Dieren

Diensten


20191115_160642.jpg

Betrouwbare zelfstandige dieren- en natuurliefhebbers met passie voor klusjes

Getrouwd, geen kinderen, betrouwbaar en ondernemend, met grote liefde voor dieren en natuur, met veel ervaring in onderhoud en renovatieklusjes, willen graag voor uw dieren, tuin en woning zorgen. | Oppasser bekijken

20190225_125031.jpg

Nette betrouwbare oppasser zoekt oppashuis

Hallo, ik ben Vera en 56 jaar. Na een periode van rondreizen kom ik altijd een tijdelijke periode terug naar Nederland en ben op zoek naar een woning vanaf medio februari 2020 Ik ben inmiddels een geroutineerde huizen oppasser geworden; zowel in binnen,-als buitenland. Mijn voorkeur gaat uit naar een aaneengesloten, wat langere periode, minimaal 1 maand ; liefst langer, tot bijvoorbeeld maximaal ... | Oppasser bekijken

Arno en Marleen tbv huizenoppassite aug 2018.jpg

Betrouwbare gastvrouw voor uw huis en dier

Samen met mijn man Arno woon en leef ik in Dordogne, Frankrijk. In de zomer verhuren we een vakantiewoning en kook ik, Marleen (56 jaar) voor de gasten. In de herfst en winter verblijf ik alleen in Nederland en verzorg ik kooklessen voor de Volksuniversiteit Amersfoort. In die periode zou ik met veel liefde voor uw huisdieren kunnen zorgen en met achtzaamheid in uw huis kunnen leven. Ik hou erg... | Oppasser bekijken

IMG-20130519-WA0003.jpg

Alleenstaande man, houd van honden, niet onhandig, ben een niet roker en zeer betrouw...

Ik ben een alleenstaande man van 60 die graag op een leuk huis past, het liefste voor de vakantie tijd na de schoolvakanties in de zomer. Ben een vader van een dochter en een zoon en opa van 6 kleinkinderen die mijn trots zijn. Ik kook graag mijn eigen potje eten. Ben niet onhandig en draai mijn handen niet om voor kleine klusjes. Ik ben werkzaam in de metaal en maak lieren, werk nog 40 uur per w... | Oppasser bekijken

IMG-20190913-WA0000.jpg

Katten liefhebbers, huis/tuin

Dag, ik ben Ré, vrouw van 57 ( Groningen, Nederland) en ga er regelmatig op uit met mijn zoon Djoy. Hij is 22 jaar en heeft een lichte beperking en woont in een antroposofische instelling in Appelscha. Ik werk als vrijwilligster in een creatief centrum, waar mensen vrijblijvend binnen komen lopen. Verder houd ik me veel bezig met bewustwording en heling van de aarde. Wij hebben zelf nog 1 kat en... | Oppasser bekijken

20191115_174848.jpg

Moeder (51) en dochter (18l

Tijdens ons 'tussenjaar' zijn we veel op reis met onze VWbus. Maar we zijn met regelmaat ook graag in Nederland (voor werk) en passen dan met liefde op iemands huis en lieve katten. We missen onze eigen 3 poezebeesten nog steeds. Dat is het enige dat we missen sinds we ons huis verkocht hebben. We zijn beiden snel tevreden, hebben weinig nodig en kunnen makkelijk aanpassen. Annabel gaat vlg jaar ... | Oppasser bekijken

IMG_20190818_133045_086.jpg

Dieren liefhebster, ervaring met hond en kat.

Hallo ik ben Claire, woon in Andalusie , Spanje. Een aantal keren per jaar kom ik naar Nederland om mijn moeder te bezoeken. Zij woont in Almere. Meestal neem ik mijn yorkshireterrier mee. Hij kan goed omgaan met katten en andere honden. Hij kan ook in Spanje blijven als het een probleem is. Lijkt het je leuk om Andalusie te ontdekken dan kunnen wij ook ruilen. Op de korte termijn zoek ik een oppa... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Betrouwbaar flexibel gezin bied zich aan als "landelijk" oppasser.

