Dieren

Diensten


Standaard profielfoto

Dierenvriend in met passie voor honden,katten en paarden.

39 jaar, gek op dieren. Altijd met dieren opgegroeid. Rustig van karakter. Woont in Deventer. Vindt het heerlijk om met dieren om te gaan. Borstelen, wandelen, knuffels geven. | Oppasser bekijken

IMG_2343 (1).JPG

dierenliefhebber met veel kattenervaring

Graag zou ik in de periode van 1 juli tot 31 augustus maximaal 8 dagen achtereen op een huis en vooral op de dieren passen. Het liefst op knuffelige katten en het liefst meer dan 1. Ik wil er wel eens uit en mis mijn eigen katten enorm als ik weg ben, dus dit is een mooie combinatie. Daarnaast zou ik ook wel eens een weekend of weekje weg willen buiten de zomer. Ik heb zelf twee katten die ik... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Gepensioneerd en houden van het buiten zijn met Uw dier!

Wij zijn een pas gepensioneerd fit, schoon en niet rokend echtpaar. We houden van de buitenlucht, wandelen en fietsen en zijn beschikbaar vanaf 12.6.2019 voor dieren verzorging. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Dierenliefhebbers op zoek naar oppasadressen in/rondom Utrecht stad zomer 2019

Wij zijn twee dierenliefhebbers uit Nieuwegein, Rutger & Eveline (33 en 30 jaar). Op dit moment hebben we zelf geen dieren, hoewel we in het verleden voor verschillende dieren hebben gezorgd: katten, honden, vissen, reptielen en vogels. Daarnaast heeft Rutger een dierenopleiding gevolgd. Momenteel wordt ons nieuwe huis gebouwd in Vianen (verwachtte oplevering: november 2019). Omdat we tijdelijk i... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Rustige oppasser met veel dieren-verzorg-ervaring.

Ik ben een oudere man die graag een rustig oppasadres zoekt tijdens zomermaanden in de omgeving van Utrecht, in de buurt van kind en kleinkinderen. Ik heb veel ervaring met honden, poezen, maar ook andere dieren vind ik leuk, mits niet allemaal tegelijk.. | Oppasser bekijken

image.jpeg

Betrouwbare huisoppas voor uw kleine huisdieren in voor- en najaar

Ik ben een alleenstaande gepensioneerde vrouw en beschikbaar in voor- en najaar om op uw huis, tuin, hond en/of kat te passen. Sinds kort heb ik zelf geen huisdieren meer, moest helaas afscheid nemen van mijn hond. Hierdoor ben ik minder gebonden en kan ik op uw huis en dieren passen. Geen paarden, daar heb ik geen ervaring mee, maar wandelen met de hond zou ik heerlijk vinden. Ook tuinieren beh... | Oppasser bekijken

F26428CE-181E-4A11-A0FA-EBDD1EF2EE9F.jpeg

Ervaren fulltime huisoppasser, zowel binnen- en buitenland. Veel ervaring honden/katt...

38 jarige vrouw, niet rokend en geheel onthouder. Ik ben heel sociaal, maak gauw contact met mensen, heel flexibel en krijg met alle oppasdieren een speciale band. Noem het maar soort van aantrekkingskracht 😊 Ik ben heel avontuurlijk ingesteld en doe dan ook huisoppas fulltime. Mijn werk doe ik vanuit huis. Hierdoor ben ik ontzettend veel thuis en dit wordt enorm gewaardeerd door de oppasdieren.... | Oppasser bekijken

kat_oppas.jpg

Oppasser Arne

Hallo! Update: Ik heb inmiddels al een paar keer op katten opgepast en nog een paar andere woningen veilig gehouden (Utrecht, Eindhoven, Hengelo), leuk om zo wat van Nederland te zien! Ben vanaf Begin Juni weer beschikbaar om op te passen. Ik ben Arne, 37 jaar en ik vind het leuk om op te passen, voor dieren te zorgen, met dieren te spelen/knuffelen of andere klusjes te doen. Ik ben nu al een t... | Oppasser bekijken

SONY DSC

Enthousiast AOW echtpaar past op uw huis, tuin en (huis-)dieren

Wij, Tonny en Karel zijn gepensioneerd en houden van dieren. We passen regelmatig op, en hebben intussen dus ervaring, ook in Spanje en in Duitsland. Wij komen graag voor het verzorgen van uw dieren, de planten water geven en wat kleine klusjes doen, zodat u zelf ook op reis kunt gaan zonder zorgen over het thuisfront. We zijn in principe het gehele jaar beschikbaar op de zomermaanden juli, augus... | Oppasser bekijken

20180728_231011.jpg

Ondernemend en enthousiast gezin past graag op uw huis(dier) van 13 juli tot 10 augus...

Bent u op zoek naar een betrouwbare oppas voor uw huis (en huisdier)? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een ondernemend en enthousiast gezin bestaande uit vader Alex (50), mama Astrid (49), zoon Boris (15) en dochter Madelief (14). We zijn reislustig en gaan graag nieuwe uitdagingen en avonturen aan. Alex is jongerenwerker en docent aan het speciaal onderwijs en Astrid werkt als... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Nederlandse vrouw, 49 jaar, gewend te zorgen voor katten zoekt tijdelijke woonruimte ...

Mijn naam is Marleen. Ik ben 49 jaar en werk 28 uur per week. Ik zoek een tijdelijk oppasadres in Amsterdam (voorkeur Oost-Watergraafsmeer, Zuid). Ik ben gewend voor katten te zorgen en vind dat leuk. Ik rook niet. | Oppasser bekijken

image.jpg

Dorpeling die graag af en toe het stadsleven wil proeven

Hallo, ik ben 51 jaar, single en woon al heel mijn leven met plezier in een dorp mede door oa een van mijn Hobbies; paardrijden. Maar af en toe vind ik het ook leuk om eens door een stad te zwerven en de drukte op te zoeken. Deze site lijkt me ideaal om mezelf onder te dompelen in het stadsleven en deze te ontdekken. Het spreekt voor zich dat ik goed met dieren ben. Gr. Jan | Oppasser bekijken

60136696_592462544596346_3537907996443017216_n.jpg

Kiwi animal lovers

We are two kiwi friends in our late twenties working and travelling Europe. We are passionate animal lovers, own a few pets of our own, and have looked after and walked dogs on many occasions, through being a member of a well-known platform called Lend a pet. We love walking and exploring new places, and learning about new cultures. Having lived abroad before we know how to adjust and adapt to lif... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Huisdieroppassers (kat of hond) met twaalf jaar ervaring. Max. twee honden/katten. Ma...

Gepensioneerd, niet rokend echtpaar. Zij in de zestig, hij begin 70. Wonen in een appartement in het midden van het land, nabij het IJsselmeer. Twaalf jaar ervaring met het passen op katten en honden. Zelf ook honden en katten gehad. Kleine tuin geen probleem. Graag toilet op slaapverdieping. Bij voorkeur niet langer oppassen dan drie aangesloten weken. Geen voorkeur voor woningtype. Wij doen alle... | Oppasser bekijken

IMG_9831 A.jpg

Ervaren dierverzorgers

Zelf ben ik als moeder een ervaren dieren verzorgster. Ik heb veel ervaring met dieren, totdat ik vanwege allergie in een diervrij huis moest wonen. Voor een paar weken gaat het wel prima. Zelf heb ik in de tuin konijnen en cavia's. Ik heb eerder weken op een huis met dieren gepast. Dit ging prima. Ik hou van dieren en zorg er graag voor. In het dagelijks leven ben ik Jeugdhulpverlener en verzorge... | Oppasser bekijken

zzzzzevelyn.jpg

Dierenvriendin met ervaring is op zoek naar een oppasadres voor Breda en omgeving

Beste dierenliefhebber, Ik ken het, je wilt graag op vakantie maar er is een knagend gevoel: hoe moet het nou met mijn diertjes? Wie laat de hond uit en krijgen mijn katten wel goed eten? Wie doet de deur open als het kattenluikje hapert of afwezig is? Ik heb hetzelfde gevoel als wij op vakantie gaan en we moeten onze beestjes achter laten. Een pension vind ik een soort van gevangenis terwijl wij... | Oppasser bekijken

688DC1D2-A725-4E5A-949F-02A2F0166E80.jpeg

Jonge nette dierenvriend

Hey leuk dat je dit leest! Ik ben Elroy, 24 jaar, en zit in de afrondende fase van mijn studie aan de Rijksuniversiteit. Met een voltijdstudie die ik volgend jaar afmaak is er altijd weinig tijd over. Daarnaast vind ik de meeste activiteiten die de meeste studenten doen niet leuk; die vervelende deurverkopers of in een bar werken. Vandaar dat het me leuk leek om mij hier in te schrijven. Sinds ... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Ervaren verzorgster voor dieren biedt zich aan. Periode in overleg (kan altijd van ok...

Hallo, ik ben Mae, 49 jaar en kom graag op de beestjes passen. Ik ben gek op katten, mijn hele leven gehad. Verder ervaring met honden, konijnen, kippen etc. Natuurlijk ga ik een nieuwe uitdaging niet uit de weg (ezels lijkt me prachtig!) In Frankrijk (Charente) heb ik een aantal keer op een groot huis gepast met hondje. Mijn voorkeur is dan ook Frankrijk, België of Duitsland. Ik vermaak me prima... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Pensionada ( binnenkort) met groot hart voor dieren

Vanaf 17 sept 2019 met pensioen. Zomermaanden reeds veel vrije tijd. Sportief. Sportdocent, ski instructeur. Enthousiast golfer. Groot hart voor dieren. | Oppasser bekijken

IMG_20180905_230139.jpg

Dierenvriend met passie voor natuur

Vrouw die houdt van dieren, rust en natuur. Verzorgt, positieve en gezonde leefstijl. Gestudeerd voor sociaal werk en danstherapie. Nu na 15 jaar den haag weer terug in het Zeeuwse landschap. | Oppasser bekijken

d9266836-4e3d-4ca5-9b9d-1bd6d66b329c.JPG

Kattenliefhebber die het leuk vindt een andere stad rond te wandelen

Ik ben een rustige, 60+ vrouw die al 35 jaar in Nijmegen woont en het lijkt me leuk om in een andere stad rond te neuzen. Ik heb altijd poezen gehad. Een witte kat Dato die een nestje heeft gekregen waarvan we de witte (een katertje) Dixan hebben gehouden. Ze zijn allebei oud geworden en liggen in de tuin onder onze Japanse kers begraven. Nu hebben we alweer 5 jaar een zwarte kater met hier en daa... | Oppasser bekijken

Oppasfoto 1.jpg

Reisjournaliste die graag in bijzijn van katten, konijnen en kippen haar stukjes typt

Als reisjournaliste ben ik altijd onderweg. Ik woon sinds 2016 niet meer in Nederland, maar ben 's zomers wel vaak maanden hier. Om mijn zoon, moeder, overige familie en vrienden te zien en voor de klussen die ik niet vanuit het buitenland kan doen. Ik verblijf in Nederland altijd in oppashuizen met dieren en dat bevalt goed. Niet alleen mij maar ook de mannen en vrouwen die hun huizen, katten, ko... | Oppasser bekijken

DBADF2DB-188A-4C12-8248-54547D66BA07 3.JPG

Dierenliefhebber die graag op huis in Amsterdam Oost past

Ik ben een jonge verpleegkundige uit Amsterdam Oost die graag de rust opzoekt in de drukke stad. Een tijdje alleen in een huis zitten is de ideale oplossing voor mij. Ik ben erg netjes, schoon en rustig. Verder hou ik van wandelen en lezen. | Oppasser bekijken

20181111_170734.jpg

Fries wil het land in

Friese 40er Gabe met binnenkort meer vrije tijd, bewust langere tijd tussen twee banen in. Waardoor ik genoeg tijd en zin heb om leuke dingen te doen en iets van het (buiten)land te zien. Als dit bij jullie thuis kan dan kan ik voor jullie het aangename met het nuttige verenigen. Ik heb ervaring met het uitlaten van honden en heb al eerder op een kat gepast. Mijn eerste oppasadres was in Duits... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Voor langere perioden van minimaal enkele maanden

Man, zestiger, parttime werkend, Zuid-Limburg. Voorkeur voor oppaswoning in de natuur. Kan bouwkundige en technische werkzaamheden verrichten. | Oppasser bekijken

20181016_135234.jpg

Tuinontwerpster/Hovenier en dierenvriend

Ik ben erg reislustig en hou van verandering en nieuwe uitdagingen. Vandaar ook dat ik het zo leuk vind om op huizen en beesten te passen omdat het altijd weer iets nieuws brengt. Door het vele reizen en veranderen van woonplekken heb ik geleerd om heel opgeruimd te zijn en niet veel spullen te hebben. Ik zorg voor andermans spullen zoals ik voor mijn eigen spullen zorgen, heel voorzichtig. Dieren... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Gepensioneerd echtpaar, grootste deel van jaar woonachtig in Spanje. Houden van honde...

Wil, oud militair en Marja oud marketing coördinator. Sinds onze pensionering grootste deel van het jaar woonachtig in Spanje. In de zomermaanden graag in de buurt van onze 2 kinderen die in de buurt van Arnhem wonen. We hebben zelf lang honden gehad en houden van wandelen in de natuur. | Oppasser bekijken

48082757_10218536151220042_8344608396514689024_n.jpg

Afgestudeerde kinderergotherapeut op zoek naar 'minivakantie' in eigen land

Hallo! Mijn naam is Wietske, ik ben 24 jaar en ik ben sinds afgelopen zomer afgestudeerd van de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben een (naar eigen zeggen) rustig meisje en mijn hobby's zijn lezen, afspreken met vriendinnen en wandelen. Na het behalen van mijn diploma ben ik eerst een aantal maanden op reis gegaan. Ik ben sinds begin mei weer thuis en heb meteen twee baantjes. Super leuk, maar dat ... | Oppasser bekijken

17879830_10212708754291060_4674636103926253716_o.jpg

Animal whisperer - dieren en planten liefhebber

Heya, Mijn naam is Laura. Ik ben 29 jaar en ben ondertussen 4,5 jaar aan het reizen/werken en leven op verschillende plekken op aard. Ik heb veel ervaring met dieren: Ben opgegroeid met katten en heb zelf altijd paarden gehad. Ik heb op meerdere boerderijen gewerkt met schapen, koeien, geiten, honden, etc etc. Ik heb een grote interesse in diergeneeskunde(ook alternatief) maar werd 3 x uitgeloot... | Oppasser bekijken

IMG-20190317-WA0019 (1).jpg

Wij, leuk stel zoeken een b&b om op te passen.

Wij, Andre en Debby, 50 plussers zijn een gezellig stel, die het leuk vinden om op een b&b te passen. Wij hebben ervaring in de hospitality en houden van honden en katten. Koken is een passie voor ons. Tuinieren is ons ook niet vreemd. Ook voor een b&b in het buitenlanland staan wij open voor. | Oppasser bekijken