Betrouwbaar stel (50+); liefhebbers dieren, natuur en cultuur

Laatst bijgewerkt: 4 augustus 2020


Wij, Peter en Agnes, zijn twee enthousiaste mensen met hart voor mens en dier. Wij zijn op zoek naar leuke oppasadressen in Nederland en buitenland. Onze succesvolle oppaservaringen hebben wij opgedaan in Spanje, Frankrijk en Nederland waar we op woningen met en zonder poezen, honden en/of kleinvee hebben gepast. Verder is Agnes tijdens diverse zomerperiodes de 'buurtoppas' wanneer buren op vakantie gaan en iemand nodig hebben om zich over hun huisje, boompjes en beestjes te ontfermen. Met katten en hond opgegroeid, weten wij hen de juiste zorg te leveren. Ook andere kleinere huisdieren zijn geen probleem voor ons. Qua pluim- en kleinvee hebben wij ervaring met kippen, ezels en varkens. Onderhouden van een tuin hebben wij ook in de 'groene' vingers, zowel licht als iets grover werk. En voor het onderhoud van een zwembad draaien we onze hand ook niet om. We zijn netjes en precies: uw woning houden wij tip-top in orde. Het zou mooi zijn als we de beschikking hebben over fietsen om te genieten van de omgeving. Onze wensen en voorwaarden: een must is een goede toegang tot het internet. Peter maakt en onderhoudt namelijk websites voor zijn klanten. En doet ook nog ander 'werk op afstand'. Verder een schoon huis en de dieren weten hun plaats: niet bijvoorbeeld op het aanrecht, in de wasmand of op bed. Liefst is er een logeerkamer waar wij gebruik van kunnen maken.


Beschikbaarheid Geen specifieke periode
Reiskostenvergoeding Afhankelijk van afstand
Oppasdieren Katten Honden Vogels Vissen Kippen Kleinvee
Diensten Dieren verzorgen Tuin Gasten ontvangen
Voorkeurs landen Polen Nederland Hongarije Portugal Zweden België Italië Spanje Griekenland Frankrijk Noorwegen Verenigd Koninkrijk Luxemburg Zwitserland Denemarken Duitsland
Provincies NL Groningen Gelderland Utrecht Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Drenthe Limburg Zeeland Flevoland Friesland Zuid-HollandReageren op deze oppasser?

Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht


Registreer nu

Heb je al een account ? Klik hier om in te loggen