Wij, sportief en informeel betrouwbaar gezin met 3 kinderen van 11-12-14 jaar, gaan vaak naar bijzondere plekjes tot ongeveer 1600 km afstand vanuit Nederland maximaal. Wij genieten van ongerepte natuur, dieren, rust en "andere omgevingen". Omdat wij een andere "extra" beleving willen geven aan onze vakanties en weekenden of mogelijk zelfs doordeweekse dagen ( regio 's-Hertogenbosch) bieden wij o... | Oppasser bekijken

20180722_115257.jpg

Buitenleven liefhebbers.

Wij zijn Marc en Minouche, boswachter en leerkracht, en wonen in Deventer. Het lijkt ons leuk om af en toe op een mooie plek te verblijven en eens een ander uitzicht te hebben. Zorgen voor dieren, huis en tuin doen we met alle plezier! We houden van reizen en afwisseling, dus af en toe ergens anders kunnen 'wonen' zouden we heel fijn vinden. | Oppasser bekijken

WhatsApp Image 2019-11-16 at 17.33.11.jpeg

Betrouwbare en nette dame ( die ook nog eens gek van katten is!)

Hallo, mijn naam is Daisy (27) en ik ben geboren en getogen in Huizen. In de afgelopen jaren ben ik regelmatig van woonplek gewisseld. Nog altijd weet ik niet waar ik me echt zou willen vestigen, vandaar dat ik aan het huizenoppassen ben geslagen. Ik werk als financial accountant en in mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, wandelen en lekker uiteten. Tot eind December ben de oppas van 2 liev... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Vogel, poezenliefhebber en wandelen 46jaar.

Hallo, Graag oppassen thuis bij de dieren, liefst achteraf in de omgeving Meppel; Drenthe- Overijssel. Ik kom alleen en laat het achter zoals ik aankwam. Van duiven tot gifkikkers dat maakt mij niet zoveel uit, liefst achteraf met moestuin..hoeft niet. Ik ben veganiste, 46 jarige vrouw en eet uw koelkast niet leeg, niet rokend en drinkend. Euro 15,-- voor elk extra dier 1,-- Warme groet Monique. | Oppasser bekijken

Stefaan_Brigitte_3mei2015

Ervaren poezenoppaskoppel wil graag op je woning én huisdieren passen aan de stadsran...

Ervaren poezenoppaskoppel wil eerst en vooral op je woning en huisdieren passen en daarbij graag Nederland ontdekken aan de stadsrand of platteland/bosrijke omgeving. Als oppassers hebben we reeds drie jaren toffe ervaringen bij Woningoppas.be. Sedert december 2017 zijn we ook lid bij Huizenoppassite.nl en willen we op die manier Nederland beter leren kennen. We houden van poezen en zouden het f... | Oppasser bekijken

IMG_2696.JPG

Respect voor alles dat leeft!

Wij zijn Jan en Anke van der Zanden, beiden 66 jaren jong en met pensioen. Voor een tiental jaren hebben wij in Frankrijk gewoond en gewerkt in de toeristische sector. Samen met onze poes Mobih hebben wij door heel Frankrijk gereisd. Helaas is Mobih er niet meer. Wij wonen inmiddels weer 5 jaar in Nederland zonder dieren. Vandaar dat het ons zeer aanspreekt om op andermans dieren te passen. Het bu... | Oppasser bekijken

Screenshot_2019-11-13-23-42-16.png

Betrouwbare, nette vrouw die gek is op dieren.

Hallo, mijn naam is Suus ik ben 38 jaar oud . Ik ben betrouwbaar, super netjes en hou van dieren. Ik werk gemiddeld 5 dagen bij Alkmaars koffiehuis in het centrum van alkmaar. Ik ben op zoek naar een oppas huis in ALKMAAR. Ik kan op katten, vissen, vogels, knaagdieren passen. Honden word lastig vanwege mijn werk. Op het moment pas ik al tot 15 februari op een ander huis, maar ik zoek iets voor na... | Oppasser bekijken

Table Mountain Richard.jpg

Gepassioneerde betrouwbare oppas voor alles in uw kostbare leefomgeving

Op zoek naar een uitermate betrouwbare en zeer ervaren flexibele oppasser? Ik, Richard, hoger opgeleid, 59 jaar oud, woonachtig in Zuid Holland, onafhankelijk en sinds enige tijd met vervroegd pensioen biedt zich aan om op uw zo geliefde (huis) dieren te passen en natuurlijk uw kostbaarste bezit, de woning. Globetrotter, levensgenieter (niet roker / drinker) en absolute “handyman”. Brede ervari... | Oppasser bekijken

20180915_110601.jpg

Dierenvriend met veel ervaring. Geniet ervan om dieren te verzorgen.

Ik ben gepensioneerd en ik kan me samen met mijn vrouw regelmatig vrijmaken. We zijn 2 sportieve natuurliefhebbers en hebben een groot hart voor dieren. We houden van reizen, fietsen, wandelen, lezen, koken We koken regelmatig in een cultureel centrum voor de artiesten die er optreden. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

dierenliefhebster

Mijn naam is Marijke Talsma, sinds kort Marijke Ishwardath; Talsma en getrouwd met Mahinder Ishwardath. We zijn in Suriname verbonden aan kinderhuis Open Poort in Nickerie, waar we beiden als vrijwilliger werken. Mijn man is de klusjesman van het tehuis, en ik maak schoon, geef huiswerk begeleiding doe de tienerclub en help waar nodig is. Af en toe komen we naar Nederland en hebben we onderdak nod... | Oppasser bekijken

IMG_20190915_175923_297.jpg

Volwassen dame die een ander ook af en toe rust gunt

Mijn naam is Louise en ben bijna 40 jaar, heb een relatie en een hondje. Ik zag de site en zou af en toe wel eens een weekje willen genieten van ruimte, natuur en dieren en wat is er dan leuker om een ander daar een plezier mee te doen? Heb jaren als interieurverzorgster gewerkt dus vertrouwen is geen probleem. Referenties ook niet! We hebben allebei een eigenzaak maar kunnen best flexibel zij... | Oppasser bekijken

yo.jpg

Ervaren kattenliefhebber maar ik vind honden ook erg leuk!

Ik ben een groot dierenliefhebber en vind het heerlijk om te reizen en plaatsen te bezoeken die ik nog niet ken of juist wel ken :) Ik heb zelf op dit moment één kat en heb altijd katten gehad zodra ik uit huis ging. Maar ook honden vind ik super leuk en kan ook daar op passen. | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Echtpaar 69 en 67 jaar uit Noord Holland. Passen graag op uw huis, tuin, katten, kipp...

Mijn man en ik zijn met pensioen, de 3 kinderen zijn het huis uit en we houden ervan om af en toe in een andere omgeving en huis te wonen. Het leren kennen van Nederland en kennismaken met nieuwe mensen verrijkt ons leven. We zijn netjes en zuinig op andermans spullen en dieren, we vinden het leuk om alles in goede banen te leiden en te verzorgen. We hebben een goede auto en reizen graag. | Oppasser bekijken

2D31F57D-BABF-4CEA-B6CD-F7C282D819FF.jpeg

Jong gezellig stel die met liefde op uw huis past!

Hey wij zijn Richard(23, rijinstructeur) en Kelly(22, verpleegkundige), 4 jaar samen en wonen op dit moment nog thuis. We willen graag samen wonen maar dit is financieel nog niet haalbaar. Daarom willen we nu met alle liefde op uw huis passen. We zijn Katten en vissen gewend. Honden ook maar we werken veel. We zijn in principe het hele jaar door beschikbaar! | Oppasser bekijken

20229539_1295247940584330_1258344338622457712_o.jpg

Creatieve vriendengroep die houdt van koken, wandelen en spelletjes

Wij zijn een vriendengroep van 10 mensen tussen de 24 en 30 die twee keer per jaar met elkaar op vakantie gaat. Komende winter zoeken we een boerderij of een groot huis, liefst met ruime keuken en in de natuur. | Oppasser bekijken

DSCF0210.JPG

Ervaring opdoen tijdens 2 jaar sabbatical

Wij zijn Marco (61) zelfstandig timmerman en Carla (54) werkzaam in de zorg en ex-kater Durk (6) werkzaam als muizenvanger. Wij willen graag een poosje in Spanje, Frankrijk, Portugal of Griekenland vertoeven. Maar hoe en waar weten we nog niet precies. Vandaar dat wij ons hebben ingeschreven als oppasser. Onze bedoeling is om op huizen te passen voor een wat langere periode (vanaf 2 maanden). W... | Oppasser bekijken

IMG-20180914-WA0001.jpg

Ervaren poezen liefhebbers

Hallo, wij zijn Winet (48 jaar) en Richard (53 jaar) en komen uit Amsterdam. Wij zijn vaak op reis in het buitenland. Wij zijn grafisch vormgevers en maken video producties en animaties, onze portfolio kan je hier zien: www.animen.nl. Animeren en monteren kunnen we goed in het buitenland doen maar af en toe komen we terug voor afspraken, te filmen voor projecten en om familie en vrienden te zien. ... | Oppasser bekijken

Standaard profielfoto

Betrouwbare en zorgvuldige huisoppas.

Wij, Evert en Eveline, zijn een niet-rokend actief echtpaar dat met vervroegd pensioen is gegaan (60 en 62 jaar). Wij houden van wandelen, fietsen en kamperen en ook van het fotograferen/filmen van de mooie dingen die we onderweg zien. Hoewel wij al in een prachtige omgeving in het oosten van het land wonen, vinden wij het erg leuk om de zorg voor een huis te combineren met een andere omgeving.... | Oppasser bekijken

IMG-20191111-WA0004.jpg

Ervaren liefhebber van katten en honden - met achtergrond als hovenier - zoekt oppash...

Beste huisbezitter, Mijn naam is Ronald. Ik ben achtenveertig jaar. De mooie, oude stad Utrecht is mijn thuishaven. Ik vaar regelmatig uit naar verre oorden binnen Nederland :-). En ik zoek zowel binnenlandse als buitenlandse huizenoppasadressen. Ik werk op een mooie Negentiende Eeuwse begraafplaats als hovenier en heb affiniteit met alles dat groeit en bloeit. Als schrijver van fictieve verhale... | Oppasser bekijken

IMG_8200.JPG

Ervaren dierenliefhebbers, van kip tot honden, paarden en kleinvee, met referenties.

Wij, Cora en Henk zijn een 60+ stel, en hebben nu alle tijd om te reizen en te genieten van het leven. In ons werkzame leven hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van facilitair management en bedrijfsvoering in de gezondheidszorg. Wij spreken, behalve Nederlands, Engels en Duits ook een "petit peu" Frans. Cora heeft als hobby altijd veel eigen dieren zoals paarden (Arabiertjes E-pony's... | Oppasser bekijken

Victor en Margaret

Ervaren dierenliefhebbers. Beschikbaar meerdere (langdurige) periodes

Wij, Victor en Margaret , zijn een niet-rokend actief echtpaar dat met vervroegd pensioen is (beide 61 jaar). Victor was supermarktmanager bij de "blauwe keten". Margaret is altijd (directie)secretaresse geweest bij (multi)nationals. Nu nog af en toe een korte opdracht voor een ministerie. Beide zijn wij dierenliefhebbers. Zowel katten, honden, vogels, vissen en knaagdieren, hebben wij met hee... | Oppasser bekijken

IMG_E5849.JPG

Uw huis en haard en dierbare viervoeters in vertrouwde handen!

Mijn naam is Mieke. 64 jaar en reislustig. Ik ben gehuwd,heb drie zonen, leef gezond en woon in het smalste stukje van Nederland. In de natuur ben ik in mijn element en ik heb een ruime ervaring in het verzorgen van honden, katten, kippen en paarden. Ik ben lief voor dieren, maar ook consequent en duidelijk. Een tijdje geleden heb ik op Curacao gewoond en had het erg naar mijn zin. Soms heb ik l... | Oppasser bekijken

FB_IMG_1571687708161.jpg

100% betrouwbare en ervaren oppas

Beschikbaar tussen 20 dec. en 6 jan. 2020! Wij zijn Marijke (33) en Roy (36). Ik ben opgeleid tot en heb gewerkt als paraveterinair (dierenartsassistente). Ik heb veel allround ervaring met paarden, honden, katten, kippen, kleinvee enz. Ook is het geen probleem om medicatie toe te dienen of andere extra zorg te bieden. Roy werkt in de bouw. De handen uit de mouwen steken, binnnen- en buitenshuis ... | Oppasser bekijken