Plattelandliefhebster met liefde voor dieren zorgt graag voor uw huis en haard – alleen beschikbaar voor weekenden

Hallo!
Ik ben Eva, woonachtig in Amsterdam en opgegroeid op het platteland met kippen, een hond en katten.  Na 20 jaar in de randstad gewoond te hebben zou ik middels het huisoppassen graag het buitenleven opzoeken.
Naast ervaring met het verzorgen van honden, katten en kippen (de kat van familie komt weleens logeren), houd ik ervan in mijn stadstuin bezig te zijn (zie afbeelding).
Met het verzorgen van kleinvee en paarden heb ik geen ervaring.
In de recensies op mijn Airbnb profiel is te lezen dat ik een rustige bewoner ben, waarmee makkelijk te communiceren is en die huizen netjes achterlaat.https://www.airbnb.nl/users/show/151212423.
Tevens beschik ik over rijbewijs B.
Zoals gezegd maakt de locatie in Nederland niet uit, maar de plek (liefst enigszins buiten) en het huis (sfeervol!) wel. Een plek in het buitenland is ook een optie voor mij. Ik ben echter alleen beschikbaar voor korte periodes, zoals weekenden (voor het buitenland kunnen dit langere periodes zijn).

Hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Eva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Periode Geen vaste periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand en tijdsduur
Samenstelling alleen
Wil oppassen op honden, katten, kippen, kleinvee, vogels
Bereid om mee te helpen met dieren verzorgen, tuinonderhoud, gasten ontvangen
Overige niet-roker, eigen vervoer, doorlopend beschikbaar
Provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Landen België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, GrootBrittannië, Hongarije, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland
Contactgegevens Contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor leden, meld je nu aan!