Koppel kattenliefhebbers die in de zomervakantie in een luxe huis met grote tuin op een heerlijk plekje willen doorbrengen

Laatst bijgewerkt: 13 juni 2024


Wij wonen in het buitengebied van een klein dorpje in West-Brabant, vlak bij Roosendaal. Landelijk maar niet afgelegen en alle faciliteiten op loop- en fietsafstand. Ons huis is helemaal verbouwd en beschikt over veel ruimte en luxe. Eigenlijk is het hier elke dag vakantie, met de heerlijke grote tuin met mooie plekjes. We wonen landelijk maar niet afgelegen. Een AH XL en Aldi op fietsafstand en Roosendaal en Oudenbosch vlakbij met al hun faciliteiten. Verder is het hier heerlijk wandelen en fietsen tussen de landerijen en de Rucphense bossen en -heide vlakbij. Oud Gastel heeft een leuk buitenzwembad en net over de grens van België (20min) zit een natuurwater waar je kunt zwemmen en eten. Oudenbosch, Roosendaal en Breda zijn vlakbij en met twee snelwegen en een treinstation (Roosendaal) in de buurt zit je zo in Rotterdam of Antwerpen. Maar het belangrijkste voor ons is: we zoeken toegewijde dierenliefhebbers voor onze zes katten en twee konijnen. Eén van onze poezen heeft een nestje, dat tegen die tijd 7 weken is. Het zijn ontzettend lieve en aanhankelijke katten die ook met elkaar een gezellige en liefdevolle groep vormen en ze zijn echt onderdeel van ons gezin. Het lijkt misschien veel, al die katten. Maar de katten gaan veel naar buiten en het huis is groot dus ze zijn er nooit allemaal. Vaak staan ze tussendoor, maar sowieso ‘s avonds, weer voor de deur, klaar voor een gevulde etensbak en een knuffel. De kittens lopen en slapen in de woonkamer en gaan tegen die tijd ook zelf boven spelen vermoed ik. De twee konijnen hebben hebben buiten een groot eigen resort van 400m2 en krijgen tweemaal per dag eten. Hok verschonen hoeft eigenlijk nooit. Je kunt slapen op de benedenverdieping waar we een logeerkamer hebben met een tweepersoonsbed, een tv met Chromecast, een eettafel en een keuken. Zet ‘s ochtends lekker de deur open en drink op het bankje voor het huis een kop koffie met uitzicht over het weiland. Er zit er ook een gloednieuwe badkamer naast maar uiteraard zijn ook onze eigen woonkamer, keuken en badkamer beschikbaar. We zoeken bij voorkeur een koppel (of eventueel gezin met kinderen vanaf 9 jaar) en het liefst ruim drie weken, van donderdag 18 juli t/m uiterlijk dinsdag 13 augustus. De eerste en laatste dagen zijn eventueel bespreekbaar. Graag maken we van tevoren een keertje persoonlijk kennis.

Verantwoordelijkheden

- onze katten krijgen tweemaal per dag vlees (uit een kant-en-klare rol die uit de vriezer komt) te eten. - kattenbakken dagelijks even uitscheppen of verschonen (deze zijn geurloos vanwege het verse vlees dat ze krijgen ipv brokjes en doordat vlees vrijwel volledig verteert is er weinig ontlasting). - De katten mogen (overdag) lekker naar buiten. Ze komen ‘s avonds of tussendoor terug. - Knuffelen - tweemaal per dag de konijnen voer en schoon water geven. - gras eenmaal per week maaien met elektrische maaier en bij droogte de hortensia’s water geven. - als je het leuk vindt om de tuin ook te onderhouden en mooi te maken, of van een (schilder)klusje oid houdt dan worden we daar heel blij van maar het is zeker geen must.


A map is loading..

Wanneer
18 juli 2024 - 13 augustus 2024
OppasdierenKatten Knaagdieren
DienstenDieren verzorgen Tuin
Locatie Zegge, Noord-Brabant, NederlandReageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen