Ervaren oppassers Jandaan en Marleen beschikbaar in maart in NL, vanaf april overal in Europa

Leuk dat je dit leest! Wij zijn Jandaan en Marleen. Een stel van 37 en 32 jaar. Absolute dierenliefhebbers, niet-rokend, fulltime oppassers. Beschikbaar om op je dieren en huis te passen in Nederland in maart.

In maart passen we graag op in Nederland. In de maanden april, mei, juni en juli zijn wij beschikbaar om op te passen in Europa. Op zoek naar fijne oppassers in Frankrijk, Italie, Zwitserland, Duitsland, …, overig? Laat het ons weten! We zien met plezier je mailtje tegemoet -> marleenvdr@yahoo.com.

Na diverse huissits in Nederland en buitenland zijn wij ervaren huisoppassers. Huiseigenaren en dierbaasjes zijn onverdeeld erg blij met onze goede zorgen geweest! Referenties op https://www.facebook.com/groups/housesittersjandaanmarleen/. Wij zijn fulltime oppassers en doorlopend beschikbaar.

Wij hebben ervaring met (grote) honden, katten, kittens, pony’s, pluimvee, schapen, vissen, zwembaden, grote tuinen, grote en kleine huizen,  en een landgoed. Wij hebben slechts weinig ervaring met paarden maar staan open voor oppas op paarden (en vinden ze ook heel leuk).

Wij nemen onze taak als huisoppassers zeer serieus. En vinden het belangrijk goed voor de dieren en het huis te zorgen en ons aan gemaakte afspraken te houden. Wij zijn bezig een online bedrijf op te zetten en zullen daarom veel tijd ‘thuis’ doorbrengen. Gezellig voor de dieren en goed voor de tuin en inbraakpreventie.

Wij halen veel plezier uit het oppassen op dieren. Zelf hebben we jarenlang katten gehad maar andere beestjes vinden we ook erg leuk. We verzorgen ze alsof het onze eigen beesten zijn. En het huis trouwens ook alsof het ons eigen huis is.

Enkele woorden om onszelf te beschrijven: zorgzaam, flexibel, positief, inlevend, netjes en actief communicerend. Maar laten we vooral ook binnenkort kennismaken.

Stuur een mail en reactie volgt snel!

Email: marleenvdr@yahoo.com

Graag tot sprekens.

Vriendelijke groeten, Jandaan en Marleen

(Wil je meer van ons zien, wij zijn online vindbaar met onze namen: Jandaan Kamerling en Marleen van der Rijst. Instagram: theperfectstrugglers. Onze blog website: www.theperfectstrugglers.com)

In English: www.theperfectstrugglers.com/the-perfect-house-sitters


Periode Geen vaste periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand en tijdsduur
Samenstelling stel
Wil oppassen op honden, katten, kippen, kleinvee, paarden, vogels
Bereid om mee te helpen met dieren verzorgen, tuinonderhoud, technisch, gasten ontvangen
Overige niet-roker, referentie(s), doorlopend beschikbaar
Provincies Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Limburg
Landen België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, GrootBrittannië, Hongarije, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland
Contactgegevens Contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor leden, meld je nu aan!