Dieren

Diensten


Standaard profielfoto

Ben een hondenliefhebber en mag graag wandelen met honden ,ook mijn eigen. Wat tuinie...

Ik man 71 jaar en mijn vriendin zouden het leuk vinden om op een huis met huisdieren te passen. We hebben dat voor corona vaker gedaan ,en dat vonden we leuk en gezellig. We lopen ook vaak afstanden met onze beagle van 10 jaar. Bij interesse kunnen we een informatief gesprek voeren. | Oppasser bekijken

sulky1.jpg

Betrouwbare paarden en hondenliefhebbers met passie voor dieren

Samen met onze dochter - die zelf een pony heeft -verwachten we op een goede manier zorg te kunnen dragen voor uw dieren en huis. We houden van dieren en van de natuur en gaan met dingen om zoals u dit zelf graag doet. Wandelen, fotograferen, lezen, muziek en dieren zijn onze grootste passies. Wij zijn beide opbouwwerker in een achterstandswijk en vinden het fijn om af en toe in een rustigere omg... | Oppasser bekijken

Adrien en Iris.jpg

Gepensioneerd echtpaar (boekhouding/gezondheidszorg/onderwijs) zoekt oppasadres buite...

Net echtpaar zoekt vakantieadres buiten Amsterdam. We zijn niet per se kattenliefhebbers, maar wel zorgzaam, dus als het dier het wil aai ik het! Wel hondenliefhebbers, maar we willen ook wat vrijheid om te fietsen, stadjes te bezoeken. Tuinieren zal zich beperken tot water geven in een droge zomer en gras maaien. Het huis wordt uiteraard schoongehouden. Jullie mogen ook naar Amsterdam komen voor ... | Oppasser bekijken

IMG-20210725-WA0003.jpg

Ervaren, betrouwbare en rustige oppasser, zorgt goed voor uw huis en dieren.

Beste dierenbaasjes, ik kom graag bij u oppassen. Ik ben beschikbaar van juni t/m oktober. Ik doe dit al jaren en vind het een leuke manier om even in een andere omgeving te zijn. Ik geniet er enorm van, om weer even dieren om me heen te hebben! Ik heb veel ervaring met honden, katten, knaagdieren en vogels. Ik geef ook de planten water en zorg voor de post. Uiteraard stuur ik regelmatig een beri... | Oppasser bekijken

Maikey.jpg

Planten en Dieren liefhebber

Mijn naam is Amber en ik ben 24 jaar. Ik heb de studie tot bloemist afgerond en weet het een en ander over de verzorging van planten. Ik heb de studie tot dierverzorger gestart (wegens omstandigheden gestopt), hierbij heb ik veel met vogels, vissen en slangen gewerkt. Ik houd van honden en katten. Ik ben altijd bereid om nieuwe dingen te leren en ben erg doelgericht. Voor oppasadressen die buit... | Oppasser bekijken

Foto rebeka.jpg

Katten en planten liefhebber / Amsterdam e.o.

Hoi, ik heet Rebeka, ben 57 jaar oud en Nederlands. Ik ben dol op dieren, vooral op katten en werk graag met planten. Verder ben ik een rustige, praktische persoon, die graag ook iets kan repareren als het nodig is. Ik ben gedipl. pianojuf, geef al 35 jaar pianolessen en concerten en ben alleenstaand. Ik spreek vloeiend acht talen (nederlands, engels, spaans, duits, noors, hongaars, sloveens en... | Oppasser bekijken

82B793C8-705E-4921-8732-0757DCD4C78B.jpeg

Ervaren oppasser (v) voor jouw huisdier, tuin en huis.

Hallo, Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben een vrouw van 64 jaar en nog enorm actief. Ik ben veel in het buitenland omdat ik ook een reisorganisatie heb, die nu natuurlijk volkomen stil ligt. Om de zoveel maanden ben ik in Nederland en wil dan graag oppas zijn voor kat en/of hond. Ik heb zelf met mijn gezin altijd katten en hond gehad. Hiermee wil ik zeggen dat ik mij verantwoordelijk weet voor e... | Oppasser bekijken

Screenshot_20220118-193608_Photos.jpg

Lekker kroelen met kat of hond. Geen lange wandelingen.

Ik ben een vrouw van 64 jr. die ondanks alles positief in het leven staat. Pas graag een weekje op dieren en zal ze met warmte verzorgen. Natuurlijk ben ik zuinig op andermans spulletjes. L gr. Marrejett | Oppasser bekijken

Screenshot_20220121_091630.jpg

Ervaren dierenoppas met groene vingers

Ik ben een verantwoordelijke dierenliefhebber die momenteel zelf geen huisdier heeft en daarom opzoek is naar oppasadresjes! Naast het altijd hebben gehad van huisdieren (katten, honden, kippen, hamsters, geiten, schapen), heb ik ook ervaring opgedaan in de verzorging van katten en honden als vrijwilliger in het dierenasiel. Medicijnen geven is voor mij dus ook geen enkel probleem. Mocht u plant... | Oppasser bekijken

84E92644-90E0-4661-9C7B-B562D046863A.jpeg

Rustige vrouw met liefde voor dieren die vanuit ‘huis’ werkt

Hi! Mijn naam is Manon, ik ben 29 jaar oud en vind het leuk om nieuwe plaatsen te ontdekken en daarbij mijn liefde en aandacht te delen met dieren. Ik werk als freelancer en ben daardoor flink flexibel qua locatie. 95% van de tijd werk ik dus vanuit ‘huis’. Ideaal als huizenopasser dus, vooral als er huisdieren zijn die ik de hele dag veel aandacht kan geven en mij kunnen afleiden van mijn werk ;-... | Oppasser bekijken

20200819-1916-14a.jpg

Moeder en pubermeiden houden van alle 4-potige dieren en natuur

Ik ben Saskia, 50 jaar en met mijn dochters van 14 en 16 wil ik graag een paar weken op uw huis, tuin & dieren passen in Frankrijk of een ander mooi en warm gebied. We hebben zelf 3 katten en een haflinger paardje, maar ook met andere dieren kunnen we uit de voeten. We hebben bijv. wel eens opgepast bij honden en geiten. We zijn rustige mensen en vegetariërs, dus geen feestbeesten en geen barbecu... | Oppasser bekijken

FB_IMG_1577054373854.jpg

Ervaren paarden en katten liefhebber

Eigenlijk hou ik van (bijna) alle dieren. Mijn grootouders hadden een gemengd boerenbedrijf. Ik heb er bijna de helft van mijn jeugd doorgebracht. Als kind was ik daar voornamelijk buiten. Ik ging het liefste met mijn grootouders mee om de dieren te voeren en te verzorgen. Ze hadden kippen, duiven, konijnen, koeien, kalveren, varkens, katten en een hond. Inmiddels heb ik zelf al 22 jaar een lieve ... | Oppasser bekijken

DE7F130C-4CED-4B58-8D91-793F4801618B.jpeg

Dierenliefhebber

Hoi! Ik ben Esra, een spontane 21 jarige dame uit Enschede. Ik ben op dit moment nog aan het studeren en werk hiernaast ook een vaste baan vanuit huis. Ik woon sinds ik 17 ben al op mezelf en sinds de corona ben ik opzoek naar een leuke dienst voor erbij. Ik ben een ontzettend grote dierenvriend en voor het passen op je huis en dieren ben je bij mij dan ook aan het goeie adres. Ik heb een gr... | Oppasser bekijken

IMG-20210502-WA0012.jpg

Betrouwbare dierenliefhebster met ruime dierenoppas, zorg- en horeca ervaring biedt z...

Goedendag! Graag bied ik mijn diensten aan; ik zorg graag voor uw dieren, gasten, huis en tuin. Ik ben een integere, intelligente, representatieve dame. Sociaal en verantwoordelijk. Ik werk als zelfstandige en heb ruime pedagogische, zorg, horeca - en huishoudelijke ervaring. Voor dieren zorg ik extra graag! Mijn vader had zelf jarenlang veel paarden maar ik kan niet zeggen dat ik er veel erva... | Oppasser bekijken

IMG_20180823_210814.jpg

Culinaire vinologe met handige vriend

ik ben een vrouw van 57 jaar met groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ben sportief, houd erg van koken, (moderne) kunst, tuinieren, roeien, natuur en dieren. Mijn voorkeur gaat uit naar een huis liefst met tuin dichtbij zee, duinen, bossen. Wil graag samen met mijn partner een oppashuis, daar wij apart van elkaar klein behuisd in Amsterdam wonen. Hij kan ook klussen doen, reparaties uitvoeren et... | Oppasser bekijken

IMG_20190525_180945_2.jpg

Een echte dierenliefhebber!

Hallo Lieve mensen, Mijn naam is Mariska, ik ben een rustige en positieve vrouw van 58 jaar. Ik ben dol op dieren. Heb zelf altijd een kat gehad. Maar na zijn overlijden heb ik er door het vele reizen niet meer een genomen. Ik houd ook veel van honden. En zou het fijn vinden om weer ergens te zijn om voor dieren te zorgen. Ik ben heel liefdevol naar ze en zal zorgen dat ze niets te kort komen. ... | Oppasser bekijken

IMG-20210425-WA0028.jpg

Reislustige yogajuf die dol is op katten en de natuur!

Ik reis graag en werk als yogadocent. Ben ietsjes ouder, 40 plus en ben dol op katten. Heb in het verleden zelf een kat gehad maar door al het vele reizen gekozen om voor nu huisdierloos door het leven te gaan. Ik ben vaak op reis en als ik in NL ben, pas ik graag op huizen. Ik ben opgegroeid in Den Haag maar ook heel lang in Rotterdam gewoond. Het liefst pas ik daarom ook graag op rondom deze oms... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Gepensioneerd echtpaar

Fit en sportief echtpaar van 66 en 68 jaar wonende in Brabant vinden het fijn om op uw huis en evt. kleine huisdieren te passen. Wij zien het als een win win voordeel: wij passen op uw huis of het van ons zou zijn en bevinden ons in een andere omgeving. Uw huis mag in Nederland maar ook in het buitenland staan, wij komen naar u toe, afgelopen jaar zijn we met de auto naar Portugal geweest wat een ... | Oppasser bekijken

DSC00815.JPG

Dierenliefhebbend gezin zoekt fijne oppasplekken

Ik zoek een fijne plek voor vakantie's met mijn dochtertje van 9 om lekker in een buitengebied te kunnen zorgen voor dieren. Wij hebben al eerder in Engeland op een huis gepast met twee honden een keer op een manege met 20 IJslanders en op een buitenhuis met paarden poezen en honden. Zelf hebben we 2 poezen een konijn en een ijslands paard, deze staat in een pensionstal. Juist op een plek te zijn... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Passie voor tuinieren houd van huisdieren

Omdat ik me in de toekomst wil gaan vestigen in Portugal of Spanje zou ik graag enige tijd hier willen wonen om te ervaren waar ik het liefst verblijf. Bijna 60 jaar en Zzp'er, geen verplichtingen meer in Nederland. Kan per direct ook weg om op je/ jullie huis te passen. Met huisdieren en/of tuin is alleen maar leuk omdat ik daarvan houd. Stil zitten is dan ook niks voor mij. Wel ben ik gek op de ... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Echtpaar houden van dieren en tuinwerk

Hebben jaren een border collie en een kat gehad zijn nog zeer sportief (racefiets)maar wonen in appartement en willen wegens onze leeftijd geen dieren meer | Oppasser bekijken

99563F1C-39F6-4B63-B8B4-E8686169A723.jpeg

Zelfstandige dame zorgt graag voor katten en huis

Ik zou graag met je kennismaken om gedurende je afwezigheid op de kat(ten) en het huis te passen. Een krantenartikel over huizenoppassers bracht mij op het idee om op de site te kijken. Op het moment dat mijn zus en zwager op vakantie gaan, zorg ik gedurende die periode voor de kat en het huis. Onlangs is mijn eigen woning in Utrecht verbouwd en verbleef ik in die periode in een boshuis op de V... | Oppasser bekijken

thumbnail_IMG_1059.jpg

Natuurliefhebber graag tijdje de stad uit

Hoi! Mijn naam is Christine. Ik woon in Amsterdam en het lijkt mij heerlijk om in de zomermaanden de stad uit te trekken en een tijdje in de natuur te verblijven. Als dit samen gaat met het oppassen op dieren, is dat hartstikke gezellig. Wellicht tot horens. Groeten, Christine | Oppasser bekijken

20210104_223934.jpg

Grote dierenvriend - yogadocente past met liefde op uw huisdieren en huis

Ik ben Nicole, een jonge vrouw van 34 met een grote liefde voor dieren en hang naar avontuurlijk leven. Vanwege mijn huidige (semi-nomadische) levensstijl (met enige regelmaat langere reizen) kies ik er nu niet voor om een eigen huisdier te hebben. Graag pas ik dan ook op die van anderen. Wellicht die van jou? Ik heb vooral ervaring met katten en honden. Ik werk vanuit huis op mijn laptop en ben... | Oppasser bekijken

DSCN3877.JPG

Ervaren katten oppas

Hi, Wij zijn een ouder echtpaar zonder huis dieren .We hebben zelf katten gehad en daarna via huisdieren.nl een oppas kat gehad. Mijn man is met pensioen , ik ben 2 halve dagen per week van huis. we kunnen u huisdieren alle aandacht geven die ze nodig heeft. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking. Vriendelijke groetjes, Olsen en Marie-louise Engelchot- Terwingen | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Kattenliefhebber

Ik ben een vrouw van 61 die dol is op katten. Ik heb tot verleden jaar altijd katten om me heen gehad. Helaas is onze laatste kat verleden jaar overleden. Ik mis haar enorm en dat is ook de reden dat het me leuk lijkt om tijdelijk voor een andere kat of katten te zorgen. Doordat ik ben gestopt met werken ben ik redelijk flexibel inzetbaar. Voor bv een weekend, maar zeker ook voor langer. Andere d... | Oppasser bekijken

WhatsApp Image 2022-01-16 at 6.13.23 PM.jpeg

Twee vriendinnen die gek zijn op het buitenleven en dieren

Hallo daar! Wij zijn Jesse en Cato. Wij zijn twee vriendinnen die erg graag aan ons Amsterdamse leven ontsnappen. Wij houden erg veel van dieren en kijken allebei uit naar ons leven als we later een boederij (met veranda) hebben. We zijn allebei erg flexibel met werk en dus met de data dat we kunnen oppassen :) Hierbij een kleine intro: Cato - 28 jaar (blond) Ik woon met mijn vriend Philip op... | Oppasser bekijken

E4DBB345-547F-497F-A18A-EDEBC95EFC20.jpeg

Zeer ervaren poezen- en planten liefhebster, 50 jaar, zorgvuldig, verantwoordelijk, o...

Als baby lag ik al in de wieg met een kitten dus voor mij hoort een kat er helemaal bij! Vrienden noemen mij wel grappend “de katten fluisteraars “; ik ben nou eenmaal dol op ze dus bij mij staat de verzorging van je kat(ten) op nummer 1. Wat extra zorg, zoals medicatie of een speciale dieet wensen, vind ik geen probleem. Vacht verzorging (Ook lange haren ) en hygiënische voeder – en katten bakken... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Ervaren dierenoppassers

Ervaren dierenoppassers! Wij zijn Henk en Janneke, beiden gepensioneerd. Houden veel van dieren en natuur We hebben ervaring met oppassen op honden en katten. We wandelen graag met de honden, in binnen- en buitenland | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Vooral kattenoppas maar daar hoort huis en tuin bij.

Wij wonen in Griekenland maar gaan heel graag af en toe naar Friesland,Overijssel. Groningen, Drente,de Betuwe en Zeeland.Hebben zelf in een boerderij gewoond in Noord Holland.Daar hadden we kippen,geiten en katten en grote tuin.Als wij op vakantie waren hadden we zelf altijd een oppas.Als geen ander weten wij dus wat er verlangd wordt van een oppas. | Oppasser bekijken