Oppasser voor huis en hond van 29 oktober tot 7 november 2024. Ik ga met mijn hele familie op vakantie en de reis is al geboekt

Laatst bijgewerkt: 16 juli 2024

0

Ik heb een hondje, Flip, een kruising van een chihuahua en een dwergkees. Flip is een bangig hondje dat wat moet wennen aan nieuwe mensen en dan flink kan blaffen. Bij het zien van een andere hond slaat hij vaak aan, maar hij is wel te corrigeren. Hij houdt er van om veel bij je te liggen en te knuffelen. Hij mag alleen niet boven komen (niet op bed) Ik heb een vakantie geboekt van 29 oktober tot 7 november en omdat Flip zo zenuwachtig is, kan ik het hem niet aandoen om in een pension te zitten. Voorheen konden de honden wel bij (vrienden van) mijn kinderen maar zij hebben intussen allemaal zelf een gezinnetje en/of huisdieren. Ik woon in de Zaanstreek in Noord-Holland. Mijn woning betreft een twee-onder-een-kap met een woon- en eetkamer, bescheiden keuken, grote tweepersoonsslaapkamer, een werkkamer en grote zolder met slaapruimte en eigen toilet. Verder is er een grote tuin van 7x14 mtr. Er is ook een terrasverwarming. Er is op 10 minuten loopafstand een treinstation en de trein doet er 15 minuten over om op Amsterdam Centraal te komen. De Zaanse schans is op 10 minuten fietsen.

Verantwoordelijkheden

Flip moet 2x daags uitgelaten worden, dit hoeven geen heel lange wandelingen te zijn maar dan moet hij wel tussendoor kunnen uitrazen in de tuin. Hij slaapt 's nachts in een bench en wanneer hij alleen thuis is, slaapt hij in de keuken. Dit is voor Flip beter omdat hij dan niet te veel prikkels krijgt en rustiger blijft.


A map is loading..

Wanneer
29 oktober 2024 - 7 november 2024
OppasdierenHonden
DienstenDieren verzorgen
Locatie Noord-Holland, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen