Let op: deze oproep is verlopen


Sportief, vitaal, niet rokend 55+ stel is na 17 jaar wonen en werken in Frankrijk terug in NL, we zijn beschikbaar met ingang van 23 maart t/m 1 juni in Noord Holland of max. 50 km van Enkhuizen

Wij zijn Perry en Pien, een sportief, vitaal, niet-rokend stel van bijna 59 jaar oud. Na 17 jaar in Frankrijk onze eigen bedrijven gehad te hebben, een hotel in de Franse Alpen en een camping in de Bourgogne zijn wij sinds begin Februari 2018 terug in Nederland. We hebben de camping verkocht en hebben op korte termijn geen concrete plannen wát en wáar we zullen gaan doen.

De familie van Perry woont in Enkhuizen en Perry zijn moeder is eind 2017 opgenomen in een verzorgingstehuis in Enkhuizen. Door ons leven in Frankrijk zagen we haar maar 2 keer per jaar en we willen haar de komende tijd wat vaker bezoeken dus blijven we voorlopig in Nederland.

We kijken er naar uit een langere tijd in Nederland te blijven en we hopen, via het oppassen op huizen, Nederland te ‘herontdekken’. We hebben onze eigen auto en nemen onze eigen fietsen mee. We wandelen en fietsen graag.

We hebben altijd (aanloop)poezen gehad, op de camping hadden we een wilde boskat die steeds huiselijker werd en waar we al die jaren veel plezier van hebben gehad.

Tot nu toe hebben we alleen op huizen van vrienden ( met en zonder poezen) gepast en we hebben 2x een echtpaar gehad dat op ons huis en camping hebben gepast. Dat is ons erg goed bevallen en we hopen dit nu van de andere kant mee te maken als huisoppassers.

We zijn technisch, handig, rustig en grote natuurliefhebbers, We zoeken een rustig oppasadres buiten de stad.

Op de Facebook pagina van onze voormalige camping ( Les 2 Rivieres in de Bourgogne)  kun je een indruk van ons krijgen, de laatste foto’s zijn van onze opvolgers die de camping mét Facebook pagina hebben overgenomen.

Indien gewenst zijn we uiteraard bereid van te voren langs te komen om kennis te maken.

Wij zijn met op dit moment alleen nog van 23 maart t/m 6 mei beschikbaar en met ingang van 16 september, we zijn flexibel qua periode en data.

We hopen op vele leuke reacties,

Hartelijke groet,

Pien en Perry


Periode vrijdag 23 maart 2018 - zondag 06 mei 2018
Reiskostenvergoeding Geen
Samenstelling stel
Wil oppassen op katten, kippen, vogels
Bereid om mee te helpen met dieren verzorgen, tuinonderhoud, technisch
Overige niet-roker, eigen vervoer
Provincies Noord-Holland
Landen
Contactgegevens Contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor leden, meld je nu aan!