Dieren

Diensten


5ad7fdccf029a.jpg

Betrouwbare oppasser met ervaring

Hallo, Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Marjolein, 29 jaar en kom oorspronkelijk uit Deventer. Momenteel ben ik vooral aan het ''househoppen''. Ik ben begonnen met housesitten toen ik vorig jaar op een lange reis was naar Nieuw Zeeland. Dat beviel zo goed dat ik het graag blijf doen. Ik heb veel ervaring met het zorgen voor dieren. Toen ik opgroeide waren er altijd dieren in huis; honden, ... | Oppasser bekijken

Profielfoto.jpg

Zeer betrouwbare oppas

Ik ben een 57 jarige vrouw met veel liefde voor dieruen. Ook paarden geen probleem zijn. Ik zoek een langdurige oppas tussen november 2019 en voorjaar 2020. Ben zeer betrouwbaar en niet rokend. | Oppasser bekijken

002.JPG

Ervaren natuur liefhebber, betrouwbaar en verantwoordelijk.

Mijn man en ik zijn eigenaar en beheren een sucessvolle bed en breakfast op Vancouver Island in Canada. (Cedar Song B&B). We willen ons beschikbaar stellen voor midden en langere periodes vooral in herfst winter en voorjaar. Soms kom ik ook alleen. In de zomer vanaf de maand mei tot september, zijn we weer volop bezig in ons eigen bedrijf. We hebben altijd honden, bordercollies en katten geh... | Oppasser bekijken

IMG-20190704-WA0016.jpg

Professioneel wereldreizigster en oppaster zoekt oppasadressen

Na een zomer vol mooie oppasadressen, deels met mijn man, deels alleen, vertrek ik weer naar mijn geliefde Argentinië. Ik verwacht in maart weer terug te zijn en beschikbaar om voor je huis, dieren en plantjes te zorgen. Wanneer je interesse hebt, laat het me weten dan kunnen we wat persoonlijker contact hebben! Met enthousiaste groetjes☺️ | Oppasser bekijken

Pasfoto Bob.jpg

Nette integere vader met 3 lieve kindjes

Hi, Mijn naam is Bob en ondanks dat ik het nu erg lastig vind om een goede profiel beschrijving te geven, ben ik communicatief redelijk sterk en respectvol naar andere en hun spullen. Mijn kinderen zie ik om het weekend en ook zij gaan heel netjes met hun eigen spullen om en zeker met de spullen van andere. Ik ben Business Consultant/Product Owner bij het grootste pensioen fonds van Nederland en... | Oppasser bekijken

IMG_20181113_172256898.jpg

natuur-tuin- en kattenliefhebbers. Net, sportief koppel 55-66 jaar biedt zich aan vo...

Hallo, wij , Roelien en Ad, sportief , betrouwbaar koppel 55-66 jaar, willen graag voor niet al te lange periodes op uw huis en dieren passen. Zelf wonen we op het platteland vlakbij ijmegen, met grote tuin, 2 katten en kleine kudde minischapen. We hebben zelf een enthousiaste oppas voor kortere periodes dat we zelf van huis zijn, en vinden het leuk om nu en dan een andere omgeving te verkennen e... | Oppasser bekijken

B3E90570-615A-4081-9D08-0E49338DA0AF.jpeg

betrouwbare huisoppasser met respect voor mens en dier

Sinds 2010 ben ik woonachtig op Kreta ( getrouwd met Kretenzer) Ben van huis uit Beeldend kunstenaar. (Art-ez Arnhem) Naast mijn atelierwerk geef ik schilderworkshops op locatie op het eiland Kreta aan Nederlandse toeristen. In het verleden op Kreta in het toerisme gewerkt. Ik ben empathisch, sociaal en dienstbaar ingesteld. Heb verantwoordelijkheidsgevoel en respect voor andermans regels. Niet ... | Oppasser bekijken

Naamloos.jpg

Rustig, betrouwbaar, natuurmens, met groot hart vooral voor honden.

Ik ben een enthousiaste, sportieve vrouw (1954). Ik trek er graag op uit in de natuur met een hond naast mij. In de jaren '90 had ik een hondenuitlaatservice en liep zelfs met 10 honden over het strand en door het bos. Nadat ik afscheid moest nemen van mijn lieve Ziva (zie foto) ben ik weer beschikbaar voor logeer- en oppas honden. Ik ben niet gebonden en ontdek graag nieuwe gebieden in Nederland.... | Oppasser bekijken

IMG_0720

wij zijn een fitte niet rokend echtpaar uit het groene hart.

hallo allemaal eerst even voorstellen wij zijn hillie en bert.  bert is bijna 76 en hillie is 67 jaar we fietsen en wandelen heel graag. 10 jaar oppaservaring en we roken niet.we wonen in het groene hart . onze voorkeur niet in een drukke omgeving.en we zijn dol op de zee en duinen. maar eigenlijk is heel nederland mooi!!!! we houden uw huis bij en de tuin.planten watergeven en de post uit de ... | Oppasser bekijken

20180523_120724.jpg

Wij honden liefhebbers en wandelaars passen graag op uw huis en honden

Wij Hetty en Gerard van Deutekom uit Eemnes 67 en 71 jaar stellen ons beschikbaar om op uw huis en hond(en) te passen in binnen en buitenland.Wij zijn gepensioneerd na een voor beide vol werkzaam leven. Hetty is werkzaam geweest als gepassioneerde gastvrouw. Later als operationeel manager in deze branche. U dus als gastvrouw of gastheer vervangen in uw BenB behoort eventueel ook tot de mogelijkh... | Oppasser bekijken

5_Olav_Lommerse.jpg

Rustige en betrouwbare oppasser

Ik vind het heerlijk om af en toe even tot rust te komen, weg van de dagelijkse drukte in mijn eigen woonomgeving. Ik kan veel aanwezig zijn als de kat of hond dat op prijs stelt :) omdat ik een groot deel van mijn werk achter mijn laptop zit. | Oppasser bekijken

IMG_2630.JPG

Calm, careful, loving, and flexible cat lover

Hoi! My name is Tanja, I'm a true cat lover and originally I come from Germany. It's been more than three years now that I’m living in the Netherlands, so please feel free to write me in Dutch as I understand it very well (or in German or in English, whatever you like!). I'm working as a freelance translator which gives me quite some freedom as I'm not bound to a certain place and can work from a... | Oppasser bekijken

IMG-20160212-WA0001.jpg

Jongedame met een liefde voor dieren en natuur

Hallo iedereen, Wat kun je van mij verwachten als huisoppas?: Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, afspraak is afspraak en de zorg voor de dieren neem ik serieus. Tijdens het oppassen zal ik uiteraard elke nacht in het huis slapen en daarom sowieso 's ochtends en 's avonds aanwezig zijn. Voor mij is elke dag weer anders, maar ik werk regelmatig vanuit huis en ik bepaal zelf waar en wanne... | Oppasser bekijken

B7D3683C-3AC6-446E-90A6-6305B1615C73.png

Ervaren hondenliefhebber met passie voor dieren

Ik Ben als docent part time werkzaam op een hogeschool in Nederland. Echter wil ik in de school vakanties graag op huizen passen en meteen ook de buurt verkennen. Ik Heb zelf nu ook een cocker spaniel. | Oppasser bekijken

IMG_0705.JPG

Energieke oprechte ervaren huizenoppas, dierenliefhebber en met groene vingers ☺

Beste mensen, Mijn naam is Julie, 59 jaar, energiek, oprecht en betrouwbaar. Ik heb zelf meer dan 30 jaar in het buitenland gewoont in het zonnige zuiden. Nu ik in Amsterdam woon sinds 3 jaar, mis ik de natuur, de tuin en dieren waarvan il al die jaren heb genoten. Ik heb veel ervaring met toeristen (hotel, gids en chauffeur) en spreek 4 talen (frans, duits, engels en nederlands, beginner spaa... | Oppasser bekijken

IMG_20190914_153701.jpg

Rustige vrouw en kattenliefhebster wil graag haar horizon vergroten en in een natuurl...

Ik ben een gezonde, betrouwbare en integere vrouw van 63 jaar. Ik kan mijn tijd zelf indelen, mede omdat ik geen vaste werk- en zorgverplichtingen meer heb. We hebben altijd met veel plezier een kat gehad, maar doordat we 's zomers veel op pad zijn, is dat nu niet handig. Dus ik weet uit ervaring dat het elke zomer best een ding is om je huisdier achter te laten aan de zorg van anderen. Ik mis het... | Oppasser bekijken

Paulien-Marleen Annema-9283.jpg

Dierenliefhebber met een passie voor buitenzijn

Hoi! Ik ben Paulien en ik ben opgegroeid in het noorden van Nederland. Inmiddels werk ik locatie-onafhankelijk als fotograaf, blogger en freelance schrijfster, waardoor ik door heel Nederland (tijdelijk) kan wonen. Ik heb een grote passie voor buitenzijn, wat in mijn privéleven en zakelijke leven een grote rol speelt. Daarnaast ben ik van kinds af aan een echte dierengek, maar helaas past een eige... | Oppasser bekijken

horse1.jpg

Betrouwbare dierenliefhebber met veel liefde en aandacht voor u dieren ♥

Ik ben opgegroeid met katten en honden, ik ga paardrijden en heb een eigen hond (die momenteel bij mijn man woont). Ik heb al 12 jaar een eigen bedrijf en werk vanuit huis, wat heel fijn is voor u huisdieren, want ik ben er ook overdag om voor ze te zorgen / uitlaten. Na 18 jaar huwelijk zit ik nu midden in een echtscheiding en wil geen eigen huis tot alles geregeld is. Ik zoek dus de komende maan... | Oppasser bekijken

0dd77f_5641a6c4676a435b890d47f69b0da95d.png

Zeer betrouwbare Huisdier liefhebber die u ontzorgt !

Al jaren woonachtig in Amsterdam heb ik jaren een kat gehad en hond. Ik vind het niets heerlijker nu ik ZZP ben om een huisdier mee te nemen, alwaar ik naar toe ga. Ik ben trainer/coach en houd van honden en katten en zorg ervoor dat u zorgeloos op vakantie kunt gaan! | Oppasser bekijken

Af-6.jpg

Zeer ervaren kattenliefhebster die ook van veel andere dieren houdt.

Al ruim 2 jaar mag ik genieten van mijn vrijheid maar omdat het ook fijn is iets voor een ander te kunnen betekenen en om als stadsmens in de natuur te mogen vertoeven, volg ik mijn hart. Reeds 24 keer werden huis, tuin en dieren mij toevertrouwd, vrijwel altijd met wederzijds plezier met veel positieve referenties als resultaat. Graag maak ik kennis met u opdat wij kunnen onderzoeken of wij iets ... | Oppasser bekijken

coffee.jpg

Onderneemster die van rust houdt

Wilt u met een gerust hart op vakantie? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een rustig en verantwoordelijk persoon, lief en zorgzaam. Houd ervan om de natuur in te gaan, ben dol op avontuur, reizen, dieren, ik lees, kook en sport graag en spendeer normaal gesproken mijn vrije tijd met vriendinnen, familie, mijn vriend en onze hond Skyler. Ik heb een eigen bedrijf en kan makkelijk van... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Spanje, honden, rust liefhebber

Ik ben Mariëlle en zou graag wat meer van Spanje willen zien en de taal leren. Hoe fijn zou het zijn om dit te combineren met een ander helpen op zijn/haar huis te passen en dagelijkse werkzaamheden te verrichten. | Oppasser bekijken

IMG_0842.JPG

Oprechte, energieke, enthousiaste man

Hallo, Ik ben een alleenstaande beheerste man van 61, en werk nu nog ongeveer 18 dagen per maand. Heb veel reiservaring, ben een echt natuurmens, bedreven met tuinwerkzaamheden en omgang met dieren is mij zeker niet vreemd. Dieren vindt ik eigenlijk allemaal even geweldig en prachtig, heb zelf katten, honden en kippen (gehad). Van mijn laatste hond, Macho heb ik helaas noodgedwongen afscheid van m... | Oppasser bekijken

DSC00921-2.jpg

Jonge onderneemster met met overvloed aan aandacht voor jullie dieren! ♥☼

Heyhallo! Ik ben Kimberly, 25 jaar en ik kom uit Enschede waar ik op dit moment ook verblijf bij mijn ouders. Ik heb een eigen onderneming dus ik werk voor mezelf vanuit huis waardoor ik ook vaak kan reizen en vanuit andere plekken kan werken. Via andere platformen en kennissen heb ik al een meerdere keer op andere huizen gepast met geliefde tuintjes en dierlijk gezelschap. Komende maanden ben ik ... | Oppasser bekijken

Dirk_Ellen 2019.JPG

Betrouwbaar niet-rokend 60+ stel ontfermt zich graag over uw huis en haard.

Wilt u met een gerust hart op vakantie? Dan bent u bij ons, Dirk en Ellen Schouten uit Sleeuwijk, aan het juiste adres. Wij passen op uw huis en haard en zorgen ervoor dat u bij terugkomst uw bezit zo aantreft alsof u niet bent weggeweest. Aan ons kunt u zonder meer uw huis, huisdieren en planten toevertrouwen. Ook grasmaaien en klusjes in en om het huis zijn bij ons in goede handen. Wij roken ni... | Oppasser bekijken

robenanouk

Ervaren oppassers ook voor langere periode

Rob, (61 jaar) en Anouk (55 jaar), hebben ruime ervaring met oppas voor huisdieren in Nederland en het buitenland. We zijn in december/januari beschikbaar voor adressen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Dat kan ook voor een langere periode zijn voor de kerstdagen tot in de week na nieuwjaarsdag. Een combinatie met bed & breakfast is mogelijk, omdat wij ook hiermee ervaring hebben. Tref... | Oppasser bekijken

IMG_20190727_112753.jpg

Nette, verantwoordelijke en rustige dierenliefhebber

Ik ben Heidi, 32 jaar en tijdelijk kies ik er bewust voor om geen vaste verblijfplaats te hebben, maar als huizen- en dierenoppas van plek naar plek te trekken. Ik heb een aantal jaren in de marketing gewerkt en heb nu mijn baan opgezegd om te bedenken wat ik in de toekomst wil gaan doen. Ik heb het idee gekregen dit te gaan doen, omdat ik in de zomer van 2018 voor verschillende mensen voor de kat... | Oppasser bekijken

Leo en Maria_0115.jpg

66-plus stel, met liefde voor mens en dier

Wij zijn Maria (66) en Leo (66) uit Groesbeek, net met pensioen en dus hebben we relatief veel tijd. Wij hebben tot voor een paar jaar geleden twee keer een hond (flatcoated retriever) en een kat gehad en missen die nog dagelijks. Het lijkt ons een mooie combinatie om op huis en haard te passen en vooral ook op dieren. Dat kan natuurlijk in Nederland, maar we gaan ook graag naar het buitenland. ... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Dieren en vakantie liefhebbers!

Hoi hoi, Mijn vriendin en ik zijn dol op dieren en op vakantie gaan! Samen met onze dochter van 1,5 jaar passen we graag op huizen met beestjes. Ik heb ruime ervaring in het verzorgen van dieren. En ik ben werkzaam als docent bij de opleiding dierverzorging en dier&gedrag. Dus kennis genoeg! Beschikbaarhied in overleg. Herfstvakantie - kerstvakantie - voorjaarsvakante - meivakantie - lange weeke... | Oppasser bekijken

ik groen op bankje .jpg

Verse pensionada voor overwintering in warm land of korte oppasperiodes overal. Allee...

Ik heb mijzelf dit jaar gepensioneerd (was zelfstandig interimmanager en verpleegkundige) en heb alles verkocht en woon sinds begin 2019 eenvoudig. Ik heb altijd katten gehad, konijntjes toen mijn dochter klein was en ooit langdurig een kaketoe, maar ik kan goed met alle dieren, maar ik wil geen honden of groter vee verzorgen. Ik hou van de natuur, kijk graag vogels en kan heel goed alleen zijn. I... | Oppasser bekijken