Nette dieren- en natuurliefhebbers zoeken leuke oppasplekken

Tip: Lees eerst het kopje ‘Beschikbaarheid’ onderaan.
Let op: Wij kunnen alleen op huizen passen waarbij er geen auto nodig is, of waarbij wij de auto mogen gebruiken. Dit omdat wij niet over een eigen voertuig beschikken.

Beste lezer,

Wij zijn Isa en Lisa, 28 en 24 jaar. Na onze studie Psychologie in Amsterdam zijn wij net alle twee begonnen met werken. Lisa werkt als onderwijsassistent aan de universiteit en Isa als begeleider in een psychiatrische Instelling. Isa komt oorspronkelijk van het Duitse platteland maar is 8 jaar geleden naar Nederland verhuisd om te studeren. Lisa is geboren en getogen in Amsterdam.
Onze hobby’s zijn onze twee katten, Yoga, paardrijden, zwemmen, wandelen in de natuur, lezen, koken en bakken.

Onze dieren-/ oppaservaring:
Wij zijn alle twee enthousiaste dierenliefhebbers. We hebben zelf al een aantal jaar katten die we met veel plezier verwennen 🙂 Isa heeft daarnaast ervaring met het trimmen van langharige katten. Ook heeft Isa in het verleden vrijwilligerswerk gedaan op een manege. Zij hielp toen met mesten, voeren en bewegen van de paarden. Daarnaast heeft zij vroeger een bijrijdpaard gehad. Lisa heeft als kind een hond, katten, en vissen gehad.

Wat betreft onze oppaservaring hebben wij twee jaar geleden op een boerderij met 50 dieren (kippen, schapen, honden, paarden, konijnen, ezels, geiten, varkens etc.) gepast in het Zwarte Woud en dat is zo ontzettend goed bevallen dat wij dit voorjaar op vier paarden en een hond in Drenthe hebben gepast – ook erg leuk!!

Wat wij bieden:
Wij zijn netjes, betrouwbaar en zelfstandig. Wij zullen je uiteraard contacten als het nodig is maar wij zijn prima in staat om kleinere problemen zelfstandig op te lossen zodat je optimaal van je vakantie kan genieten. Als je wilt, sturen wij regelmatig updates en foto’s van jouw dieren tijdens je afwezigheid. Los van de dierenverzorging verzorgen wij ook graag de planten en doen we eventueel op afspraak kleine klusjes.
Uitmesten van stallen en paddocks is geen probleem, maar mocht het meer dan een uur werk per dag zijn ontvangen wij hiervoor graag een (kleine) vergoeding.

Wat wij belangrijk vinden:
Wij houden van duidelijke afspraken en goede communicatie. Daarnaast  vinden wij belangrijk dat het oppashuis netjes en schoon is. Zo houden wij ons eigen huis ook en zo zullen we ook het oppashuis weer verlaten. Wat betreft eventuele oppashonden vinden wij het fijn als de hond(en) (goed) luisteren, ‘vrij opgevoed’ is niet zo ons ding 😉

Beschikbaarheid
:
Eventueel zijn er nog mogelijkheden in augustus, daarvoor zit ons agenda al helemaal vol met andere plannen.
De provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel hebben onze voorkeur omdat wij vanaf september in verband met onze opleiding 1-2 dagen per week in Groningen moeten zijn. Voor de rest van de week zitten wij thuis te studeren en zouden dat heel graag af en toe ‘huisoppassend’ doen 😉 Vanaf september staan wij ook open voor oppassen voor langere periodes omdat wij per 1 september toch uit onze huidige studentenwoning moeten vertrekken in verband met ons afstuderen 😉

Groetjes uit Amsterdam,
Isa en Lisa


Periode Geen vaste periode
Reiskostenvergoeding Vergoeding gewenst
Samenstelling stel
Wil oppassen op honden, katten, kippen, kleinvee, paarden, vogels
Bereid om mee te helpen met dieren verzorgen, tuinonderhoud, gasten ontvangen
Overige niet-roker, referentie(s), doorlopend beschikbaar
Provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Limburg
Landen België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, GrootBrittannië, Hongarije, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland
Contactgegevens Contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor leden, meld je nu aan!