Plattelandliefhebster met liefde voor dieren zorgt graag voor uw huis en haard – beschikbaar vanaf jan/feb ’18

Hallo!
Ik ben Eva, woonachtig in Amsterdam en sinds een paar weken terug van een lange reis naar Australië en Azië. Tijdens mijn reis besefte ik hoe moeilijk het is te doen wat je echt blij maakt, want er zijn zoveel dingen – binnen en buiten jezelf – die dit in de weg staan.
Ik ben opgegroeid op het platteland met kippen, honden en katten en na 20 jaar in Amsterdam ben ik een beetje klaar met het stadse leven. Ik mis groen, ruimte en dieren om mij heen en het lijkt mij ontzettend leuk om via het ‘huisoppassen’ verschillende plekken in Nederland te verkennen en in contact te komen met het dieren- en buitenleven.
De komende tijd wil ik graag uitvinden hoe ik meer enthousiasme in mijn leven breng en vanaf januari/februari ben ik beschikbaar om op te passen.
Naast ervaring met het verzorgen van honden, katten en kippen (ik pas regelmatig op katten van familie en vrienden), houd ik ervan in de tuin bezig te zijn en onderhoud ik mijn stadstuin graag (zie afbeelding).  Met het verzorgen van kleinvee en paarden heb ik helaas geen ervaring. In de recensies op mijn Airbnb profiel is te lezen dat ik een rustige bewoner ben, waarmee makkelijk te communiceren is en die huizen netjes achterlaat.
https://www.airbnb.nl/users/show/151212423. Tevens beschik ik over rijbewijs B.
Zoals gezegd maakt de locatie in Nederland niet uit, maar de plek (liefst enigszins buiten) en het huis (sfeervol!) wel. Een plek in het buitenland is ook een optie voor mij.

Hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Eva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Periode Geen vaste periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand en tijdsduur
Samenstelling alleen
Wil oppassen op honden, katten, kippen, kleinvee, vogels
Bereid om mee te helpen met dieren verzorgen, tuinonderhoud, gasten ontvangen
Overige niet-roker, eigen vervoer, doorlopend beschikbaar
Provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Landen België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, GrootBrittannië, Hongarije, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland
Contactgegevens Contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor leden, meld je nu aan!