Ervaren en betrouwbare huis en dieren oppasser

Mijn liefde voor dieren en natuur is zeer groot! Tevens houd ik van bijzondere huizen op speciale plekken in Nederland en de rest van de wereld.

Als ZZP’er ben ik huisschilder, yoga docente, masseuse, reiki master en allround horeca  medewerkster, 50 jaar, niet rokend, betrouwbaar, handig, flexibel, nauwkeurig, sociaal en heel goed alleen.
Op het moment volg ik een opleiding magnetiseren, dit is een helende manier van werken met zowel mens als dier. Zelfvoorzienend leven en permacultuur wekken ook mijn interesse.                                                                                                                                                                                  Tussen mijn 7e en 25e jaar was ik een enthousiast paardrijdster en verzorgde de paarden op de manege. Wat was ik gek van paarden!!
Mijn omgang met paarden is dus niet recent maar kan ik makkelijk op frissen. Ik hou van alle dieren, behalve onbetrouwbare honden en werk graag in de ( moes ) tuin.

Ik wil graag een huis beheren dat in de natuur ligt, afgelegen en zon vind ik een pre.
Eventuele klusjes zijn bespreekbaar.
U kunt er volledig op vertrouwen dat u dieren en eigendom in goede handen zijn bij mij, ik doe alles met volledige inzet en integriteit.

Als u nieuwsgierig word door mijn profiel en onze wensen komen overeen dan hoop ik in de toekomst nader kennis te maken.

Hartelijke groet, Claudine

 

 

Iedereen bedankt voor de vele aanvragen die ik tot nu toe heb mogen ontvangen!

Van april t/m oktober 2018 verblijf ik in Portugal, in deze periode ben ik niet beschikbaar als oppas.

 

 

Referenties:

Claudine is een ontzettend fijne oppas, poezen verzorger en heeft mijn huis erg netjes achter gelaten. Ik kijk terug op een fijne vakantie en een heerlijke thuiskomst, de uitwisseling is mij uitstekend bevallen! Anne Myrrthe uit Pieterburen.

Dat was erg fijn thuis komen: alles netjes, de planten goed verzorgd en mijn dieren zagen er happy en goed gevoed ( niet te ) uit. Volgens mij was het huis niet zo schoon toen ik weg ging hihi, het kan ook zijn dat ik het mij niet meer zo goed herinner want ik was 2 maanden weg, maar veel belangrijker vind ik het dat mijn dieren ‘goed in hun vel’ overkwamen. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar! Mylou Odeceixe Portugal

 

 

 


Periode Geen vaste periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand en tijdsduur
Samenstelling alleen
Wil oppassen op honden, katten, kippen, kleinvee, paarden, vogels
Bereid om mee te helpen met dieren verzorgen, tuinonderhoud, gasten ontvangen
Overige niet-roker, eigen vervoer, referentie(s), doorlopend beschikbaar
Provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Landen België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, GrootBrittannië, Hongarije, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland
Contactgegevens Contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor leden, meld je nu aan!