Rijksmonument met grote tuin zoekt schatbewaarder :)


Helaas, echte schatten zijn er bij ons niet te vinden als wij onze kinderen meenemen op vakantie, maar ons huis is wel een Rijksmonument met grote tuin. Wij zoeken oppasser(s) voor dit huis in de regio Nijmegen/land van Maas en Waal. Het is een vrijstaand huis en door de grote tuin heb je veel privacy. Het huis is oud, maar van alle moderne gemakken voorzien: badkamer met bad, 2 keukens: 1 warme, lichte boven met Esse Cooker en 1 oude beneden met gasfornuis, TV (1),  Wifi, etc. Er is een souterrain+bel-etage waardoor trappenlopen een noodzaak is en ons allen fit houdt;). Ook onze inrichting is oud, maar comfortabel en met goede bedden.

het huis is gelegen bij de dorpskern met 4 supermarkten, horeca en vele winkels, waar je lopend (5 mini) naartoe kunt of gratis kunt parkeren.

Het is door de vele trappen en treden niet echt geschikt voor kleine kinderen of moeilijk ter been zijnde volwassenen. De schuur staat vol fietsen en tuingereedschap voor de liefhebbers. Het is geen eis dat je in de tuin aan de slag gaat, behalve het grasmaaien, maar voor wie het leuk vindt is er van alles te doen.

We zijn er nog niet uit of onze honden (labrador) thuisblijven of naar een pension gaan.

Verder zijn er momenteel geen dieren, maar onze buren hebben katten, die vaste bezoekers van onze tuin zijn. De tuin heeft vele zon-en schaduwplekken en een grote vijver.

Hieronder een impressie.

Verantwoordelijkheden

Het beheren van het huis, tuin, evt. dieren, grasmaaien.
Genieten van de tuin, huis en omgeving !


Periode zondag 08 juli 2018 - woensdag 25 juli 2018
Oppasdieren honden
Diensten dieren verzorgen, tuinonderhoud
Contactgegevens Word lid voor slechts €10,- per jaar, registreer nu!