Kattenoppas gezocht voor onze 2 lieve katten in de periode van van 27 november tot 11 december 2024 voor 1 van de 2 weken in Tilburg.

Laatst bijgewerkt: 9 oktober 2024


Ha kattenliefhebbers, Wij zijn Fred en Ellie en wonen in Tilburg. Wij gaan in de bovenstaande periode op bezoek bij onze zoon die in Argentinië woont. Wélke week van deze periode je komt oppassen is bespreekbaar. Voor onze vriendelijke (s)katjes Beertje en Missy zoeken we kattenvrienden die ze tijdens onze afwezigheid willen verzorgen. Beertje en Missy zijn vondelingetjes, broer & zus uit t zelfde nest en 6 jaar oud. Het zijn echte maatjes van elkaar maar ze kunnen ook best eens “kissebissen”. Wat betreft hun en onze “woonsituatie” het volgende. We wonen in een typisch jaren “30 huis met een ruime-groene tuin, een fijn zonneterras en een vijvertje. Beertje en Missy spelen graag in de tuin, vaak met een buurkat. Ons huis is rookvrij en dat willen we ook graag zo houden. Er is goede WiFi in het hele huis. Het centrum en het station van Tilburg zijn op 10 min. Loopafstand. Rondom Tilburg zijn er veel fiets-en wandelmogelijkheden zoals in de Drunense Duinen, de Regte Heide etc. Tilburg heeft ook een aantal mooie stadsparken. Een parkeervergunning is aanwezig. Spreekt deze oproep je aan en wil je bij ons thuis kennis maken? Bel of mail ons dan. Telefoonnummer 06 52433691, mail elliedekoning57@gmail.com Vriendelijke Groet, Fred en Ellie

Verantwoordelijkheden

De zorg voor 2 poezen. Eten en drinken geven, knuffelen en de kattenbak schoonhouden. De zorg voor het huis en planten binnen.


A map is loading...

WanneerGeen specifieke periode
OppasdierenKatten
DienstenDieren verzorgen Tuin
Locatie Tilburg, Noord-Brabant, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen