Ervaren oppassers Marleen & Jandaan zijn beschikbaar 25 juni – 22 juli in Frankrijk en Spanje

Leuk dat je dit leest! Wij zijn Jandaan en Marleen. Een stel van 37 en 32 jaar. Absolute dierenliefhebbers, niet-rokend, fulltime oppassers.

In de periode 25 juni – 22 juli zijn we beschikbaar om op te passen in Frankrijk en Spanje. Vanaf half augustus / eind augustus zijn we meer flexibel en laten we verrassen door wat er naar ons toe komt 🙂 Op zoek naar fijne oppassers..? Laat het ons weten! We zien met plezier je mailtje tegemoet -> marleenvdr@yahoo.com.

Na diverse huissits in Nederland en buitenland zijn wij ervaren huisoppassers. Huiseigenaren en dierbaasjes zijn onverdeeld erg blij met onze goede zorgen geweest! Referenties op https://www.facebook.com/groups/housesittersjandaanmarleen/. Wij zijn fulltime oppassers en doorlopend beschikbaar. Bovenal hebben we een groot hart voor de dieren.

Wij hebben ervaring met (grote) honden, katten, kittens, paarden, pony’s, pluimvee, schapen, varkens, ezels, vissen, zwembaden, grote tuinen, grote en kleine huizen,  en een landgoed.

Wij nemen onze taak als huisoppassers zeer serieus. En vinden het belangrijk goed voor de dieren en het huis te zorgen en ons aan gemaakte afspraken te houden. Wij zijn online werkzaam en zullen daarom veel tijd ‘thuis’ doorbrengen. Gezellig voor de dieren en goed voor de tuin en inbraakpreventie.

Wij halen veel plezier uit het oppassen op dieren. Zelf hebben we jarenlang katten gehad maar andere beestjes vinden we ook erg leuk. We verzorgen ze alsof het onze eigen beesten zijn. En het huis trouwens ook alsof het ons eigen huis is.

Enkele woorden om onszelf te beschrijven: zorgzaam, flexibel, positief, inlevend, netjes en actief communicerend. Maar laten we vooral ook binnenkort kennismaken.

Stuur een mail en reactie volgt snel!

Email: marleenvdr@yahoo.com

Graag tot sprekens.

Vriendelijke groeten, Jandaan en Marleen

(Wil je meer van ons zien, wij zijn online vindbaar met onze namen: Jandaan Kamerling en Marleen van der Rijst. Instagram: theperfectstrugglers. Onze blog website: www.theperfectstrugglers.com)

In English: www.theperfectstrugglers.com/the-perfect-house-sitters


Periode Geen vaste periode
Reiskostenvergoeding Vergoeding gewenst
Samenstelling stel
Wil oppassen op honden, katten, kippen, kleinvee, paarden, vogels
Bereid om mee te helpen met dieren verzorgen, tuinonderhoud, technisch, gasten ontvangen
Overige referentie(s), doorlopend beschikbaar
Provincies
Landen België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, GrootBrittannië, Hongarije, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland
Contactgegevens Contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor leden, meld je nu aan!