Dieren

Diensten


IMG-20170806-WA0003

Sociale, betrouwbare en nette oppas

Mijn naam is Yvonne, 48 jaar, en vanaf midden oktober 2020 ben ik beschikbaar als dieren- en huisoppas, ook in het buitenland. Ik heb ruime ervaring met verschillende dieren, heb in het verleden honden en katten gehad en was vroeger een echt paardenmeisje. Ook heb ik verschillende keren op andermans huis gepast en altijd met zeer tevreden bewoners. Referenties beschikbaar. Sinds kort heb ik een he... | Oppasser bekijken

Foto Rotterdam.jpeg

Hart op de goede plek

Hallo! Mijn naam is Carolina Rodríguez en ik woon en werk in Huelva (Zuid Spanje). Mijn connectie met NL? Ik ben getrouwd met Arjan en samen hebben wij twee studerende dochters in Utrecht. Ik heb zelf 13 jaar in Rotterdam gewerkt. Normaal gesproken gaan wij 3/4 keer per jaar naar NL en logeren wij bij familie maar het lijkt mij/ons leuk om ergens anders te logeren als wij hier zijn. Wij hebben ze... | Oppasser bekijken

ik.png

Kattenliefhebber op zoek naar een oppasadres

Beste katteneigenaren, Mijn naam is Marline en ik ben 23 jaar oud. Vanaf heden ben ik weer op zoek naar een oppasadres in Amsterdam. Ik vind het fijn en gezellig om veel thuis te zijn met uw kat, en vanwege mijn studie aan de Uva studeer ik dan ook voornamelijk thuis. In het verleden heb ik vier keer eerder opgepast op katten, zie o.a. foto's in mijn profiel. Verder zal ik ervoor zorgen dat de p... | Oppasser bekijken

GOPR0940.JPG

Zelfstandig ondernemer. Afgestudeerd in Dierverzorging & Management. Werkervaring in ...

Mijn naam is Broer Boes. Ik (25M) woon momenteel samen met mijn vriendin (23V) in 's Hertogenbosch. Ik heb een kleine onderneming en werk voornamelijk vanuit huis. In 2016 heb ik mijn studie aan de Groene Campus (Helicon Helmond) afgerond in de richting Dierverzorging & management. Hierna heb ik een tijd bij Centerparcs het Meerdal gewerkt in de groenvoorziening. Daarnaast heb ik mijn VMBO dipl... | Oppasser bekijken

Charlotte van der Mijn-2-2.jpg

Nette, rustige oppasser voor uw huis, tuin en dieren.

Hallo, ik ben Charlotte en ik kom graag langs om voor uw huis, tuin en eventuele dieren te zorgen. Mijn voorkeur gaat uit naar huizen in een landelijke omgeving. Ik ben een niet-roker, in het bezit van een auto en gewend om respectvol om te gaan met andermans spullen. In het dagelijks leven houd ik mij bezig met schrijven (bezig met mijn eerste thriller), tuinonderhoud voor senioren, ik ga werke... | Oppasser bekijken

DBE88EA9-B0B0-49E9-A4B4-C63D91EDE626.jpeg

Betrouwbaar echtpaar met liefde voor dieren en groene vingers😊

Door pre-pensioen hebben we nu tijd om meer van Nederland te ontdekken en dit te combineren met iets voor onze naaste te doen. We roken beiden niet en hebben ervaring met kleinvee en huisdieren. Daarbij heeft Johan, naast de “groene vingers “óók “rechtse handjes.. We doen, thuis, samen het huishouden en vinden sociale contacten belangrijk. Heel veel groetjes, Sophia&Johan | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Echtpaar dieren liefhebbers ervaring met paarden pony s honden en katten en koeien!

Ouder echtpaar niet rokend en grote dieren liefhebbers hebben tijd over om op woningen en dieren te passen! Lichte werkzaamheden in de tuin en huis geen probleem! | Oppasser bekijken

IMG_6297.jpg

Enthousiaste & flexibele oppasser (huis, natuur & dieren)

Ha, Wat leuk! Ik ben Akke en erg enthousiast om nieuwe dingen, mensen & plekken te ontdekken. Als dochter van een biologisch-dynamisch boer ben ik opgegroeid tussen de dieren en midden in de prachtige natuur. Inmiddels heb ik veel mooie plekken van de wereld mogen ontdekken door op verschillende plekken te wonen en te reizen, in beide steden en midden in de natuur. Ik mag geld verdienen door c... | Oppasser bekijken

94317329_1734473433377588_1981281173992636416_o.jpg

Enthousiaste creatieveling met passie voor permacultuur en koken

My name is Zoé, a 22 year old permaculture passionist with a big lust for life. I live in Arnhem, the Netherlands, and am currently still graduating at the art academy in Base for Experiment Arts and Research. I love cooking, wandering, foraging, gardening, learning new things while helping others learn new things, playing games, rebelling against the oppressive capitalist system, and developing ... | Oppasser bekijken

E93F8188-2DED-47C9-BDD0-949928831744.jpeg

Ervaren gepensioneerde hobbyboer met liefde voor grote en kleine dieren en sier/moest...

Wij zijn man en vrouw, beide 65+, met veel vrije tijd. Op zoek naar een oppasadres waar onze lieve, sociale Jack Russell (reu) ook welkom is, hij kan goed bij andere honden, groot en klein en andere dieren, niet agressief tegen katten, jaagt niet op kippen, eenden enz. Trefwoorden zijn: betrouwbaar, niet rokers, vriendelijk, schoon, stressbestendig,sportief, (moes)tuin/dierenliefhebber, klein en g... | Oppasser bekijken

14642318_10154563190539906_4227916543129199524_n.jpg

Rustige betrouwbare Yoga leraar

Hoi , mijn naam is Joost , (1959) en ben na dans carriere , als yoga en dansleraar werkzaam geweest . Rustig en betrouwbaar en vaak in de natuur. Gezonde levenstijl , geen roken en alcohol , en goed met dieren en tuin, veel paardgereden vroeger en opgegroeid in brabant. | Oppasser bekijken

IMG_20200918_083826.jpg

Tientallen jaren ervaring met honden en paarden

Ik ben net met pensioen en heb nu alle tijd om meer in de natuur te zijn. En dan wel het liefst met de nodige viervoeters om me heen! Wonend in het weer rete drukke hartje amsterdam is een paar dagen in de provincie zeer welkom! Dat kunnen losse weekeinden zijn, maar ik zoek vooral ook de mogelijkheid om eind december de drukte van het centrum achter me te laten. Mijn ervaring: Ik h eb tientall... | Oppasser bekijken

20200314-Sem-Voortman_0298.jpg

Filmmaker zoekt groene oppasplek

Hoi, ik ben Sem, 29 jaar oud en ik maak films. Dat houdt in dat ik overal kan werken. Het houdt ook in dat ik geregeld op zoek ben naar inspiratie. Ik heb gemerkt dat als ik mij op een vreemde plek begeeft de inspiratie binnenstroomt. Vandaar dat ik graag oppas. Je bent dan immers in een vreemde omgeving, doet mensen een plezier en ziet en ervaart nieuwe dingen. Mocht u dus een oppas zoeken, ... | Oppasser bekijken

cb3cf83f-b4fb-4a02-ad48-48b68c874f72.jpg

Natuurliefhebbers op zoek naar een fijne plek voor langere tijd

Samen met mijn partner (31) ben ik (39) op zoek naar een landelijk plekje waar we voor langere tijd kunnen oppassen of meewerken. Ik ben woon in Spanje en mijn partner woont in Utrecht waar hij een vaste baan heeft. We hebben besloten dat we ons leven samen in Nederland willen voortzetten vandaar dat ik terugkeer naar NL. Het lukt mij niet meer om terug te keren naar een overvolle stad dus we zi... | Oppasser bekijken

DSC02408.JPG

enthousiast, rustig en betrouwbaar dieren en (moes)tuinliefhebber

Hallo, ik ben Marjan, 60 jaren jong, sportief en avontuurlijk. Het liefst ben ik buiten in de natuur en ga dan graag lange afstand wandelingen maken en ben daarnaast vaak onderweg op mijn fiets en met de camper bus. Ruim 20 jaar heb ik op een boerderij gewoond en daardoor veel ervaring met heel veel verschillende soorten dieren. Honden, katten, konijnen, pony's, geiten, kippen, cavia's, vissen, e... | Oppasser bekijken

08E39A2D-F7FD-43AF-8DB8-0CD31AB82564.jpeg

Docente op de hbo-verpleegkunde, gek op honden

Mijn naam is Serena van der Kaaij en werk als docente op de hbo-verpleegkunde in Amsterdam. Ik ben dol op honden en heb zelf ook een klein hondje, Kees. Ik ben verzorgd en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik zou het leuk vinden om tijdelijk eens wat dichter bij de natuur te wonen i.p.v. in de stad. | Oppasser bekijken

Photo Anya-3860.JPG

René past op je huis

BESCHIKBAAR VANAF 23 OKTOBER 2020 Ik vind het leuk onbekende oorden te ontdekken. Juist door ergens wat langer te verblijven, krijg je een wat beter idee van de omgeving en de mensen. Mooi als dit kan in combinatie met een huisoppas. Ik ben sociaal, verantwoordelijk, eerlijk en open. Met mij kun je denk ik goede afspraken maken. Momenteel ben ik zonder werk en aan het kijken hoe verder te gaa... | Oppasser bekijken

32F4A342-9447-478C-BF8A-1BB17DEA9D37.jpeg

Dierenoppas met veel vrije tijd!

Sinds december 2019 een 65+’er maar nog veel wensen en ambities. In bezit van appartement met mijn echtgenoot aan de kust in Scheveningen en ook regelmatig in ons huis in Portugal, zoek ik nog genoeg uitdagingen. Vanaf ons huwelijk in 1974 hebben wij 30 jaar honden (Labradors, Jack Russell) gehad, maar in verband met de zorg daarvoor niet altijd meer de juiste mensen beschikbaar in mijn omgeving. ... | Oppasser bekijken

DSCN1912

Ervaren Dier en Huis oppassers

Wij zijn 55+ koppel en ervaren oppassers, Tim heeft gewerkt als heftruck chauffeur, ik Lidia heb 38 jaar gewerkt in het bank wezen. Ook haak en brei ik voor het goede doel Stichting AAP. Graag vertellen wij wat meer over ons zelf via e-mail. Op de klomp foto zit Tim in het rode shirt en ik in de witte blouse, de andere zijn vrienden over uit Australia. Oppas adres voor iets langere tijd dan twee ... | Oppasser bekijken

Dirk_Ellen 2019.JPG

Betrouwbaar niet-rokend 60+ stel ontfermt zich graag over uw huis en haard.

Wilt u met een gerust hart op vakantie? Dan bent u bij ons, Dirk en Ellen Schouten uit Sleeuwijk, aan het juiste adres. Wij passen op uw huis en haard en zorgen ervoor dat u bij terugkomst uw bezit zo aantreft alsof u niet bent weggeweest. Aan ons kunt u zonder meer uw huis, huisdieren en planten toevertrouwen. Ook grasmaaien en klusjes in en om het huis zijn bij ons in goede handen. Wij roken ni... | Oppasser bekijken

IMG-20190908-WA0029.jpg

Passie voor dieren

Hallo allemaal, Mijn naam is Leonie Bonte en ik ben geboren op 13 juli in 1986. Al mijn hele leven woon ik in Anna Paulowna en heb ik familie in o.a. Leiden en Amersfoort. Reizen is nooit een probleem, ik rij graag in mijn auto. In het dagelijks leven werk ik als docent pedagogiek op een MBO en als vrijwilliger in een dierenopvang met katten, honden, konijnen, vogels, kippen, knaagdieren en af e... | Oppasser bekijken

IMG_20200731_151351.jpg

Natuurminnende Friezin

Ik heb mijn eigen Tiny House on Wheels die zelf bouw is van tweedehands materiaal. Zoveel mogelijk in balans leven met de natuur, dieren en in de menselijke verbinding vind ik belangrijk. Ik ben graag buiten. Enkele kenmerken: verzorgend, verantwoordelijk, netjes, gestructureerd en sociaal. Parttime werkzaam in Sneek. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Leerkracht met passie voor sport en huisdieren.

Ik ben een leerkracht van 48 jaar woonachtig in de stad Groningen. Ik tennis graag en heb een passie voor diverse sporten. Tevens mag ik graag wandelen en ga ik graag op vakantie of doe een stedentrip. | Oppasser bekijken

IMG_1421.JPG

Betrouwbare huis(dieren) -oppas met ervaring

Goedendag beste oppas zoeker, Mijn naam is Boanna, ik ben een spontane, serieuze en hardwerkende vrouw van bijna 21 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar van een musical/muziek theater opleiding te Amsterdam. Graag wil ik hoge huurkosten in Amsterdam vermijden door mensen te helpen op hun huis(dier) te passen. Dit heb ik al meerdere keren gedaan op 3 verschillende oppas adressen en d... | Oppasser bekijken

CD2D7D6B-335E-48A3-9C59-66B256AA02E1.jpeg

Passie voor tuinieren en liefhebbers van paarden, honden en kleinvee

Wij zijn beiden 60 en houden van het buitenleven, en zijn gek op dieren. Allebei zijn wij zuinig op onze en dus ook andermans spullen, en zijn niet rokers. Theo heeft 35 jaar bij een grote financiële instelling gewerkt. Marjo zit al 40 jaar in het kappersvak en komt bij de mensen aan huis. Wij zien er erg naar uit om op uw huis en dieren te passen. | Oppasser bekijken

B4F55F08-8DC5-4047-9B1B-452667188E1D.jpeg

Ervaren, gezonde en nette oppassers voor uw huis en huisdieren.

Hallo, Wij (Kirsten, 44 en Iwan, 47) zijn een betrouwbaar, positief, ervaren, netjes en gemakkelijk stel. We roken niet en we hebben geen huisdieren meer, en we hebben geen kinderen. We hebben 4 jaar samen in Nederland gewoond en daarna 17,5 jaar op Curaçao. We waren huiseigenaren en we hadden zelf 3 honden (geadopteerd van de straat) en een landschildpad. In januari 2018 hebben we alles verkoch... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Betrouwbaar stel, 61, zoekt vakantiedieren en tuin om te verzorgen

Dag beste lezer, Wat een geweldige site. U zoekt, wij kunnen wellicht in de periode dat u iemand zoekt, oppassen. We zijn flexibel. Als dierenverzorgers: Wij (m/v) zijn aardige, rustige, vriendelijke mensen met elk twee rechterhanden. We zijn gewend om in Frankrijk op paarden, honden en katten te passen. Verder ervaring met vissen, vogels. Als 'hofdame en hofheer': Groen moet je doen. Tuin ... | Oppasser bekijken

20200829_192230.jpg

Echtpaar vol liefde en avontuur

Ik ben Melanie en mijn man is Michel. Ik heb mijn eigen tweedehands kledingwinkel in het centrum van Nijmegen en mijn man werk als een risk manager. Wij zijn allebei 50 jaar oud en houden van reizen. Ik wil graag dieren maar wij wonen in het centrum in een appartement dus ik zou graag voor jouw dieren zorgen. Wij houden van wandelen en mijn man werk vanuit huis dus de dieren worden niet eenzaam. W... | Oppasser bekijken

20180509_134126.jpg

Ervaren dierenoppas met passie voor de natuur

Hallo Mijn naam is Annalinda en woon in Son en Breugel. Ik en mijn partner hebben een aantal keren op dieren en huizen gepast (referenties beschikbaar). Dat was zo leuk om te doen en ook heel bijzonder om zo nieuwe mooie plekken in Nederland te ontdekken. Daarom dit profiel op deze site. We houden erg van de natuur en dieren in het algemeen en met name hou ik zelf veel van katten, van knuffel... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Dierenliefhebber met heimwee naar Nederland....

Mijn man Wim en ik, Nicky, wonen in Canada. We hebben hier Nederlandse winkels voor bevoorrading met drop en andere typisch Nederlandse producten, maar we hebben soms ook wel heimwee naar Europa. Ik kom uit Nederland, mijn man komt uit Belgie. We zijn al veertien jaar uit Nederland weg maar hebben hier en in Belgie genoeg familie om ons nog thuis te voelen in onze landen van herkomst. Reizen is du... | Oppasser bekijken