppas

Hi vakantieganger, Mijn naam is Marije, ik ben 31 jaar oud en omdat ik mezelf aan het omscholen ben zoek ik een rustige fijne plek om een tijdje te verblijven en te werken. Ik heb een plek nodig waar ik mijn laptop op een bureau of eettafel kwijt kan, waar internet is, en wellicht ook een plekje vind om te tekenen en schilderen. Ik ben gek op dieren en loop/fiets graag lekker veel buiten, bijvoo... | Oppasser bekijken