Winteroppas in een woonark met tuin eind 2018


Mijn lapjespoes van bijna 3 en 3 struise Barnevelder dames van dezelfde leeftijd als de poes zoeken vanaf ongeveer eind november 2018 tot net na nieuwjaar 2019 een fijne verzorger ( max 2 personen) zonder eigen dieren in huis. Ik zoek een niet-roker en het liefst iemand die ook netjes op het huis is. Het huis is een woonark met veel woonruimte en voor randstadbegrippen een grote tuin. Voorzien van alle moderne gemakken, CV, en voor de winterse gezelligheid een potkachel en een Scandinavische inrichting.

Wij kippen scharrelen graag in de tuin maar willen  ‘ s nachts veilig in ons nachthok. Poeslief loopt naar believen via het chip kattenluik in en uit en mag in het hele huis een lekker plekje zoeken. In december geven wij kippen helaas geen eieren dus dat is voor de oppasser een beetje jammer, maar we zijn wel gezellig.

Eventueel is een proefoppasperiode van enkele dagen eerder in het jaar een overweging om te zien of het voor beiden een optie is.

De woonark ligt aan doorgaand water naar Katwijk, Leiden en de Kagerplassen en in een dorp 4 km va Leiden en 4 km van het strand. Het is een heerlijke rustige omgeving en toch dicht bij zee en stad. De supermarkt is op loopafstand.

Verantwoordelijkheden

Zorg voor de kat en kippen en zorgen dat het huis netjes blijft ( af en toe stofzuigen en eigen rommel opruimen, douche, wc schoon houden).


Periode woensdag 28 november 2018 - vrijdag 04 januari 2019
Oppasdieren katten, kippen
Diensten dieren verzorgen
Contactgegevens Word lid voor slechts €10,- per jaar, registreer nu!