Vaste flexibele dierenliefhebber die zo nu en dan een lang weekend, een weekje en een langere periode in de zomer wil oppassen

Laatst bijgewerkt: 31 januari 2024


Wij zoeken een betrouwbare flexibele oppas voor ons woonboerderijtje en dieren. Het gaat om twee honden , Pip onze 5 jarige Friese stabij en haar 1 jarige zoon Odin. De honden zullen ook vaak met ons meegaan. Verder lopen er nog twee poezen rond Mazzel en Sienna die dagelijks even gevoerd moeten worden. Het is erg belangrijk dat je als oppasser ervaring en affiniteit met paarden hebt .We hebben vier paarden, drie merries en een ruin. De oudste is 24 en de jongste 10 jaar . Ze hoeven niet bereden te worden want ze staan gewoon in het land. We zijn bezig met de aanleg van een paddock paradise . Wij wonen in een landelijke omgeving op 18 km afstand van de stad Groningen, Drachten en Assen . Veel wandel en fietsmogelijkheden. Wij zoeken een vaste oppas, iemand die regelmatig eens een lang weekend ( donderdag of vrijdag tm zondag ) of een weekje zou willen oppassen en een langere aaneengesloten periode in de zomer ( 2 tot max 4 weken ) .

Verantwoordelijkheden

Het verzorgen en voeren van onze 4 paarden, 2 honden ( soms 3)en 2 katten. De paarden staan s' zomers dag en nacht buiten , elke dag moet er dan even wat gras bijgezet worden en de mest uit het land en de paddock verwijderd worden. In de winterperiode als het erg nat is staan de paarden s' nachts op stal en overdag buiten. Dan mesten we s' morgens de stallen even uit. De paarden krijgen dan krachtvoer en hooi gevoerd. Wandeling buiten ons terrein kunnen maken met de honden.


A map is loading..

Wanneer
27 april 2024 - 1 mei 2024
OppasdierenKatten Honden Paarden
DienstenDieren verzorgen
Locatie Zevenhuizen, Groningen, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen