Ervaren kattenliefhebster met groene vingers

Hallo!

Zorgzame, opgewekte vrouw 62 jaar uit Amsterdam is graag buiten op een mooie plek in NL of buitenland. Ergens tussen mei en oktober. Ik kan korter of langer goed zorgen voor je huis en kat(ten), en doe wat ik heb afgesproken.

Ik ben van jongs af aan een kattenmens, of het nu buiten- of binnenkatten zijn, en verzorg een kat goed, met aandacht en een aai. Heb je een tuin waar gewied of gemaaid moet worden? Vind ik leuk, ik heb zelf grote tuinen gehad. Mocht je een zitmaaier hebben, dan moet je me wél even uitleggen hoe die werkt!

Mocht je een B&B runnen, een gîte of table d’hôtes met een paar kamers, en er eens uit willen: superleuk! Ik spreek goed Engels, Frans en Duits, heb horeca-ervaring, en kan naast een schoon bed en een lekker ontbijtje ook een mooi 3 gangen diner verzorgen voor je gasten (evt. ook vegetarisch of dieetwensen). Condities bespreekbaar.

Ik rook niet, houd je huis netjes, en bewoon het met dezelfde zorg als voor mijn eigen huis. Bij langer verblijf ontvang ik wel eens visite (1 persoon tegelijk, geen feestjes of groepen). Ik kom met mijn eigen auto, maar gebruik eventueel graag je fiets.

Wil je méér weten, neem gerust contact op via de mail. Bij interesse geef ik natuurlijk ook mijn telefoonnummer. Eerst kennismaken (indien mogelijk) stel ik erg op prijs.

 

 


Periode Geen vaste periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand en tijdsduur
Samenstelling alleen
Wil oppassen op katten, kippen
Bereid om mee te helpen met dieren verzorgen, tuinonderhoud, gasten ontvangen
Overige niet-roker, eigen vervoer, referentie(s), doorlopend beschikbaar
Provincies Overijssel, Gelderland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Landen België, Duitsland, Frankrijk
Contactgegevens Contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor leden, meld je nu aan!