Dierenliefhebber gezocht voor oppas van twee honden en twee poezen, van 17 tem 26 juli in een rustige omgeving in België, nabij Ieper.

Laatst bijgewerkt: 7 april 2024


We zijn op zoek naar een betrouwbare en attente dieren- en huizenoppas. We wonen in een landelijke omgeving, nabij Ieper, België. Ons huis is ruim, met veel lichtinval, ingebed in de tuin met veel bomen, een vijver, groen en gras. De combinatie van rust en de nabijheid van een stad, ervaren wij zelf als een groot pluspunt. Ons huis grenst aan het park van Zonnebeke, waar mooie wandelpaden liggen, het museum van Passchendaele gelegen is, een bibliotheek en last but zeker niet least; een bistro waar je middenin het park kan eten of een koffietje kan nuttigen. In de historische stad Ieper kan je cultuur opsnuiven en heerst een gezellige, stedelijke sfeer. De gekende Lakenhallen op de Grote Markt worden wereldwijd bezichtigd. Onze dieren liggen ons nauw aan het hart. Onze twee honden, Lowie een 12-jarige golden retriever en Tsarik, een 7-jarige asielhond, zijn welopgevoed en lief. Tsarik rent graag achter een balletje aan, Lowie is eerder rustig. Beide houden van een wandeling (in het park of elders). Onze senior Lowie mag, gezien zijn leeftijd en gevoeligheid voor artrose, maximum een uur dagelijks wandelen. Beide honden komen goed overeen met onze krasse en hoogbejaarde 15-jarige kater Emir en Abigail, onze 8-jarige maine coon poes. Kortom, hou je van dieren, natuur en de nabijheid van een historische stad, dan ben jij misschien de oppasser die we zoeken. Hartelijke groet, Mieke & Bart

Verantwoordelijkheden

De eerste verantwoordelijkheid ligt bij de verzorging van onze huisdieren. Aandacht en liefde zijn hierbij het belangrijkste. Een tweede opdracht is het zorgen voor ons huis zoals een goede huisvader. We vinden het graag in dezelfde staat terug, zoals we het achterlieten. Planten water geven en het ledigen van de brievenbus behoort ook tot de verantwoordelijkheden.


A map is loading..

Wanneer
17 juli 2024 - 26 juli 2024
OppasdierenKatten Honden
DienstenDieren verzorgen Tuin
Locatie Zonnebeke, Vlaams Gewest, België



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen