Let op: deze oproep is verlopen


Hondenliefhebber die vanaf donderdag 11 Juli tot en met zaterdag 17 Augustus 2024 op ons huis in Amersfoort en lieve hond wil passen

Laatst bijgewerkt: 25 juni 2024


We wonen in een vrijstaande woning met voor & achtertuin in een hele groene en rustige omgeving in Amersfoort, op de Berg, tegenover een park en op 8 min fietsen van de stad. Loopafstand van het CS Amersfoort en binnen kwartier in hartje Utrecht of in 35 min. hartje Amsterdam. Maar ook op een paar minuten fietsen van nationaal park Birkhoven. De Treek is dichtbij, en natuurlijk de Utrechtse Heuvelrug op loopafstand. Vanuit ons huis zijn er veel wandelmogelijkheden, als ook de mooie groene omgeving te leren kennen. We zoeken iemand/stel of gezin die het leuk vindt om op onze lieve hond (Australian Cobberdog, teefje, 6 jr oud) te passen. Saartje is erg gemakkelijk en houdt van gezelligheid thuis, lekker wandelen, met andere honden spelen en veel geknuffeld worden. In huis is ze rustig en waaks, buitenshuis wil ze vooral spelen en rennen, of in de tuin chillen. We zijn de afgelopen 2 jaar bezig geweest om ons huis te verduurzamen, dit was een flinke verbouwing. De basis dingen zijn klaar. Er zit een fijne keuken in, mooie badkamers en slaapkamers, zonnepanelen, warmtepomp, etc. Het terras is nog niet klaar, maar de tuin is groot genoeg om elders de tuin een fijne plek te zoeken. Stuur vooral een berichtje als je graag wat langer (5 weken) op 1 plek zit, centraal en ook rustig en stil, in een prachtig groene omgeving.

Verantwoordelijkheden

Saartje minimaal 3x/dag uitlaten, voeding geven, aandacht geven. Als je het leuk vindt, kun je in de tuin je gang gaan... Huis schoon houden zoals je thuis ook doet en vooral genieten van de omgeving.


A map is loading..

Wanneer
11 juli 2024 - 17 augustus 2024
OppasdierenHonden
DienstenDieren verzorgen Tuin
Locatie Amersfoort, Utrecht, Nederland



Reageren op dit oppasadres?

Registreer voor €20,- per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ?  Klik hier om in te loggen