Wij willen af en toe een (lang) weekend, of weekje(s) weg en zoeken een lieve oppas voor onze dieren, die wat vaker kan oppassen.

Laatst bijgewerkt: 25 maart 2024


Aan het Naardermeer gelegen boerderij met uitzicht over de Vecht. Wij hebben een B&B (voor rustzoekers) en vergaderruimtes(met voldoende personeel) en zijn een 'adults only'-locatie. Voor onze dieren, 2 IJslanders, 2 honden, 2 katten, 1 schaap en 9 kippen zoeken we lieve verzorgers. Eventueel een keer gasten ontvangen zou fijn zijn. We hebben een heel ruim huis, van alle gemakken voorzien, een grote tuin en moestuin en een natuurlijke zwemvijver. Hartelijke groet, Irene en Sebastiaan

Verantwoordelijkheden

Zorg voor dieren, schoonhouden huis en kleine werkzaamheden in de tuin. Ons oudste paard Tyra wordt in mei 31 jaar en heeft niet meer een volledig gebit. Zij krijgt overdag iedere 2,5 uur een bakje slobber. Hou hier wel rekening mee. Eventueel is deze verantwoordelijkheid af en toe te delen met de collega's in de bed and breakfast. De ervaring leert dat het voor 1 persoon redelijk wat werk is, een stel heeft daarom onze voorkeur.


A map is loading..

WanneerGeen specifieke periode
OppasdierenKatten Honden Paarden Kippen
DienstenDieren verzorgen Gasten ontvangen Tuin
Locatie Weesp, Noord-Holland, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen