Hondenliefhebber(s) die af en toe een lang weekend en de maand november op ons fijne huis onze kippen en onze lieve hond wil(len) passen.

Laatst bijgewerkt: 17 februari 2024


Wij gaan graag met onze hond op vakantie maar citytrips en verre reizen doen wij graag zonder hond. In november willen we graag naar Laos en deze zomer nog 1 of 2 keer op citytrip. Otje is een superlieve kruising Stafford-Stabij van bijna 2 jaar. Doordat ze snel overprikkeld is kan ze in het pension haar rust niet meer vinden en is ze niet happy. Dus lijkt het ons voor haar en voor ons fijn wanneer er iemand in haar eigen vertrouwde omgeving een leuke tijd met haar heeft. We hebben een fijn huis met een fijne tuin waar ook nog 4 kipjes wonen en 7 kleine visjes in een minivijver. Ons huis heeft naast een hal met toilet, een woonkamer met keuken, een ruime badkamer met bad, een slaapkamer, een dressing en een kantoor/ logeerkamer. Ons huis ligt in een gezellige wijk, aan de rand van een park, vlakbij de binnenstad. Winkels en leuke koffietentjes op loopafstand.

Verantwoordelijkheden

Vooral heel veel liefde en aandacht voor Otje! Lekker veel met haar wandelen en goed voor haar zorgen. De kipjes verzorgen en de vissen voeren. Verder is het fijn als huis en tuin netjes blijven.


A map is loading..

Wanneer
31 oktober 2024 - 30 november 2024
OppasdierenHonden Vissen Kippen
DienstenDieren verzorgen
Locatie Zwolle, Overijssel, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen