Dieren

Diensten


20200824_144003.jpg

Twee enorme dierenliefhebbers

Ik vind dieren geweldig. Ik kan altijd goed opschieten met dieren, vooral katten en honden. Ik zoek voor deze zomervakantie een oppasadres om samen met mijn verloofde op te passen. Ze komt hier voor het eerst in Nederland. Ik heb zelf een kat en zij heeft een kat en een hond. Ik woon in Wirdum! | Oppasser bekijken

_DSC0327.JPG

Gezellige betrouwbare vrouw van 60 (ziet er uit als 50:) houdt van dieren, mensen, n...

Ik ben een sportieve vrouw van 60 jaar, die na een vervelende ervaring uit het onderwijs geraakt is en nu geen inkomen heeft, daarom op zoek naar gratis inwoning tegen de oppas van dieren, tuin en huis. Ik ben betrouwbaar, gezellig, niet roker, natuurliefshebster, netjes, handig, kan zeer goed omgaan met dieren. Ik houdt van dieren en zij van mij ; ik voel ze aan zeg maar. Zou het fijn vinden om r... | Oppasser bekijken

selfie.jpg

Veel ervaring met honden, katten, kippen, vogels, vissen

Mijn naam is José, alleenstaande moeder van 5 dochters. Ik ben 59 jaar. Rustig, betrouwbaar en serieus. En natuurlijk een dierenvriend! Als ik op uw huis en eventueel dieren mag passen, komt mijn 13 jarige dochter mee en mijn 17 jarige dochter misschien ;-) Zij houden beiden ook veel van dieren. Verder hebben we 2 lieve Chihuahua's die ook mee willen :-) Met vriendelijke groet en misschien tot zi... | Oppasser bekijken

13754363_309798559359443_429182582738184255_n.jpg

Enthousiast stel met aandacht voor natuur, mens, dier en huis

Hallo, Wij zijn Klaziene en Patrick, echte dierenvrienden. Ons huishouden bestaat uit 3 katten, een oudje van 21, Pippi van 2 en Judy, ex zwerfkat uit Spanje. Daarnaast Hugo, een bastaard hondje uit Roemenië. In onze tuin kunnen ze lekker hun gang gaan terwijl wij het gras maaien en tomaten plukken. Klaziene is docente Beeldende vakken in het VO en volgt een studie tot paardensport masseur. In ... | Oppasser bekijken

9C981D7E-F0DE-443F-B0B2-928284349B29.jpeg

Warme, ervaren kat&knaagdieroppas

De vertedering, blijheid en de grote mate van zen die katten in mij omhoog halen maakt dat ik een grote fan ben van deze heerlijke, eigenzinnige viervoeters, al zolang ik mij kan herinneren. Door diverse redenen kies ik momenteel zelf niet voor het delen van mijn huis met een kat maar haal ik heel graag mijn hart op aan één of meer snorrende poezenbeesten in binnen- of buitenland tijdens korte of... | Oppasser bekijken

20200721_115152~2.jpg

Huisje in de natuur en zorgen voor uw huisdieren dat is de combi die wij zoeken.

Zoekend naar een oppas voor onze Griekse poes Zaky, kwamen we op het idee om zelf ook op te gaan passen op huisdieren. Wij zijn Theo en Petrouschka, twee levenslustige 55 Plussers. We wonen vlakbij de Bossche binnenstad in een knus jaren ‘50 appartement samen met onze super lieve en bijzondere poes Zaky, die we 3 jaar geleden op Zakynthos hebben gered van de dood en meegenomen naar Nederland. ... | Oppasser bekijken

IMG_0868.jpg

Een bevlogen, nieuwsgierige studente die een grote liefde heeft voor dieren

Laat ik mijzelf even voorstellen: Ik ben Stephanie, 21 jaar oud. Op het moment studeer ik Moderne en Hedendaagse Kunsten aan de opleiding Liberal Arts and Sciences aan de universiteit van Utrecht. Ik pas sinds mijn zeventiende op hele lieve katten bij een vast adres bij mij in de buurt en ik pas op de katten en hond van mijn tante. Daarnaast heb ik een vast oppasadres bij lieve vrienden van mij me... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Kattenliefhebster zoekt oppasadres, binnen 50 km afstand van Den Bosch

Ik ben een vrouw van 61 jaar, die gek is op katten, ik heb er zelf 2. Die zouden dan bij mijn man blijven. Ik vind het fijn af en toe ook eens een plekje voor mezelf te hebben. Ik hou trouwens ook erg van tuinieren, kan met mijn vingers niet van het onkruid afblijven. | Oppasser bekijken

A96F68BB-E1AF-45B2-BD80-7578740CE075.jpeg

Spontane natuur /tuin /groen en dierenliefhebber met een groot hart voor alles wat le...

Ik ben Yolanda 55 jaar moeder van twee volwassen uit huis wonende kinderen met een groot hart voor alles wat leeft Ik heb lang gewoond, geleefd en gewerkt met plant en dier op mijn woonboerderij in de Achterhoek. Hier woonde ik met mijn eigen vier honden en met vakantie/ oppashonden , 3 paarden, 4 Kune Kune’s (varkens) kippen Loopeenden, cavia’s. Verder een grote moestuin en een natuurtuin waar ik... | Oppasser bekijken

IMG-20200630-WA0010.jpg

Stel, reizend in een camper, wil graag op jullie huis in Nederland passen: vanaf 4 we...

Hallo, wij zijn Anita en Joost (1965 en 1955). Wij willen graag voor langere tijd op uw huis passen: meer dan 4 weken tot een paar maanden. We vinden poezen, 1 kleine hond en tuinieren leuk en met alle 3 hebben we ervaring. We zijn een eerlijk en betrouwbaar stel, afspraak is bij ons afspraak. Je mag ons alles vragen om een goed beeld van ons te krijgen! Wij wonen sinds 3 jaar in een camper en r... | Oppasser bekijken

foto 33.jpg

Loyale dierenliefhebber.

Mijn naam is Serena van Leeuwen, Ready voor avontuur! Hoe leuk is het als je nog niet concreet weet waar je wilt wonen en een groot hart hebt voor dieren. In het dagelijks leven hou ik me nu vooral bezig met persoonlijke groei daaruit weet ik ook dat mijn gevoel voor verantwoordelijkheid enorm groot is en dat ik ook heel zorgzaam ben. Naast het opgroeien met 2 lieve honden ben ik altijd in conta... | Oppasser bekijken

WhatsApp Image 2021-05-03 at 16.14.36.jpeg

Jurist zoekt kat

Hoi, Ik ben Bas en woon in Den Haag. In mijn vrije tijd ben ik veel op een racefiets, surfplank of de bank te vinden. Enkel dat laatste doe ik het liefst met een kat op schoot/naast me. In mijn (huur)huis mag ik geen huisdieren houden en dat vind ik ontzettend jammer. Daarom ben ik op zoek naar leuke adresjes in een andere omgeving dan Den Haag, waar ik op kleine huisdieren mag passen. Meermaal... | Oppasser bekijken

Inge.Markant2016.jpg

Rustige huis-tuin-en-diervriendelijke vrouw zoekt oppasadres in Groningen of Drente

Ik ben een vrouw van 68. Na bijna een halve eeuw wonen in Utrecht ben ik verhuisd naar Eenrum,vlakbij Winsum en behorend tot gemeente Hogeland. Want hier in het groningse land voel ik me helemaal thuis. Ik heb veel ervaring als huis- en dierenoppas en op dit moment zoek ik vooral een oppasadres in het oosten van Groningen of in Drente of Overijssel. Ik ben gek op poezen en heb bv geregeld op een ... | Oppasser bekijken

Christine_foto.jpg

Vrouw veel ervaring met dieren&natuurliefhebber past graag op huis en dieren. Met doc...

Hallo, Ik ben Christine (39) en ben vaak in de vakanties beschikbaar. Ik hou van katten en honden. Ik ben netjes en betrouwbaar en rook niet. Een vast oppasadres lijkt me erg fijn, vooral voor de vakanties. | Oppasser bekijken

P1100777.JPG

36-jarige kattengek op zoek naar rust & natuur

Hi there, Ik (Tosca) ben 36 jaar, journaliste van beroep en een geboren en getogen Utrechtse. Een echt stadsmeisje dus, maar hoewel ik erg houd van het leven in de stad heb ik van tijd tot tijd ook enorm behoefte heeft aan rust en natuur. Als kind kwam ik vaak in Zeeland en in Noord-Holland en bracht ik mijn zomervakanties door aan zee :) Daar verlang ik nog steeds naar terug.. Wat betreft dier... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Natuurgeneeskundig dierentherapeut in opleiding

Dier en natuurliefhebber past graag op dieren , ook in relatie met mn opleiding . Verder het ontdekken van mooie plekjes in Nederland ! Ik ben verpleegkundige en woon in Noord Groningen , ik heb een hond waarmee ik veel wandel . | Oppasser bekijken

190226 Petrus zittend.jpg

Rustige vrouw, van boeren afkomst, past graag op uw huisdieren

Ik ben een vrouw van middelbare leeftijd uit Overijssel. Omdat ik opgegroeid ben op een boerderij met veel dieren sta ik niet snel raar te kijken als ik ergens oppas. Zelf heb ik jarenlang katten gehad. Nu is de laatste overleden en vind ik de vrijheid die dat geeft ook wel lekker. Daardoor geniet ik wel dubbel van de huisdieren als ik ergens oppas. Dit oppassen is iets dat ik al jaren doe. Vroe... | Oppasser bekijken

AIMG_2010.jpg

Natuurliefhebber en dierenvriend die af en toe de stad wil ontvluchten

Hoi! Mijn naam is Annabel van Gestel, ik ben 27 jaar oud en ik ben bezig met mijn tweede master: Gender en Diversiteit aan de Universiteit Gent. Hiervoor heb ik een aantal jaar gewerkt als journalist bij het AD. Ik ben een sociaal en open minded persoon. Ik ontmoet graag nieuwe mensen en vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken. Ik houd van de natuur en van dieren (voornamelijk katten en ho... | Oppasser bekijken

IMG-20210107-WA0006.jpg

Echte dieren natuur en tuinier liefhebbers

Hallo, Leuk dat je even op ons profiel kijkt. Wij zijn Erik en Bianca. Samen zijn wij graag in de natuur. We zijn echte dierenliefhebbers en genieten van tuinieren. Bianca is graag bezig met haar fruitboompjes en makkelijke moestuin. Naast onze 3 kinderen, waarvan 1 al uitwonend, hebben we ook nog 4 hondjes (shih tzu) en we mogen regelmatig van een eekhoorntje in onze achtertuin genieten. Onz... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Liefdevolle, betrouwbare oppas voor huis, hond en poes, binnen en buiten Europa....

Hallo, Ik ben alweer een tijdje met pensioen en geniet van mijn vrijheid . Heb 25 jaren gevlogen als stewardess (KLM) en veel gezien van onze mooie wereld. Geniet ontzettend van natuur, wandelingen, fietstochten, goed boek enz. Heb samen met mijn echtgenoot (net met pensioen) meermaals op huis, hond en poes gepast. Dit was echter bij vrienden die een huis hebben in zuid Frankrijk en Luxembourg. W... | Oppasser bekijken

IMG-1537297720307 (1).jpg

Oppasser wil graag oppassen voor minimaal drie a vier weken.

Beste huisdieren & huisoppaszoekers, Op het moment ben ik bezig met thuiswerk (transcriberen). Dit werk kan ik overal doen, en ik vind het leuk en afwisselend om dit vanuit verschillende plekken in Nederland te doen. Naast mijn werk volg ik ook diverse cursussen in de dierenzorg (met name cursussen gericht op katten). Dit doe ik via het LOI, Aeres Training Centre Barneveld, het KGA (kattengedrags... | Oppasser bekijken

8CC7F59E-3710-4526-B928-DC1DECA80E7E.jpeg

Dierenvriendin met Kater van 5 jaar als oppasvriendjes aangeboden

Sinds 2 jaar wonende in Brabant met inmiddels 1 kater als huisgenoot. Helaas is mijn Marnix de oudste kater in februari overleden op 12 jarige leeftijd. Sinds Marley (2e kater) alleen is heb ik nog geen beslissing kunnen maken om er een vriendje of vriendinnetje bij te nemen. Marley loopt tegenwoordig buiten en heeft nieuwe vriendjes in de tuin gemaakt. Wanneer Marley mee mag en ik in de buurt kan... | Oppasser bekijken

IMG_7880.JPG

Flexibel en sportief mens. Enige ervaring met oppassen op dieren en huizen.

Vanaf 17 sept 2019 met pensioen. Zomermaanden reeds veel vrije tijd. Sportief. Als sportdocent gewerkt op het CIOS, ski instructeur en eigenaar geweest van een indoor skischool. Enthousiast golfer. Groot hart voor dieren. Al vaker oppasser geweest op huizen en dieren. Niet via deze site maar via een circuit van bekenden en familie. | Oppasser bekijken

IJsland.JPG

Betrouwbare oppas (niet roker) voor huis en dieren in Spanje, Frankrijk en Nederland

Sinds 2014 woon ik met Mark in Barcelona. Onze zoon studeert inmiddels in Amsterdam. Voor zowel mijn werk als prive, reis ik regelmatig naar Nederland. Als we met de auto gaan kiezen we verschillende routes door Frankrijk vandaar ook onze voorkeur om dit als oppasadres toe te voegen. Wat wonen betreft geniet ik van van Spanje en Nederland, elk vanwege zijn unieke charme. In Nederland bijvoorbeeld... | Oppasser bekijken

IMG_1508.jpg

Meid (31) uit de stad op zoek naar rust, natuur en iets om voor te zorgen!

Het wordt een ietwat zielig verhaal, maar dat maakt mijn sprankelende persoonlijkheid weer goed ;). Zo'n 1,5 jaar geleden heb ik een ongelukje gehad waar ik 'Post Concussion Syndrome' aan overgehouden heb. De overload aan Amsterdamse prikkels draagt niet bij aan mijn herstel en maakt dat ik vaak droom over verhuizen naar een huisje in het bos, aan het strand of een boerderij met geitjes. Helaas ... | Oppasser bekijken

6F72A411-909C-4B9F-8557-CB390706A338.jpeg

Echtpaar 62 jr. Flexibel qua perioden en ervaring met grote 🐕 honden 🐕

Wij zijn een jong echtpaar van 62 en zoeken een leuk oppasadres, hebben ervaring met grote honden, hebben zelf 32 jaar briards gehad. Wij zoeken een leuk adres liefs bij zee en strand.Een kleine tuin onderhouden is voor ons ook geen probleem. Groetjes Herman en Christa | Oppasser bekijken

11182081_10152951003362979_3598245961822824877_n.jpg

Betrouwbaar gepensioneerd echtpaar met jarenlange ervaring als woningoppas.

Wij bewonen zelf een appartement in een nogal stedelijk gebied, hetgeen als je wat ouder wordt zo zijn voordelen heeft. We houden echter enorm van de natuur en verruilen daarom maar wat graag voor enige tijd ons balkonnetje voor een tuin die we met liefde verzorgen en bijhouden! Inmiddels hebben we zo'n vijftien jaar ervaring in huizenoppas (via een andere organisatie) dus wij begrijpen wat er va... | Oppasser bekijken

20190225_125031.jpg

Nette betrouwbare oppasser zoekt oppashuis

Hallo, ik ben Vera en 58 jaar. Na een periode van rondreizen kom ik altijd voor onbepaalde tijd terug naar Nederland. Ik ben op zoek naar een oppaswoning vanaf medio mei 2021. Inmiddels een 'geroutineerde huizen-oppasser' geworden, in zowel binnen,- als buitenland. Mijn voorkeur gaat uit naar een aaneengesloten, wat langere periode, minimaal 1 maand ; liefst langer, tot bijvoorbeeld maximaal 1 j... | Oppasser bekijken

IMG_0539.JPG

Kattenliefhebber die ook voor de plantjes kan zorgen!

Hoi! Ik ben Nnenna, geboren en getogen in Amsterdam, maar al 4 jaar woonachtig in Londen waar ik mijn masteropleiding mensenrechten doe. Aangezien ik nu geen vast adres in Amsterdam heb wil ik deze zomer graag op iemands huis, dieren en/of planten passen. Ik houd ontzettend van katten en heb veel ervaring als kattenoppas. Ik ben erg rustig, schoon en opgeruimd, en heb ook groene vingers dus beloo... | Oppasser bekijken

IMG_6807.jpg

aurelia - houd van rust natuur en dieren

hoiii ik zou graag op jouw huis en/of dier willen passen ik heb vaak op huizen gepast en houd heel erg van honden en katten en kippen ik houd ook van een beetje rust daarom zou ik graag in mijn eentje lekker op jouw huis willen passen!! liefs aurelia | Oppasser bekijken