Betrouwbare , zorgzame dierenliefhebster met ruime ervaring zorgt goed op huis(dieren) en haard!

Als u met een gerust hart op reis wilt is het fijn als uw huis(dieren) en haard in vertrouwde handen achter kunt laten.

Ben rustig, zorgzaam, spiritueel, oog voor detail, netjes, vegetariër, duurzaamheid, milieubewust, handig, lief voor dieren, hou van natuur en stilte ,kunst en cultuur ook fijn om paar dagen in de stad te zijn en musea te bezoeken.

Lees graag en schrijven is mijn passie, werk zo nu en dan in een B&B ,   promotie zeewier producten en werk met klankschalen.

Ben opgegroeid op een boerderij, vroeger een paard gehad.Heb 3 kinderen waarvan 1 nog thuis (die gaat soms mee  afhankelijk van de oppas periode en locatie)

Heb een hondje en 2 poezen.

Ben de maand juni en eerste helft van juli bezet, daarna werk ik zo nu en dan in de B&B, waardoor ik alleen tussendoor soms voor korte periodes beschikbaar ben in het hoogseizoen.

 


Periode Geen vaste periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand en tijdsduur
Samenstelling overige
Wil oppassen op honden, katten, kippen, kleinvee, paarden, vogels
Bereid om mee te helpen met dieren verzorgen, tuinonderhoud, gasten ontvangen
Overige niet-roker, eigen vervoer, referentie(s)
Provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Landen België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, GrootBrittannië, Hongarije, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland
Contactgegevens Contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor leden, meld je nu aan!