Ervaren dieren- & huizenoppas, niet-rokend, natuurliefhebbers zoeken huizenoppas-adres, ook in Zuid-Frankrijk

Laatst bijgewerkt: 16 juni 2024


Wij zijn Natalie & Konstantijn, een Belgisch-Nederlands koppel uit Limburg, ervaren dieren- & huizenoppas, niet-rokend, natuurliefhebbers en we zoeken een huizenoppas-adres, liefst zonder binnenkatten. Sinds vele jaren is onze passie en favoriete tijdbesteding het bewonen van huizen, bij voorkeur in het buitenland, en liefdevol omgaan met de dieren. Wij vinden het fantastisch om te zorgen voor je woning, kamerplanten, tuin en dieren, zodat jij met een gerust hart weg kan. Omdat we een eigen zaak hebben, zijn we flexibel wat betreft data van aankomst en vertrek. We zijn niet-rokers en houden van rust en natuur. Je woning, tuin en dieren zijn bij ons in goede handen. We gaan zorgzaam om met je woning (als een goede huisvader), zorgen graag voor je planten in en om de woning en besteden oeverloos veel tijd aan je dieren. Eén nadeel voor jou... . Soms wil de hond des huizes met ons mee wanneer we weer vertrekken. Tja, ze kennen mij dan ook snel als 'die met haar wandelschoenen'.


BeschikbaarheidGeen specifieke periode
ReiskostenvergoedingAfhankelijk van afstand
OppasdierenHonden Vogels Paarden Kippen Kleinvee
DienstenDieren verzorgen Tuin Gasten ontvangen
VoorkeurslandenNederland Frankrijk Noorwegen Spanje Zwitserland Denemarken Polen Luxemburg Griekenland Duitsland België Portugal Verenigd Koninkrijk Zweden Italië Hongarije
Provincies NLDrenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-HollandReageren op deze oppasser?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen