341 oppassers met eigen oproep gevonden.

Oppasser aangeboden met veel tijd

Oppas aangeboden voor huizen en dieren. Ik ben een gepensioneerde man, alleenstaand, van 72 jaar. Ik verkeer in goede gezondheid, ben actief sporter: zwemmen, fitness, wandelen, fietsen en wat zoal… Lees meer »

Betrouwbare oppasser zoekt leuk huis

Mijn naam is Marije en ik ben 65 jaar. Momenteel ben Ik op zoek naar een leuk oppasadres in de regio Gelderland. Ik heb ervaring met het verzorgen van honden en… Lees meer »

Rustige dame zorgt voor uw gemoedsrust.

Ik ben een rustige dame 48 jaren jong. Alleenstaand en blij met mijn leventje. Ik heb de tijd aan mijzelf, mits ik geen andere oppasverplichtingen heb. Ik ga verantwoordelijk met… Lees meer »

Rustig, reizend gezinnetje met hart voor dieren

Hoi! Wij zijn Miriam (36), Bas (39) en Tijn (2,5) en volgen onze droom: reizen en mooie dingen maken. Als geboren dierenliefhebbers missen we het soms om een eigen beestenboel om… Lees meer »

Enthousiaste oppasser omgeving Alkmaar

Hoi! Wat ontzettend leuk lijkt het me om te mogen oppassen. Na een aantal keer te hebben opgepast op verschillende dieren en huizen van zowel bekende als onbekende heb ik… Lees meer »

Ervaren huisoppassers

Wij gepensioneerd echtpaar , Riet uit de verzorging , Raymond uit de marine passen al 14 jaar op bij oppas huisen  ( katten , honden , pluimvee ) , merendeel… Lees meer »

Lieve zorgzame rustige oppas

Ik ben dol op dieren en het lijkt me dan ook heel erg leuk om voor uw dieren te mogen zorgen zodat u met een gerust gevoel weg kunt. Ik… Lees meer »

1 2 3 23